Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Høgskolen på Vestlandet

På denne siden finner du referanser fra Høgskolen på Vestlandet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Høgskolen på Vestlandet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"I forbindelse med Mangfoldskonferansen i Bergen for barnehagelærere, lærere i grunnskolen, vgs og voksenopplæringen, valgte vi å invitere Adil til å formidle sin fortelling. Det Adil formidler gjennom sin fortelling treffer oss rett i hjertet, og det berører oss alle sammen. Foredraget er viktig for alle som jobber med barn og unge, for å kunne forstå noe av det presset enkelte unge som vokser opp i en krysskulturell oppvekst opplever. Videre er det sterkt å høre fortellingen til en som har vært helt der nede og kjempet for livet. Den ærlige, direkte og sterke fortellingen åpner opp noe i oss, og kanskje blir det rom for mer kjærlighet oss imellom gjennom dette foredraget? Det var i alle fall veldig mye klemming lærerne imellom etter foredraget!"

sitat: Vibeke Solbue
Se foredragsholder
Henning Aarekol

Foredrag med: Henning Aarekol

Henning leverte et godt foredrag som var likt av alle. Han blandet humor med alvorlige å seriøse saker som fikk mange til å dra på smilebåndet, men å og reflektere.
Han traff våre ønsker meget godt, å det var mange positive tilbakemeldinger og kommentarer dagen etterpå.

sitat: Fredrik Hemmingsson, Instituttleder