Lasting innhold ...

André Ulveseter

Komiker, forfatter, humorist og avhengig av sosiale medier.

André Ulveseter er en energisk foredragsholder. Han byr på et humoristisk og lærerikt foredrag om særskrivingsfeil.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

André Ulveseter er født og oppvokst i Bergen, men bosatt i Ålesund hvor han bl.a. er pådriver for Stand-up Ålesund. Han begynte med stand-up allerede i 1997 og har siden den gang reist land og strand rundt for å underholde alene og sammen med kjente og ikke fullt så kjente komikere.

Har bl.a. gjort supportjobber for Anne-Kat, Åsleik Engmark m.fl., og satte sommeren 2012 opp showet «Baderingenes Herrer» sammen med Roar Brekke. Opptredde på Standup-festivalen i Oslo 2000, 2001, 2009, 2010 og 2011.

André er en energisk komiker, og med han på scenen er du ikke langt unna gullkornene som til tider bare renner ut av denne observante komikeren.

Lanserte i april 2013 Facebook-siden «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil» – og ga senere det året ut boken «Ett ord», som følge av suksessen Facebook-siden fikk.

André har også vært kommunikasjonsrådgiver i Kystverket siden januar 2011.

  Ett ord

  • Et humoristisk foredrag om særskriving – en «epidemi» i det norske språket.
  • Facebook-siden, «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», til komiker og forfatter André Ulveseter fikk i løpet av 5 dager 100.000 følgere, og ble fort en snakkis både i media og på sosiale medier. Et halvt år etter lanseringen av Facebook-siden var det også kommet en bok av prosjektet.
  • Norsklærere rundt om i landet bruker bildene i klasserommene sine, og til og med Språkrådet har hyllet Ulveseters bilder og hans humoristiske vinkling for å drive språkrøkt. I foredraget presenter Ulveseter en del av sine bilder og litt om bakgrunnen av kampanjen og om hvorfor det er viktig å skrive korrekt. Han har siden 2011 jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Kystverket og tar også for seg noen kommunikasjonsutfordringer.
  • Har du planer om seminar, temadag, kick-off eller lignende? Sprit opp dagen litt ekstra med et innslag alle har et forhold til; særskriving.
  • Foredraget varer ca. en halvtime og er ypperlig som en start, et lite avbrekk eller som avslutning på et fagseminar eller -dag.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med André Ulveseter

Les mer...

Foredragsholdere relatert til