Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Skien Kommune

På denne siden finner du referanser fra Skien Kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Skien Kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

"Historien som ble presentert gav Hovedutvalget for Helse og Velferd i skien en meget sterk opplevelse. Samtlige av hovedutvalgets medlemmer samt ordfører og varaordfører som også var tilstede kan ikke få fullrost Bianca Vestvik engasjement, tydelighet og eksepsjonelt gode evne til å formidle sitt budskap."

sitat: Hedda Foss Five - Ordfører
Se foredragsholder
Christian Ingebrigtsen

Foredrag med: Christian Ingebrigtsen

"Christian er en dyktig formidler. Han gjør det nært og personlig. Noe som gjør at lytterne fint kan relatere seg til tema."

sitat: Kulturformidler May Linn Heimholt
Se foredragsholder
Göran Adlén

Foredrag med: Göran Adlén

"Foredraget var en god stemningsskaper på morgenkvisten. Göran er flink til å underholde publikum gjennom foredraget med humor, bilder og filmsnutter. På den måten brukes begge hjernehalvdeler og flere sanser."

sitat: Seksjonsleder Line With-Tande
Se foredragsholder
Stian Sandø

Foredrag med: Stian Sandø

"Godt levert med en kombinasjon av humor og tydelig kompetanse for dagens tema - Digitalisering."

sitat: Kai Espen Wroldsen, Prosjektleder

"Et veldig bra foredrag med masse energi og følelser. Publikum gav bare positive tilbakemeldinger, men vi merket kanskje at det ble i lengste laget for noen på en slik kveld. Tenker at 2,5 time passer best på konferanser men kan kortes litt ned når det er åpent kveldsarrangement som vi hadde. Uansett var alle fornøyd."

sitat: May Linn Heggertveit, Bydelsansvarlig
Se foredragsholder
Arnhild Lauveng

Foredrag med: Arnhild Lauveng

Tema for foredraget var: hvor har psykiatrien brakt oss i dag, og hva er våre drømmer for fremtidens tjenester til mennesker som sliter psykisk, med etterfølgende refleksjon i smågrupper/panelsamtale. Doktorgradsarbeidet hennes ble presentert og illustrert med innsikt og engasjement. Av hensyn til engelskspråklig med-innleder foregikk det hele på engelsk, og dette fungerte meget bra, klart og tydelig. Viktig tema, som kan anbefales!

sitat: Vegard Høgli, kommuneoverlege