Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Blogg

Gi arrangementet ditt prikken over i-en

Tilbake til blogg

9. mars 2020

visninger567 visninger

På et profesjonelt arrangement kan det være vanskelig å holde en rød tråd gjennom dagens forskjellige innslag. 

Det er viktig at alle innslag blir godt introdusert og at arrangementet har en helhet. Slik henger alle deltakerne med og får størst mulig utbytte av dagen. Konferansierer har som oppgave å fungere som en programleder, og introduserer og binder sammen ulike innslag på et arrangement. Våre erfarne konferansierer leder elegant deltakerne på ditt arrangement gjennom dagen. 

Enten du trenger en ekspert som kan lede en fagdag eller noen som kan introdusere foredragsholderne på en konferanse, så har vi en konferansier for deg. Konferansierer kan også ha fokus på underholdning, og bidra med godt humør og kjappe replikker som gir deltakerne en god latter mellom de ulike innslagene.

Våre konferansierer tilpasser sitt opplegg etter dine behov og ønsker, for å gjøre arrangementet så vellykket som mulig. De har til felles at de er engasjerende og karismatiske, med en fantastisk taleevne som løfter hele arrangementet.

 

Sigurd Sollien

Sigurd Sollien

Sigurd var en av de mest kjente programlederne på 2000-tallet. Han er kjent for sin joviale og svært engasjerende stil. Som konferansier er han profesjonell, allsidig og leder ethvert event med en engasjert og dreven hånd.

Heine Totland

Heine Totland

Heine er en meget erfaren programleder, både som kveldstidskonfransier og entertainer på bankettmiddager og faglige konferanser og seminarer. Han har alltid med gitaren, og blander inn musikalsk underholdning og humoristisk energi i alt han driver med. 

Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir

Dora er en svært etterspurt foredragsholder, relasjonsterapeut og stand-up komiker. Med lang erfaring på scenen, inkludert på Latter, er hun en veldig tilpasningsdyktig og løsningsorientert konferansier som også kommer med egne gullkorn underveis.

Alex Rosén

Alex Rosén

Alex gjør alt fra å være konferansier på et event, toastmaster i en festmiddag, gratulatør for en jubilant eller ha rollen som vinekspert i et pauseinnslag. Med sin fascinerende, engasjerende og karismatiske personlighet er Alex et kreativt multitalent som gir deg en unik og overraskende opplevelse.

Vibeke Holtskog

Vibeke Holtskog

Vibeke gir alltid 100% på scenen. Hun er autentisk, underholdende og har god energi med stor positiv utstråling som vil løfte forsamlingen. Hun blir beskrevet som profesjonell, tydelig, konkret og kunnskapsrik. 

Jakob Semb Aasmundsen

Jakob Semb Aasmundsen

Jakob er en dedikert og lidenskapelig konferansier som evner å engasjere hele publikum. I 2015 holdt han, som yngste noensinne, 17. mai-talen i Tønsberg. Jakob omtales som en fargeklatt og et fyrverkeri av en konferansier!

Eva_Charlotte

Eva-Charlotte Stenset

Eva-Charlotte er en dyktig og profesjonell konferansier med sjarm og glimt i øyet. Hun har mange års erfaring som programleder og nyhetsanker i TVNorge, i tillegg til å ha reist landet rundt med Unicef og ledet deres folkemøter.

Mah-Rukh Ali

Mah-Rukh Ali

Mah-Rukh er en journalist, spaltist og forfatter som har jobbet i norsk mediebransje i 16 år, og er et av Norges mest profilerte ansikter i nyhetene. Hun er en erfaren konferansier som leder ethvert arrangement med en med en stødig hånd. 

Tvil ikke med å kontakte oss i Athenas for å stille spørsmål om konferansierer. Vi hjelper deg med glede å finne den perfekte konferansieren til ditt neste arrangement!

Les også dette blogginnlegget om hvordan du styrer debatten på ditt neste arrangement!

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.