Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Helse Midt-Norge IT

På denne siden finner du referanser fra Helse Midt-Norge IT. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Helse Midt-Norge IT eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Dette foredraget traff virkelig godt. Ansatte har gitt svært gode tilbakemeldinger, det var både morsomt, lærerikt og til ettertanke. Det virker som det traff alle aldergrupper og yrkesgrupper like godt, og både kvinner og menn! Det beste var også at Marco hadde brukt tid på å høre hva vi ønsket med foredraget, og han hadde gjort god research om vår virksomhet på forhånd. For oss ble han en del av en rød tråd i vår samling, og det opplevdes som han snakket til oss."

sitat: Hildegunn Holmslet, HR-sjef