Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet Sarpsborg

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet Sarpsborg. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet Sarpsborg eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Elin Dragland

Foredrag med: Elin Dragland

"Elin var en fantastisk formidler, som engasjerte publikum med aktuelt innhold som fenget veldig. Hun tilpasset innholdet på en god måte, med tanke på at det var et sammensatt publikum i form av alderen og utfordringene de ulike barna/elevene med sine foreldre står i. Hun snakket på en meget reflektert måte om mobbing av barn i barnehagen, på skolen og spesielt utsatte barn med ekstra utfordringer. Hun traff ALLE i salen! (publikum besto i barnehagelærere, skolelærere og ansatte i spesialpedagogisk førskoleteam)."

sitat: Cecilie Ringsrud, NL/HTV
Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

"Foredraget ble mer interessant når foredragsholder henvendte seg til oss som lærere med eksempler fra vår hverdag. Positivt at Kaja var så åpen for spørsmål fra salen og tok seg til til å snakke med de som kjøpte bøker av henne. Terningkast 6."

sitat: Hanne Berg-Johansen, Lærer