Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Universitetet i Bergen

På denne siden finner du referanser fra Universitetet i Bergen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Universitetet i Bergen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Et av de beste foredragene jeg har hørt om et viktig og relevant tema. Han har en fantastisk evne til å få med seg ulike typer publikum."

sitat: Rådgiver Eva Svensson
Se foredragsholder
Sunniva Rose

Foredrag med: Sunniva Rose

"Vi hadde en bestilling til Sunniva Rose som hun forsto full ut, og leverte to glimrende foredrag helt i tråd med våre ønsker, og som har fått svært gode tilbakemeldinger fra tilhørerne. En inspirerende, ærlig og klok foredragsholder!"

sitat: Underdirektør Kristin Bakken