Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Samfunnsengasjert og uredd komiker som letter på steiner der mange andre går forbi

Fredrik Steen

Fredrik Steen

Standup-veteran, programleder, konferansier og foredragsholder som vil ta ditt arrangement til nye høyder.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Fredrik Steen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Fredrik Steen foredrag er humoristiske og han er en samfunnsengasjert og uredd komiker.

Et foredrag med Fredrik Steen gir deg:

 • En uforglemmelig humoropplevelse.
 • Komiker som utfordrer tilskuerne litt på en engasjerende måte.
 • Trygg og erfaren konferansier som sper på med rett underholdning.

Fredrik Steen er en av veteranene i det norske stand up-miljøet som slo rot i Oslo på begynnelsen av 1990-tallet. I år er det tjue år siden han tok sine første stand up-steg på en liten kafé på Majorstua, og siden er det blitt mer enn 2500 show og forestillinger på den svært morsomme og skarpe tungen fra Sunnmøre. Sist sett i en hovedrolle i humorserien “Match” på NRK, samt som keitete pappa i ungdomsserien “Lovleg” på same kanal.

Fredrik har i tillegg over tjue års erfaring som journalist, og denne erfaringen gjør ham til en svært trygg konferansier og sammenbinder på både fagkonferanser og seminarer. Fredrik er svært dyktig til å finne riktig balanse mellom faglig tyngde og humor.

I 1997 skapte Fredrik revyfiguren «Hildegunn Moltubakk» som fremdeles er en av Norges største revysuksesser i nyere tid. Mer enn 150.000 mennesker over hele landet så showene med den eksentriske husmoren og svogeren hennes fra 1998 – 2008. Dersom den rette anledningen byr seg, dukker Hildegunn opp innimellom – og gir deg en opplevelse du sent vil glemme!

For tiden er Fredrik fast spaltist i KK, men han har også lang erfaring som programleder og reporter i både NRK P2 og P3.

Vis foredrag med Fredrik Steen

  Fredrik Steen foredrag

  “Hvorfor drikker du ikke?“

  Fredrik Steen begynte i godt voksen alder å legge merke til at han ofte sa ja takk til alkohol fordi det var forventet av ham. Etterhvert kom han til et punkt der han selv ville bestemme når han skulle drikke. Akkurat det skulle vise seg å bli mye mer masete enn han hadde forestilt seg, og fremdeles må han til stadighet forsvare at han sier nei takk til alkohol.

  Er et alkoholproblem eller graviditet eneste gyldige grunn til at man skal slippe å drikke alkohol her til lands?

  Ifølge Oslo Economics koster alkoholproblemer og skadelig alkoholbruk det norske samfunnet 22 milliarder kroner hvert eneste år. I tillegg kommer alle de ikke-målbare skadene ved ødelagte ekteskap og barn som vokser opp i hjem der alkoholkonsumet er ute av kontroll. Hva er det med alkohol som gjør at vi bare sier “Ja, sånn har det alltid vært!” Vi bor altså i landet der du kan gå på vinmonopolet og kjøpe ti kasser brennevin uten at noen reagerer, men prøv å kjøpe to nesesprayer på apoteket. Da får du blankt nei… I dag har ikke Fredrik drukket alkohol på to år. Han kaller seg ikke avholdsmann – han drikker bare ikke for tiden. Men han kan konstantere at det skjer mye spennende i livet når man ikke drikker.

  “Hvorfor drikker du ikke?” er et tankevekkende og morsomt foredrag om Ola og Kari Nordmanns forhold til alkohol og rus, og tar også opp spørsmålet om hvordan vi best kan være gode rollemodeller for barna våre.

  Foredraget kan også gjøres for skoleungdom fra 15 år og oppover.   

  Varighet: 50 minutter.

Uforpliktende forespørsel på Fredrik Steen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Fredrik Steen