Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
Alex Rosén

Alex Rosén

Et kreativt multitalent med bakkgrunn som komiker, musiker, forfatter og med en lang karriere på TV som programleder!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Alex Rosén

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Alex

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Skal du arrangere firmafest, kick-off, salgsmøte, produktlansering eller jubileum? Trenger du en konferansier, toastmaster, foredragsholder, standup-komiker eller en rockekonsert? Alex Rosén er mannen du leter etter!

Jon Alexander Rosén, best kjent som Alex Rosén, startet TV-karrièren i 1974 da han banket på døra til NRK og ytret sitt ønske om å bli kjendis. Det resulterte i en rolle i et fjernsynsteater hvor han spilte mot Liv Ullmann.

Han har siden hatt en rik og bred TV-karrière. Han har blant annet vært dommer i Norske Talenter, programleder i «Folk i farta» og Melodi Grand Prix Junior. For ikke å nevne deltager i «Berserk til Nordpolen».

Alex har også gjort karrière ut av skriving. Fra 2000-2008 jobbet han som skribent for Dagbladet, og har også vært redaktør for avisen «Weekend» i to år.

Han debuterte som forfatter i 2006 med boka «Berserk til Valhall», hvor han sammen med Jarle Andhøy forteller om å følge i fotsporene til vikinghøvdingen Ottar. «Tøff pappa» kom i 2012 og handler om Alex’ rolle som sønn, bror og pappa. Siste tilskuddet til forfatterkarrièren kom i 2016: «Den store gutteboka», som handler om alt gutter synes er gøy.

Alex har også gitt ut 4 egne vinsorter, vært gratulatør i «Nabolaget», hatt biroller i to ulike filmer og vært musiker. Han er også stolt ambassadør for Redningsselskapet.

Alex er en svært levende foredragsholder som tilpasser foredraget etter publikum. Han tar utgangspunkt i egne opplevelser fra Nordpolen med seilbåten ”Berserk”, sin egen oppvekst med fokus på rollen som sønn, kjæreste og far, eller hvorfor han mistet jobben i NRK – 7 ganger.

Alex gjør alt fra å være konferansier på et event, toastmaster i en festmiddag, gratulatør for en jubilant eller ha rollen som vinekspert i et pauseinnslag. I tillegg kan han spille inn film etter ditt ønske, holde standup-show, delta som programleder, reiseleder eller forfatte en tekst.

Et Alex Rosén foredrag er det du leter etter – det kan faktisk alt!

Alex Rosén foredrag kan holdes på engelsk og alle skandinaviske språk.

Vis forelesninger med Alex Rosén

  Alex Rosén foredrag

  Foredrag

  • Alex har ingen faste foredrag, men tilpasser hvert foredrag etter hva kunden trenger.
  • Alle Alex Rosén foredrag tar utgangspunkt i Alex’ egne opplevelser fra ”Berserk”, sin egen oppvekst med fokus på rollen som sønn, kjæreste og far, eller hvorfor han mistet jobben i NRK – 7 ganger.

   

  Alex Rosén foredrag

  Konferansier / toastmaster

   

  Alex Rosén foredrag

  Standup

   

Referencer

"Fantastisk bra. :)"

Ådne Stensland, DL

Golf Management AS

"Veldig bra opplegg! Alex justerte fint sitt show ifht tilhørerne og tilpassa det stemninga blant publikum - og de aller fleste var svært fornøyd (les: flirte høyt og lenge). Har bare fått positive tilbakemeldinger."

Hilde Grønaas, Økonomisjef

Lyngen kommune
Uforpliktende forespørsel på Alex Rosén

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Alex Rosén