Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Helfo

På denne siden finner du referanser fra Helfo. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Helfo eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Et engasjerende foredrag som berører oss alle. Vi kjenner oss igjen – og da går en times foredrag med Gyrid fort.

Gyrid er kjapp i replikken og kommer med fortelling fra virkeligheten som det er lett å sette seg inn i. Man rett og slett følger med da det er spennende.

Gyrid får oss til å tenke litt mer over hva jeg selv kan gjøre – og at det ikke er så vanskelig – det føles i hvert fall slik etter et slikt foredrag.

Gyrid er så menneskelig – hun prater om alle – til alle – for alle – slik at alle føler seg sett. Hun er flink til å se menneske.
Anbefaler Gyrid på det varmeste."

sitat: Heidi Andreassen, Sekjsonssjef