Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

NTNU

På denne siden finner du referanser fra NTNU. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NTNU eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Edgar Valdmanis holdt 18.09.2013 et foredrag for NTNU alumni om nettverksbygging. Edgar var tydelig i fremførelsen og engasjerte salen underveis. Jeg satt pris på Edgars konkretiserte tips for nettverksbygging via LinkedIn, samt lave terskel for å stille spørsmål i etterkant av foredraget."

sitat: Hanne Lystad
Se foredragsholder
Dag Erik Pedersen

Foredrag med: Dag Erik Pedersen

"Dag Erik leverte et inspirerende og spennende foredrag som passet godt til målgruppa. Det så ut til å ha akkurat den hensikten vi håpte - motivere og inspirere studentene til å sette seg seg mål for studiene og samtidig gå inn for å ikke være redd for å snakke fremmedspråket de skal lære seg."

sitat: Gro Nygård, Universitetslektor
Se foredragsholder
John Sylte

Foredrag med: John Sylte

"John Sylte har hatt foredrag om kriseledelse i faget Dynamisk Ledelse ved NTNU Ålesund. John har utmerket seg som en talentfull og motiverende foredragsholder, og har fått meget gode tilbakemeldinger fra studentene. Han har gjennom sine erfaringer som både prest og feltprest, kunne gitt studentene et unikt innblikk i hvordan det er å skulle lede gjennom kriser. Jeg som fagansvarlig har kun fått positive tilbakemeldinger fra studentene, og John er en person som jeg gjerne vil fortsette å bruke i mine forelesninger. Jeg kan på det aller varmeste anbefale John Sylte som foredragsholder. ”

sitat: Lise Kjersem, Universitetslektor
Se foredragsholder
Jakob Semb Aasmundsen

Foredrag med: Jakob Semb Aasmundsen

"Jakob var en glede å samarbeide med, både i forkant av konferansen, under konferansen og på evalueringen. Han har vært svært fleksibel og innfridd alle våre ønsker og behov.
Jakob hadde et fantastisk flott foredrag og var en glimrende konferansier som tok salen på 360 mennesker med storm. Publikum engasjerte seg i hans foredrag, lo med på hans humor og han bandt sammen programmet vårt på en nydelig måte. Han hadde også en flott oppsummering av konferansen. Vi vil gjerne anbefale han på det varmeste til andre som ønsker en fargeklatt og et fyrverkeri av en konferansier."

sitat: Kristoffer Halseth, Førstekonsulent
Se foredragsholder
Kimberly Larsen

Foredrag med: Kimberly Larsen

Fantastisk foredrag! God dramaturgi, veldig godt tilpasset og relevant for vår målgruppe og helt i henhold til det vi håpet på. :)

sitat: Elise Maria Irgens, Lektor