Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Liquids – Linjeforeningen for økonomistudentene ved Høgskolen i Nord-Trøndelag

På denne siden finner du referanser fra Liquids – Linjeforeningen for økonomistudentene ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Liquids – Linjeforeningen for økonomistudentene ved Høgskolen i Nord-Trøndelag eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Henrik sitt foredrag ble en forfriskende avslutning på Næringslivsdagen 2015. Foredraget oppfylte alle forventningene våre. Storyen til Julius som vi skreddersydde til dagen, var en perfekt trigger til publikum, og gjorde at de ble ekstra nysgjerrige."

sitat: Økonomistudent, Camilla Lundseng