Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway

På denne siden finner du referanser fra TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

«Adrians historie er utrolig viktig. Åpenhet, klare mål og det å oppleve mestring er viktig for alle mennesker. Presentasjonen var særdeles bra, og med humor og selvironi ble dette et av de beste foredragene vi har hørt på lenge!»

sitat: Eivind Landsverk, Programdirektør
Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

«Med humor og varme forteller Adrian om sitt liv. En utrolig sterk og unik historie som inspirerer og setter ting i perspektiv. Dette foredraget er et must!»

sitat: Astri Lundberg, Executive Producer