Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Inspirasjon og konkrete redskaper om å skape bedre relasjoner til andre

Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir

Gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer og gir deg konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

Veldig bra! Alle følte de kunne ta litt lærdom med seg etterpå og bruke det i sin egen hverdag.

Britt Karin Roksvåg - Seniorkonsulent, Bankregnskap i Bergen - DNB Bank ASA Vis alle referanser

Et foredrag med Dora Thorhallsdottir gir deg:

 • Konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
 • Et svært underholdende foredrag som formidles på en personlig og morsom måte.
 • Inspirasjon til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.
Uforpliktende forespørsel på Dora Thorhallsdottir

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Dora

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Foredragsholder Dora Thorhallsdottir holder inspirerende og underholdende foredrag, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.

Et foredrag med Dora Thorhallsdottir gir deg:

 • Konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
 • Et svært underholdende foredrag som formidles på en personlig og morsom måte.
 • Inspirasjon til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Foredragsholder Dora Thorhallsdottir holder inspirerende og underholdende foredrag, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. Hun har jobbet som terapeut i over 16 år, er grunnleggeren av EQ Institute (etablert 2006), og er også aktuell som standup komiker. I 2013 hadde hun sitt første soloshow på Latter, “Det var ikke sånn det skulle bli”, etterfulgt av standup suksessen «Familiegreier” (2017-19). Begge showene gikk i to år. Høsten 2021 hadde hun premiere på sitt nyeste show “Overganger”, som spilles for fulle hus for tiden rundt om i landet. Hennes foredrag er derfor veldig humoristiske.

Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark og er fra før utdannet allmennlærer (HiA) og journalist (UiO), med mastergrad i kommunikasjon fra England.

Dora er fast gjest i flere radioprogrammer som P1, P4 og i TV2s God Morgen Norge når temaet er relasjoner. I tillegg har hun en av Norges mest populære podcaster «Relasjonspodden», sammen med Kjersti Idem. I 2019 ga hun ut boken «Hverdagsbobler» (2019), og i 2020 kom selvhjelpsromanen “Bente blir BENTE” . Nå er hun høyaktuell med standupshowet “Overganger” som hun allerede har holdt på en rekke scener over hele landet.

Hun har med andre ord mange jern i ilden, men det er foredrag om relasjoner som står hjertet hennes nærmest. Og det merkes, for det er med stort engasjement og ekthet at Dora formidler kunnskap om hvordan vi kan få til bedre relasjoner- både til oss selv og til andre.

Dora Thorhallsdottir holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir foredrag

God stemning

 • Er det mange konflikter på jobben? Tisking og hvisking i korridorene? Blir det dårlig stemning når det oppstår uenigheter? Eller sliter du på hjemmebane i dine nærmeste relasjoner?
 • «God stemning» er et foredrag som gir konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
 • Dora snakker blant annet om hvorfor vi er så redde for konflikter, hvorfor det er skummelt å si noe som er viktig for deg på grunn av reaksjonen du får og hvordan du blir kvitt selvkritikeren.
 • Hun snakker også helt konkret om hva som skal til for å få et bedre arbeidsmiljø.
 • Foredraget er i tillegg svært underholdende og formidles på en personlig og morsom måte.
Dora Thorhallsdottir foredrag

«Bobler»

 • Sammen med kunstneren, gründeren og søsteren Bjørg Thorhallsdottir holder Dora et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg selv i bruk.
 • Dora og Bjørgs lykkebobler handler om verktøyene de har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorg og for å se hvor fantastisk mye det er å lære når vi mislykkes.
 • Søstrene har fokus på hvordan du får mer tro på deg selv og å inspirere til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.
 • Dora gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
Dora Thorhallsdottir foredrag

Relasjoner med barn

 • Ønsker du en nær, ærlig og tillitsfull relasjon med barn? Ønsker du å møte barn på en slik måte at masing og kjefting blir overflødig?
 • Foredraget gir deg redskapene og tenkningen som kan hjelpe deg til å møte barn på en likeverdig, men ikke likestilt måte. Du får svar på hva det innebærer, hvorfor det er verdifullt for barna og helt konkret hva du kan gjøre.
 • Foredraget tar blant annet opp temaer som, 1) Hvordan møte barn slik at de får det godt med seg selv og andre?, 2) Hvordan kan vi som voksne være tydelige på våre grenser og behov, uten at barnet føler seg avvist?, og 3) Hvordan få en nær og åpen relasjon med barn?
 • Foredraget bygger på tenkningen fra boken «Relasjoner med barn» skrevet av Herdis Palsdottir, og er holdt for over 90.000 personer.
 • Foredraget passer fint for bedrifter, organisasjoner og personer som jobber med barn, eller på for eksempel et foreldremøte.
Dora Thorhallsdottir - God stemning

Dora Thorhallsdottir - God stemning

Dora Thorhallsdottir - Fastelavn

Dora Thorhallsdottir - Fastelavn

Dora Thorhallsdottir - Familietre

Dora Thorhallsdottir - Familietre

Vis foredrag med Dora Thorhallsdottir

Referanser

"Noen tilbakemeldinger: Morsomt. Fikk mye å tenke på, reflektere over egen væremåte. Hun er god på å formidle. Godt med påfyll. Det er lett å høre på henne, faglig stoff formidles på en måte som er lett å forstå. Glødende og energisk.»

Anne Lise Rydal, Daglig leder

Lillehagen FUS Barnehage

Dette var et inspirerende foredrag med mye gode tips i hverdagen. Dora foreleser med engasjement og kunnskap. VI hadde også god dialog i forkant så Dora visste hvem hun snakket til. Kan anbefale dette foredraget.

Kristin Haugsvold

Utdanningsforbundet

Veldig bra! Alle følte de kunne ta litt lærdom med seg etterpå og bruke det i sin egen hverdag.

Britt Karin Roksvåg - Seniorkonsulent, Bankregnskap i Bergen

DNB Bank ASA

Fantastisk foredrag Av Dora. Hun formidlet på en faglig, varm og humoristisk måte. Hun hadde satt seg inn i hvem som var publikum, og hun traff. Timene med Dora fløy, dette kan hun! Vil gjerne høre henne igjen:-)

Liselotte Karlsson

Home-Start Familiekontakten Norge

"Dora hadde 220 spente damer i sin hule hånd gjennom hele foredraget. Det var ingen tvil om at publikumet hennes koste seg med å lære hvordan de skulle be noen å dra til h..., på en slik måte at de gledet seg til turen :-) Som konferansier på moteshowet var hun både presis i det hun skulle si om hver enkelt modell og med egne små gullkorn så ble det meget bra!"

Markedsansvarlig Solrunn Irene Nordlien

Scandic Elgstua, Elverum

"Likte godt at hun trakk fram konkrete verktøy man kan bruke i hverdagen. Veldig bra med kombinasjonen av humor og alvor."

Seniorrådgiver Wenche Jensen

Norsk Sykepleierforbund Oslo

Dora leverte til de grader og var utrolig profesjonell og personlig i sin fremføring både som konferansier og foredragsholder. Dora er ekte, ærlig og leverte et show som traff ALLE i salen. Dora er i tillegg veldig tilpasningsdyktig, løsningsorientert og kom med gode innspill før og underveis. Terningkast seks!

Hanne Hansen, Administrerende ansvarlig

Infotjenester AS

Hun hadde standup show hos oss på festmiddag, og hun var helt dronning!

Kristine Torgersen

Helse Bergen HF / Forum For Sykehusrenhold (FFS)

"For oss ble det en fin mix av foredrag og show, Dora snakket med oss på forhånd om planene. Det ble veldig godt tatt i mot av salen. Flott mix av fag, informasjon, humor og alvor. Mye latter og tårer, og nesten trampeklapp etterpå. :)"

Lill Johansen, Øk.- Og Adm.leder

Akan kompetansesenter

"Dora var helt topp! Kunne ikke blitt bedre. :)"

Gry Johansen, Brandmanager

Unil AS

"God balanse mellom skjemt og alvor."

Halvor Hektoen, Øk.dir

Duett AS

"Veldig god foredragsholder, flink til å få frem poengene og eksemplifisere. Hun gjør det med kløkt, erfaring og humor. Veldig bra!!"

Margareth Magistad, Enhetsleder

NAV Sagene

Enkel å samarbeide med - og veldig tilpasningsdyktig i forhold til hva vi ønsket og endringer som kom opp etter hvert.

Lene Høysæter Larsen, CEO

Bardum AS

Dora holdt to foredrag for oss. Ett på formiddagen, da var det også en del ungdommer til stede (ca. 150), og ett på ettermiddagen, da var det stort sett bare voksne der. Hun hadde en "fagdel" først, så pause, og så en stand-up del etterpå. Stand-up delen var ulik på formiddag og ettermiddag. Så jeg vil si at repertoaret hennes er imponerende. Alt i alt var det en helt fantastisk dag. Hun klarte å treffe så utrolig bra, både med fagbiten, og humoren. Hun er også fremragende til å formidle, og hun er akkurat så hyggelig som hun framstår, det fikk vi erfare da hun hadde tid til en liten lunsj sammen med arrangementskomiteen. Hun klarte også å treffe hele aldersspennet. Vi snakker da om fra 18 - 70. Vi har bare hørt positive tilbakemeldinger. Formålet med dagen var at det var en inspirasjonsdag, og folk ble virkelig inspirert. Mange har snakket om den i etterkant, både faglig, når det gjelder hvordan vi kommuniserer, og på humoren. Mange kjente seg nok igjen. Dora var et fyrverkeri, og sparte ikke på noe. Det var flere som ganske raskt bestilte seg billetter til Lykkebobleshowet hun også har. De ville gjerne høre mer. Hvis noen spør om jeg kan anbefale et foredrag med Dora, kan jeg lett gjøre det, det er en god investering; både faglig påfyll og masse herlig latter. Jeg kunne fortsatt og fortsatt å øse ut positive kommentarer, og jeg har ingen negative. Terningkast seks. Minst.

Hilde Austenå Nilsen, Saksbeh/fagutvikler

Risør kommune

Veldig fornøyd med foredragsholder både i forhold til tema, faglig innhold og formidlingsevne. Foredragsholder er kjent for mange og folk kom for å høre på henne. Hun er en god ambassadør for Verdensdagen for psykisk helse.

Heidi Lindstad Næss

Lørenskog kommune, avd. rus og psykisk helse

Fantastisk foredrag, Dora var så inspirerende og morsom. Masse positive tilbakemeldinger fra personalet :)

Silje Egeberg

NRK Barnehagen

Et inspirerende og engasjerende foredrag. Hun balanserte alvor og humor på en fantastisk måte.

Line Jørgensen

Norsk Sykepleierforbund Viken

Har ikke ord - for et show - for ei dame - for en suksess fra ende til annen! Dora - du er hjertelig velkommen tilbake til Total Adventure -og da vet du hvor ferden går hen!

Turid Andresen

Total Adventure

Dora var heilt «spot on» med mange viktige og gode poeng krydra med humor og «på spissen»-eksempel. Kjempenydelig og inspirerende

Marte Kvisterø Krogstadmo

Luster kommune
Uforpliktende forespørsel på Dora Thorhallsdottir

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Dora Thorhallsdottir
Dora Thorhallsdottir

4.5 ut av 5 stjerner

Veldig bra! Alle følte de kunne ta litt lærdom med seg etterpå og bruke det i sin egen hverdag.

Britt Karin Roksvåg - Seniorkonsulent, Bankregnskap i Bergen - DNB Bank ASA Vis alle referanser

Foredragsemner med Dora Thorhallsdottir