Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utlendingsdirektoratet

På denne siden finner du referanser fra Utlendingsdirektoratet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utlendingsdirektoratet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Idun engasjerer, inspirerer og motiverer! Giig-kurset er i sin helhet en unik kombinasjon av faglighet og kreativitet.Dessuten er det underholdende! Svært få kursholdere overrasker med sang av ypperste kvalitet. Sangen gir en helt spesiell stemning blant deltakerne: vi slipper oss mer løs og det påvirker også det utbytte vi får. Kurset gir en god innsikt i hvordan den fantastiske hjernen vår fungerer, og hvor viktig det er at både hjerne og kropp er med. Kurset fikk oss til å ta kvalitetspauser på jobb, ha ukentlige sosiale tiltak og generelt ta bedre vare på hverandre. Idun har trigget vår lyst til å utvikle den emosjonelle intelligens. Vi ser at det er nyttig både personlig og profesjonelt. Takk!

sitat: Elisabeth Askim, rådgiver
Se foredragsholder
Kathrine Aspaas

Foredrag med: Kathrine Aspaas

"Midt i blinken og akkurat hva vi og alle virksomheter trenger. Veldig positivt at Kathrine knyttet an til foredraget før henne."

sitat: Per Christian Strand, Seniorrådgiver