Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Tønsberg kommune

På denne siden finner du referanser fra Tønsberg kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Tønsberg kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Målgruppen var kjempefornøyd og vil gjerne ha mer...

sitat: Ingerd Saasen Backe - Seksjonsleder
Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Innsikten, ærligheten, tydeligheten og humoren i foredraget ga seminaret en ekstra uvurderlig dimensjon. Anbefales sterkt!

sitat: Frank S. Thrana - Kommuneoverlege
Se foredragsholder
Einar Øverenget

Foredrag med: Einar Øverenget

"Øverenget svarte til forventningene. Han sydde sammen foredrag på kort varsel etter våre behov."

sitat: Mette Vikan Andersen, Kommunaldirektør
Se foredragsholder
Hilde Skovdahl

Foredrag med: Hilde Skovdahl

Tusen takk for at du bidro til at det ble en fantastisk markering av Verdensdagen for psykisk helse. Du er en tvers gjennom bra dame, og vi fikk SÅÅÅ mange gode tilbakemeldinger på foredraget ditt. På en ikke-belærende måte gir du fine tips om hvordan man kan takle utfordringer man møter i livet, toppet med en god dose positivitet og humor. Vil på det varmeste anbefale deg videre, og håper vi får muligheten til å få deg på besøk også ved en senere anledning.

sitat: Tine Colén, Miljøterapeut
Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

Superbra, hun klarte å engasjere 120 mennesker i en og en halv time! :)

sitat: Inger Anita Th. Grejs, Tjenesteleder
Se foredragsholder
Jakob Semb Aasmundsen

Foredrag med: Jakob Semb Aasmundsen

Jakob var konferansier og debattleder, og ikke foredragsholder. Han utførte jobben helt utmerket! Godt og positivt samarbeid både før konferansen og under.
Han er en meget proff konferansier! God til å kommunisere, rolig og tok utfordring som oppsto gjennom dagen på en meget god måte. Tilbakemeldingene fra deltagerne på konferansen var også at Jakob var meget dyktig. Jakob anbefales som konferansier og debattleder!

sitat: Birgitte Søderstrøm, Seniorrådgiver