Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Familie

Foredragsholdere om familie

Familie er for mange noe av det viktigste i livet, men kan også komme med en rekke utfordringer. Det er en kunst å få en familie til å fungere knirkefritt. Kommunikasjonen mellom barn og foreldre kan være fylt med misforståelse og konflikter. Det kan også oppstå problemer når barna blir tenåringer. Dette er noen av de perspektivene våre foredragsholdere tar på familieliv. 

Våre foredragsholdere er eksperter i familie og gir deg tips og redskap til et bedre familieliv. Book en av våre eksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om familie

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om familie til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om familie

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om familie til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om familie (14)

Hjelp meg å velge
no-image

Tone Ingebrigtsen

Bedriftsleder og sjubarnsmamma. Tre av sønnene hennes har EM-gull på 1500-meter: Henrik, Filip og Jakob. Kjent fra NRKs dokumentarserie Team Ingebrigtsen.

...

no-image

Tormod Berg

En merritert leder og forretningsutvikler gir deg verktøyene til å unngå fallgruver og styrke kommunikasjonen på din arbeidsplass.

...

no-image

Beate Engelschiøn

Med erfaring som økonomisk rådgiver og saksbehandler i det offentlige kaprer hun publikum med sine foredrag om økonomi.

Beate Engelschiøn er økonomisk rådgiver og foredragsholder. På en lettfattelig og lærerik måte formidler hun om gjeldsproblemer, personlig økonomi, spareglede og...

no-image

Nuria Oliu Moe

Pedagog og lærer med over 40 års erfaring som videreformidler sin ekspertise innen kommunikasjon og forståelse av barn.

Nuria Oliu Moe har jobbet med barn i skole og barnehage de siste 42 årene. Hun er blitt en ekspert på kommunikasjon og forståelse av barn og formidler sin ekspertise om dette i sine...

no-image

Wilmer

Engasjerende klovn som holder foredrag for barn om mestring, hjernen og at det ikke er farlig å feile.

Møt Wilmer! Han fikk navnet sitt fordi han Wil mer. Wilmer vil ha mer av den gode mestringsfølelsen! Dette er en klovn som lærer barn at det ikke er farlig å feile. Det er faktisk viktig å feile, og vi må øve og prøve noen ganger før vi...

no-image

Eva Allison Sollie

Relasjonsterapeut som brenner for å skape gode relasjoner og arbeidsmiljø, hvor folk trives og bidrar.

Eva Allison Sollie er en erfaren foredragsholder og relasjonsterapeut. Hun holder inspirerende og motiverende foredrag om relasjoner og hvordan skape et utviklende og inkluderende...

no-image

Alexander Skadberg

Alexander Skadberg er en prisbelønnet foredragsholder. I 2019 ble han utnevnt Bodø-ambassadør og fikk tildelt Terje Nilsens ærespris for sitt arbeid for psykisk helse.

...

no-image

Kjersti Idem

Kjersti Idem snakker konkret om hva som skal til for å skape et bedre arbeidsmiljø og gode relasjoner til kollegaene dine.

...

no-image

Gro Hammerseng-Edin

Tidligere landslagsspiller, håndballekspert, skribent og feminist som nå er en inspirerende foredragsholder.

...

no-image

Hedda Kise

En av Norges mest populære programledere på TV med bakgrunn som billedkunstner og blogger. En humorbombe uten like!

...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege og mentor i alle livets arenaer med foredrag om blant annet konflikthåndtering, lederskap og relasjoner.

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han tilbyr foredrag både for næringslivet og privatpersoner om blant annet konflikthåndtering, lederskap og...

no-image

Frode Thuen

Psykolog og forsker i samspillet mellom mennesker privat og i næringslivet, i relasjon til trivsel og produktivitet.

Frode Thuen er professor ved Høgskolen på Vestlandet, og en av landets mest profilerte psykologer og samlivseksperter. Han er en ettertraktet og svært engasjerende...

no-image

Samuel Massie

Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Bli inspirert til å ta ansvar for eget liv!

Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra Skal Vi Danse. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Book et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til...

no-image

Karl-Fredrik Tangen

Samfunnsviter, førstelektor og forfatter med erfaring fra reklamebransjen, strategirådgivning og markedsanalyse.

Samfunnsviter som gir nye tanker om og nytt blikk på det som skjer i verden. Krast, tilgjengelig, faglig fundamentert og nytteorientert om framtid, teknologi, arbeidsliv, strategi, målgrupper, identitet og...

Familie
Familie
5 av 5 stjerner

"Flott, kjapp og positiv imøtekommenhet."

Troms fylkeskommune

Om emnet: Familie

Familie

Det finnes mange forskjellige vinklinger av foredrag innen familie og familieliv. Det kan være vanskelig å få familielivet til å henge sammen i en travel hverdag med både jobb og barn, og det kan et foredrag handle om. Men det kan også handle om hvordan barn best lærer i skolen. Hvilken innlæringsform passer til ditt barn?

I et foredrag om familie og familieliv kan det være familieveilederen som gir gode råd til hvordan trivselen i familien blir bedre, samt tips til oppdragelse i hverdagen. Det kan også være barnelegen som gir råd om barns trivsel og utvikling. 

Og hvordan håndterer man det best hvis en skilsmisse blir aktuelt, og det er barn involvert? Sjeldent er det helt nok at en familie for eksempel drar på familiereiser eller familieskole. Selvsagt kan familieferier gjøre noe godt for relasjonen mellom barn og foreldre, men ofte handler det om god kommunikasjon. Hvis familien ikke er på samme bølgelengde så oppstår det raskt konflikter og misforståelser.

Med et foredrag får familiene de rette redskapene til å snakke sammen. På den måten kan en familie oppnå et bedre fellesskap. Foredrag om familie og familieliv kan være gode i institusjoner og skoler, hvor foreldre kan få inspirasjon og verktøy til hvordan man bedre får hverdagen til å henge sammen og får mer overskudd i en travel hverdag. Kontakt oss i Athenas hvis du trenger hjelp til å velge den rette foredragsholderen til ditt event.

Forespørsel om pris og dato