Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

KLP

På denne siden finner du referanser fra KLP. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra KLP eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jo Røislien

Foredrag med: Jo Røislien

"Dette var midt i blinken for oss. Konkret og ujålete, med tips vi faktisk kan dra direkte nytte av i vår jobb. Det snakkes mye om temaer han tok opp nå i etterkant, og han har engasjert til nytenking og engasjement i min avdeling. (Enkelte har faktisk tatt med seg engasjementet hjem, og referert til Jo såpass mye at ektefeller synes dette har blitt i overkant :-))"

sitat: Gro Anett Lunde - Avdelingsleder
Se foredragsholder
Aleksander Gamme

Foredrag med: Aleksander Gamme

"Han var fantastisk flink & morsom og veldig relevant i forhold til den fasen vi er i. Fikk veldig mye skryt fra alle som hørte på, og de som var litt skeptiske på forhånd kom og sa at dette virkelig hadde vært et godt valg av foredragsholder. Vi drog til fjells etterpå i løftet stemning. Hils og si at vi var kjempefornøyd."

sitat: Kon Sissel Michalsen, Seksjonsleder IT
Se foredragsholder
Freddy Kjensmo

Foredrag med: Freddy Kjensmo

Vi fikk besøk av Freddy Kjensmo i vår lille avdeling. «Stakkars oss» ble
en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på
kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy
fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra
begynnelse til slutt, og tar med oss gode «lykketips» videre.

sitat: Ingun Medhus, Avdelingsleder Skadeforsikring
Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Hei Samuel og TAKK for sist! Takk for deres fantastiske bidrag på seniorkurset på Ahus! Dere har både inspirert og rørt mange deltakere! Jeg fikk utelukkende positive tilbakemeldinger på deres foredrag. Gjennom en åpen dialog med bestefar viste dere hvor unikt forhold dere har. Det traff hjerter til alle deltakere som nærmer seg pensjonsalder og har egne barnebarn hjemme. Samuel, du er kjempe flink, troverdig og morsom foredragsholder som klarer å holde oppmerksomheten til forsamlingen gjennom hele foredraget og skaper engasjement. Jeg tror at mange av deltakere fikk sett på livet sitt gjennom et nytt perspektiv etter deres foredrag.
Jeg vil anbefale deg/dere på det sterkeste som foredragsholdere til liknende arrangementer!"

sitat: Natalia Ebbesen, Kunde- og salgsleder