Lasting innhold ...

Dora_Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir

Gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer og gir deg konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner

Foredragsholder Dora Thorhallsdottir holder inspirerende og underholdende foredrag, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. I 2017 og 2018 er hun aktuell med suksessen  «Familiegreier» på Latter.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Foredragsholder Dora Thorhallsdottir grunnla EQ Institute i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på skolen som hun også driver. Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist med mastergrad i kommunikasjon fra England.

Et foredrag med Dora Thorhallsdottir gir deg:

 • Konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
 • Et svært underholdende foredrag som formidles på en personlig og morsom måte.
 • Inspirasjon til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Dora Thorhallsdottir har også jobbet fire år som standup-komiker, noe hun har returnert til ved å sette opp det kritikerroste showet ”Det var ikke sånn det skulle bli” på Latter, Aker Brygge. Showet har gått for fulle hus siden premiere 19. september 2013, med bl.a Norgesturnè høsten 2014. Dora ble også nominert som årets stand-up komiker for Komiprisen på NRK i 2014. Dora Thorhallsdottir foredrag tar derfor ofte utgangspunkt i humor.

Foredragsholder Dora Thorhallsdottir er fast gjest i radioprogrammet Nitimen, P1 og i TV2s God Morgen Norge når det er spørsmål om relasjoner.

I 2017 og 2018 er hun aktuell med suksessen  «Familiegreier» på Latter.

Dora Thorhallsdottir holder foredrag på norsk og engelsk.

Scandic Elgstua, Elverum sier:

«Dora hadde 220 spente damer i sin hule hånd gjennom hele foredraget. Det var ingen tvil om at publikumet hennes koste seg med å lære hvordan de skulle be noen å dra til h…, på en slik måte at de gledet seg til turen 🙂 Som konferansier på moteshowet var hun både presis i det hun skulle si om hver enkelt modell og med egne små gullkorn så ble det meget bra!»
Markedsansvarlig Solrunn Irene Nordlien

  Dora Thorhallsdottir foredrag

  «God stemning»

  • Er det mange konflikter på jobben? Tisking og hvisking i korridorene? Blir det dårlig stemning når det oppstår uenigheter? Eller sliter du på hjemmebane i dine nærmeste relasjoner?
  • «God stemning» er et foredrag som gir konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
  • Dora snakker blant annet om hvorfor vi er så redde for konflikter, hvorfor det er skummelt å si noe som er viktig for deg på grunn av reaksjonen du får og hvordan du blir kvitt selvkritikeren.
  • Hun snakker også helt konkret om hva som skal til for å få et bedre arbeidsmiljø.
  • Foredraget er i tillegg svært underholdende og formidles på en personlig og morsom måte.

   

  Dora Thorhallsdottir foredrag

  «Bobler»

  • Sammen med kunstneren, gründeren og søsteren Bjørg Thorhallsdottir holder Dora et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg selv i bruk.
  • Dora og Bjørgs lykkebobler handler om verktøyene de har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorg og for å se hvor fantastisk mye det er å lære når vi mislykkes.
  • Søstrene har fokus på hvordan du får mer tro på deg selv og å inspirere til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.
  • Dora gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.

   

  Dora Thorhallsdottir foredrag

  Relasjoner med barn

  • Ønsker du en nær, ærlig og tillitsfull relasjon med barn? Ønsker du å møte barn på en slik måte at masing og kjefting blir overflødig?

  • Foredraget gir deg redskapene og tenkningen som kan hjelpe deg til å møte barn på en likeverdig, men ikke likestilt måte. Du får svar på hva det innebærer, hvorfor det er verdifullt for barna og helt konkret hva du kan gjøre.

  • Foredraget tar blant annet opp temaer som, 1) Hvordan møte barn slik at de får det godt med seg selv og andre?, 2) Hvordan kan vi som voksne være tydelige på våre grenser og behov, uten at barnet føler seg avvist?, og 3) Hvordan få en nær og åpen relasjon med barn?

  • Foredraget bygger på tenkningen fra boken «Relasjoner med barn» skrevet av Herdis Palsdottir, og er holdt for over 90.000 personer.
  • Foredraget passer fint for bedrifter, organisasjoner og personer som jobber med barn, eller på for eksempel et foreldremøte.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Dora Thorhallsdottir

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Dora Thorhallsdottir