Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Politidistrikt Oslo

På denne siden finner du referanser fra Politidistrikt Oslo. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Politidistrikt Oslo eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Nina Nakling

Foredrag med: Nina Nakling

"Jeg har aldri hørt tematikken du belyste gjennom disse timene fremført på en mer overbevisende, entusiastisk og gnistrende måte.
Du gav av deg selv på en måte jeg aldri har opplevd av en foredragsholder før. :) Jeg er så glad at vi på vår seksjon prioriterte dette for ledere, verneombud og tillitsvalgt.
Du klarte elegant å fylle meg med energi, pågangsmot, tårer, latter, positivitet og ord til ettertanke denne dagen. Jeg tror neppe jeg var alene om det."

sitat: May Britt Negård, Seksjonsleder Teknisk og Taktisk Spaning