Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Ringsaker videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Ringsaker videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Ringsaker videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Skoleledelsen ønsket et foredrag som kunne inspirere og motivere for et nytt skoleår, et foredrag som også kunne gi innspill til å kunne mestre hverdagen. Med humor, alvor og positivitet ga Live oss et forrykende foredrag der hun i ord, musikk, filmsnutter og bilder ga oss teori, ideer og teknikker til å takle en travel hverdag. Hun hadde mange innfallsvinkler med hovedfokus på oss sjøl og vår relasjon til andre.
Ansatte med ulike funksjoner kom bort til meg etterpå og uttrykte på ulike måter stor begeistring! De opplevde å ha fått et virkelig løft som ansatt og menneske, et løft til å møte skoleåret med."

sitat: Eva Arnseth, rektor