Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV Oppland

På denne siden finner du referanser fra NAV Oppland. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV Oppland eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

NAV kontaktsenter Oppland og Hedmark valgte å bruke Julius Tallulah med foredraget «Bli best med Julius Tallulah» som åpning på en personaldag hvor vi hadde leid inn ulike foredragsholdere som skulle inspirere og motivere. Å starte dagen med Julius ble full klaff! Med humor og stort engasjement fikk vi en start på dagen vi sent vil glemme.
Foredraget var skreddersydd for anledningen og Henrik Morken Nielsen hadde forberedt seg godt slik at han traff godt med poenger i forhold til våre oppgaver og organisering.
Som profesjonell skuespiller klarte han å gjennomføre foredraget med stil og glød hele veien. Dette satte standarden på dagen og han fikk svært god respons fra salen. Det var en fornøyelse å samarbeide med Henrik i forkant, og våre innspill og ønsker ble i imøtekommet og innlemmet på en super måte. Vi vil på det sterkeste anbefale Henrik hvis du ønsker et litt annerledes og svært humoristisk foredrag om salg og service!

sitat: Jan Rune Olsen - Avdelingsdirektør