Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Norges Idrettshøgskole

På denne siden finner du referanser fra Norges Idrettshøgskole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges Idrettshøgskole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Cecilie holdt et helt utrolig bra foredrag på Norge Idrettshøgskole om Mental Trening. Er generelt litt skeptisk til titler som "mental trening" men her avlivede hun rett og slett alle fordommer. Ujålete, passe personlig, direkte og ærlig uten snikksnakk. Dette var bunnsolid og troverdig levert!"

sitat: Anita Tønne, CEO og gründer av Corebar

"Andreas Kvebæk Dahl gjør en spennende forestilling som starter med humor, men som etterhvert spiller inn dype eksistensielle temaer som angst, usikkerhet og meningen med livet. Ledig og med profesjonalitet tar han oss med inn i livet sitt - til temaer vi alle kjenner oss igjen i. Denne forestillingen fortjener å bli sett av mange."

sitat: Gunnar Breivik, Professor og tidligere rektor