Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kulturdepartementet

På denne siden finner du referanser fra Kulturdepartementet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kulturdepartementet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bjørnar Erikstad

Foredrag med: Bjørnar Erikstad

Bjørnar holdt sitt foredrag ”Motvind er til for å seiles i” for oss i Kulturdepartementet på et allmøte. Dette var startskuddet for departementets Utviklingsprogram. Intensjonen var å gi de ansatte en god opplevelse – litt påfyll og ballast, noe de kan ta med seg inn i det arbeidet vi skal i gang med. Litt inspirasjon til å ta i et ekstra tak og til å se mulighetene framfor begrensningene. ”Vi får til det vi vil få til.” Og en som har erfaring med nettopp det, er Bjørnar, så det var godt å få noen tips fra ham.
Allmøtet var for de ansatte i Kulturdepartementet. Statsråd Anniken Huitfeldt og hennes statssekretær og politiske rådgiver var også til stede.
Det var bred enighet i etterkant om at dette hadde vært en god og lærerik opplevelse – en fin påminnelse om hva som egentlig betyr noe, både i privatlivet og i arbeidssituasjonen. Alt i alt: en nyttig tankevekker – presentert på en glitrende måte – av en flott idrettsutøver og person!

sitat: Hilde Oftedal, prosjektleder Utviklingsprogrammet