Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV Hordaland

På denne siden finner du referanser fra NAV Hordaland. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV Hordaland eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Lett tilgjengelig for vanlige folk. Underholdende og humoristisk. Sympatisk.

sitat: Rune Hove Hansen
Se foredragsholder
Sigurd Granmark

Foredrag med: Sigurd Granmark

"Sigurd holdt et engasjerende og inspirerende foredrag, som var tilpasset vårt ståsted. Vi fikk gode diskusjoner og refleksjoner i etterkant av innlegget. Alle var kjempefornøyd med dagen når de forlot Solstrand og vi fikk et godt grunnlag å jobbe videre med. Anbefaler gjerne Sigurd til andre."

sitat: Fylkesdirektør Anne Kverneland Bogsnes
Se foredragsholder
Einar Øverenget

Foredrag med: Einar Øverenget

"Einar Øvreenget er ein profesjonell foredragsholder som i stor grad leverer i fhld til forventningar. Foredraget blei godt matcha opp mot bestilling og kontinuitet/den røde tråd i konferansen vår.
Har gode refleksjonar og hjelper oss å sjå ting på nye måtar i endringsprosessar."

sitat: May Hundvin, Avdelings Direktør