Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kristiansand kommune

På denne siden finner du referanser fra Kristiansand kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kristiansand kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

“Neal is firework of creativity and 100% professional! It was pleasure to get Musical Teambuilding to Samsen kulturhus TWICE! And he is welcome back anytime.”

sitat: Dragomir Gagro, International Cultural Executive Officer
Se foredragsholder
Ivar Haugstad

Foredrag med: Ivar Haugstad

Ivar holdt et meget fengende foredrag som passet veldig godt for oss i den endringsprosessen vi står i. Våre ledere var meget fornøyde, og føler at Ivars innspill og råd vil være til stor nytte i jobben med å utvikle nye Kristiansand kommune. Spot on, engasjerende og meget gode formidlingsevner ble nevnt i evalueringen.

sitat: Odd Jarle Larsen, Rådgiver