Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Klima og klimaendringer

Foredragsholdere om klima og klimaendringer

Klima og klimaendringer er et aktuelt og mye omdiskutert tema. Hvordan tar vi best vare på kloden – både som enkeltpersoner og organisasjoner?

Våre kunnskapsrike foredragsholdere gir dere svar på vanskelige problemstillinger. De hjelper dere med å få oversikt over hva som egentlig er positivt for klimaet og hva man skal unngå å gjøre. Det finnes en rekke fakta og myter innenfor emnet, og ekspertene våre viser deg forskjellene.

Book en av våre dyktige foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor klima og klimaendringer

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en passende foredragsholder innenfor klima og klimaendringer til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor klima og klimaendringer

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en passende foredragsholder innenfor klima og klimaendringer til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om klima og klimaendringer (11)

Hjelp meg å velge
no-image

Roe Lauvås Jr.

Vitenskapsartist, foredragsholder og programleder, kjent for sine spektakulære vitenshow og innovative tanker om utdanning.

...

no-image

Kjell Erik Eilertsen

Med godt faktagrunnlag, lang erfaring fra næringsliv, finans og journalistikk, forteller han engasjerende om energi og energipolitikk som du har merket på din strømregning, og prisene du møter i hverdagen.

...

no-image

Dennis Siva Lie

Dennis er en prisbelønt programleder, som tilbyr engasjerende foredrag om vitenskap, og hvordan ADHD kan være en kilde til innovasjon og produktivitet i enhver organisasjon.

...

no-image

Elin Hauge

Kunstig intelligens er Elin Hauges hjemmebane, og med sin uredde og sterke utstråling på scenen tør hun å snakke enkelt om vanskelige teknologier.

...

no-image

Sigrid Bratlie

En av landets fremste på bioteknologi. Superaktuelt om livet, døden og de etiske problemstillingene vi får med teknologiske fremskritt.

...

no-image

Sunniva Rose

Kjernefysiker, rosablogger og småbarnsmor som med rosa lipgloss og høye hæler skiller seg ut i forskerverden.

...

no-image

Arild Hoksnes

Journalist, innovatør fra industrien og prisvinnende kulturarbeider. Han har holdt foredrag for mange av de største bedriftene i Norge.

...

no-image

Tom Åge Myhren

Tom Åge Myhren er en profesjonell livsgnistrer som i 13 år har levert foredrag om prosessledelse, idè – og konseptutvikling.

...

no-image

Børge Ousland

En svært engasjerende foredragsholder og eventyrer som tar opp spennende emner som eventyrlyst, klima, samarbeid, medfølelse, engasjement, grundervirksomhet og visjon.

...

no-image

Cato Zahl Pedersen

Vinner av 13 gullmedaljer i Paralympics og mottaker av hedersprisen på Idrettsgallaen 2024. Snakker om lagånd og det å ta ansvar.

...

no-image

Karl-Fredrik Tangen

Samfunnsviter, førstelektor og forfatter med erfaring fra reklamebransjen, strategirådgivning og markedsanalyse.

...

Klima og klimaendringer
Klima og klimaendringer
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Klima og klimaendringer

Klima og klimaendringer

Her finner du foredrag som handler om klima og klimaendringer. I studiet av klima undersøker man levende organismers habitat. Det inkluderer også læren om miljø, planter, dyr og geologi. Det er og har i mange år vært en enorm debatt i offentligheten om naturens påvirkning, og ikke minst menneskehetens påvirkning av klimaet. 

Gjennom møter, konferanser og planer forsøker hele verdens ledere å imøtekomme de utfordringer som mennesker har forårsaket. Foredrag om klima kan handle om alt fra global oppvarming og hvordan det påvirker klimaet, til hvordan fremtidens klima vil se ut.

Foredrag om klima og klimaendringer er derfor ofte brukt som debattskapende foredrag, som har som formål å samle mange mennesker. I mange bedrifter er det også et økt fokus på klima. Få verdifull kunnskap om hvordan dere påvirker naturen, været og hele verdensklimaet.

Dere kan få mange gode råd om hvordan dere kan forbedre deres bærekraftighet. Noen foredragsholdere vil fokusere på FNs 17 verdensmål. Andre vil fokusere på fornybar energi. Uansett hva fokuset eller vinkelen er, setter foredragene et seriøst og engasjerende fokus på klimaendringer.

Alle våre foredragsholdere er erfarne og utrustet med den nyeste kunnskapen innen emnet. Book en fra utvalget over! Kontakt oss gjerne om du er i tvil om hvem som passer best til ditt arrangement, så hjelper vi deg med å velge basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato