Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Blogg

Slik styrer du debatten på ditt neste arrangement

Tilbake til blogg

10. mars 2020

En debattleder holder styr på debatten slik at det går ryddig for seg og man holder seg til tidsskjemaet. De er eksperter i å inspirere og engasjere deltakerne i en diskusjon eller debatt, og sørger for at alle får en sjanse til å være med.

Debattledere har forskjellige måter å takle situasjoner på. Noen bruker humor til å engasjere deltakerne og andre er mer seriøse.

Våre debattledere forbereder og tilpasser seg til hvert enkelt arrangement for at rollen skal være så relevant og meningsfull som mulig. 

Eva Bratholm

Eva Brattholm

Eva er en trygg los gjennom hele konferansen, leder paneldebatter og tar intervjuer på scenen. Hun bruker både humor, kunnskap, revolverspørsmål og hyggelig dannelse i sine oppdrag. Eva kan også være debattleder på engelsk.

Christian_Strand

Christian Strand

Christian er en karismatisk og profesjonell debattleder som gjennom sin karrière har ledet mange debatter og intervjuer. Alt fra store underholdningsnavn til viktige maktpersoner! Med glimt i øyet tar Christian også gjerne oppdrag som debattleder på engelsk. 

Erik Wold

Erik Wold

Erik er godt kjent for de fleste fra Norges mest sette TV-debattprogram, Debatten på NRK1. Gjennom utallige intervjuer, samtaler og debatter med høyprofilerte politikere og næringslivsledere har han opparbeidet en unik kunnskap og innsikt i kommunikasjon. 

Synes du det er vanskelig å velge en av våre debattledere? Vårt rådgivningsteam hjelper deg med glede å finne den debattlederen som passer best til nettopp dine behov og ønsker.

Les også dette blogginnlegget om konferansierer og gi arrangementet ditt prikken over i-en!

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.