Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oppegård kommune / Barneverntjenesten

På denne siden finner du referanser fra Oppegård kommune / Barneverntjenesten. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oppegård kommune / Barneverntjenesten eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Live holdet et inspirerende, motiverende, humørfylt og veldig engasjerende foredrag som traff mange av oss deltakerne. De konkrete tips og verktøy hun kom med har allerede blitt en snakkis blant oss ansatte og vi skal jobbe videre i bedriften med temaet i året som kommer. Hun ga oss en skikkelig boost til hvordan vi selv kan bidra positivt i både eget liv og arbeidsliv. Helse og trivsel !"

sitat: Koordinator, Annette Brenne