Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norsk Kjøtthandel AS

På denne siden finner du referanser fra Norsk Kjøtthandel AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norsk Kjøtthandel AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Geir Styve

Foredrag med: Geir Styve

Geir Styve ble en suksess for oss. Hans kåseri og innlegg passet veldig fint inn i vår bransje. Alt ble fortalt på en humoristisk måte og poengene var lagt opp til ettertanke.

sitat: May Larsen - Adm.kons.
Se foredragsholder
Bård Brænde

Foredrag med: Bård Brænde

"Bård er en utrolig fin fyr og en fantastisk engasjerende foredragsholder. Han hadde noen små presentasjoner tidlig i programmet og leverte til slutt et forrykende avslutningsforedrag som heter Verdens Beste Arbeidsplass.
Vi gikk alle ut fra salen med et smil om munnen og en god positiv holdning. Bård kan anbefales på det varmeste."

sitat: Adm. Konsulent May Larsen