Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norges Kommunerevisorforbund

På denne siden finner du referanser fra Norges Kommunerevisorforbund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges Kommunerevisorforbund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Eva Bratholm

Foredrag med: Eva Bratholm


Eva Bratholm var konferansier på en konferanse med ca. 800 deltagere. Hun viste engasjement og interesse før konferansen ved at hun involverte seg i god tid på forhånd, og gjorde grundig research på både tema og personer. Dette viste seg også under selve konferansen, hvor hun sjonglerte ulike tema og foredragsholdere, stilte interessante oppfølgingsspørsmål, og klarte å få til gode og levende samtaler. Dette var vesentlig for at konferansen ble vellykket.

sitat: Daglig Leder, Rune Tokle