Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Humoristisk og "spot on" om viktigheten av å tørre å si ifra

Siri Kristiansen

Siri Kristiansen

Komiker og radioprogramleder med et mål om å gjøre nordmenn modigere gjennom å finne motet til å si ifra.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Siri Kristiansen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Siri Kristiansen er kjent som komiker og radioprogramleder fra flere serier på både radio og TV. Gjennom programmene “Lørdagsrådet” og “Siris gode hjelpere” lærte hun om problemene mange har med å si ifra og lagde seg et mål om å hjelpe andre med dette.

Et foredrag med Siri Kristiansen gir deg:

 • Underholdende foredrag om mot, konflikter og forhold.
 • Erfaren formidler med bakgrunn fra radio og TV.
 • Få råd om hvordan du kan finne motet til å si ifra – og hvilken utrolig verdi det har.

Siri Kristiansen er en norsk komiker og radioprogramleder. Hun er kjent fra programmene P3morgen, Lørdagsrådet og Verdensherredømme, satireprogrammet Desken og ungdomsprogrammet Sone 2 på TV2. Siri har også vært involvert i en rekke TV-program, blant annet, TV-versjonen av Lørdagsrådet og som vikar på Nytt på Nytt.

I radioprogrammene “Lørdagsrådet” og “Siris gode hjelpere” fikk Siri tusenvis av mail fra folk som stilte et felles spørsmål: om de skulle si ifra eller ikke?

Gjennom sine radioprogram “Lørdagsrådet” og “Siris gode hjelpere” har Siri Kristiansen sammen med en rekke kjendiser prøvd å hjelpe så godt hun kan. Hvert problem er unikt, men så godt som alle har til felles at de handler om å tørre å si ifra om noe. De aller fleste vet hva som er rett og galt, men nesten ingen tør å si ifra om det.

Siri selv kommer fra en familie preget av dårlig kommunikasjon. Hun er selverklært konfliktsky, og der det faller henne naturlig å be andre om å si ifra, gjør hun det sjeldent selv. Etter å ha erfart at de fleste av hennes lyttere, samt brorparten av rådgiverne, også beskriver seg selv som konfliktsky, ble hun redd på vegne av det norske folk.

Vis foredrag med Siri Kristiansen
Siri Kristiansen foredrag

Tør du å si ifra?

 • Gjennom syv år har Siri Kristiansen fått over 50 000 e-poster fra ukjente gjennom radioprogrammene “Lørdagsrådet” og “Siris gode hjelpere”. Felles for dem alle er at folk lurer på om de skal si ifra, eller om det er best å holde munn?
 • Er det ingen som skal si ifra om noe?
 • Tenk så mange forhold som kunne vært reddet? Familieforhold, kjærestepar, kollegaer, venner og naboer som fortsatt kunne ha snakket sammen?
 • Bekymret for landet og livredd på egne vegne har hun prøvd å finne motivasjonen til å tørre å si ifra. Tørre å kjenne på det ubehaget det er å gå inn i en potensiell konflikt.
 • På jobb, med venner og hjemme.
 • I dette foredraget går Siri gjennom sine opplevelser med situasjoner der hun i ettertid føler hun burde sagt noe. Fra disse opplevelsene gir hun deg råd om hvordan du kan samle motet til å si ifra i situasjoner du føler du bør, men er redd for konsekvensene.
Uforpliktende forespørsel på Siri Kristiansen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Siri Kristiansen