Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Rus

Foredragsholdere om rus

Selv om rus og bruk av rusmidler ofte starter som noe spennende, kan det føre til avhengighet og en lang rekke negative konsekvenser. 

Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og mange av dem har også personlig erfaring med rusmidler. Foredragene kan ta mange synsvinkler, som rusens påvirkning på kropp og hjerne, misbruk og avhengighet, forebyggelse eller rehabilitering. De kan tilpasses ulike målgrupper, som helsepersonell, ungdom eller mennesker som selv har et komplisert forhold til rus.

Lær mer om rus ved å booke en av våre eksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om rus

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om rus til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om rus

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om rus til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Alle forelesere om rus (18)

Hjelp meg å velge
no-image

Nadia Ansar

Møt Nadia Ansar, en anerkjent psykologspesialist, som bruker sin personlige og faglige stemme til å fortelle historien om den flinke minoritetsjentas kamp for å få lov til å være seg selv.

...

no-image

Herman Egenberg

Herman Egenberg er lege, forsker og ekspert på den revolusjonerende metoden motiverende intervju.

...

no-image

Terje Lund-Sandal

Terje har jobbet mye med endringsarbeid, og har bred erfaring innen psykiatri. Han har holdt mange foredrag om hvordan man gjør kloke valg og hvordan man kan forstå seg selv og de rundt seg.

...

no-image

Veronica Simoné Fjeld

Prisbelønnet journalist, forfatter, komiker, samfunnsdebattant og influenser som bruker seg selv aktivt for å engasjere sitt publikum.

...

no-image

Igor Dunderovic

Dramatiker, komiker og sivilingeniør, kjent for sine harselerende betraktninger av Norge og norsk flerkultur.

...

no-image

Tormod Tingstad

Tormod forteller om hvordan det var å få en alvorlig knekk midt i karrieren - og hvordan det har ført til et rikere liv i dag.

...

no-image

Christian René Wold

Fra et liv i rus og kriminalitet til å utdanne seg som sosionom og bli en ressurs for andre som ønsker å bryte negative handlingsmønstre.

...

no-image

Veronica Tisløv-Rømo

Med smittende latter og spennende livshistorier deles dype innsikter som inspirerer mennesker til å hente ut sitt fulle potensial.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Bjørn Olav Jahr

En av Norges fremste gravejournalister forteller om hvordan han utfordrer etablerte sannheter – og om hvorfor det er så viktig. (Foto: Astrid Waller)

...

no-image

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh er en gripende og inspirerende vlogger, inspirator og up-stander, med over 1000 foredragsshow bak seg. Opplev noe helt utenom det vanlige!

...

no-image

Willy Pedersen

Professor Willy Pedersen er en landets ledende forskere på rus, atferdsproblemer og seksualitet. Levende og presise beskrivelser som åpner for tiltak og politikk. (Foto: UiO)

...

no-image

Bjarte Malum

Bjarte Malum tilbyr innsiktsfulle foredrag om å håndtere vanskelige situasjoner og fremme psykisk helse på arbeidsplassen.

...

no-image

Ingar Jorunnsøn

Ingar Jorunnsøn sjonglerte en toppstilling i mediebransjen med tungt alkohol- og pillemisbruk. Nå er han rådgiver for bedrifter som sliter med det samme.

...

no-image

Alexander Skadberg

Alexander er en prisbelønnet foredragsholder. I 2019 ble han utnevnt Bodø-ambassadør og ble tildelt Terje Nilsens ærespris, og i 2023 Hederspris fra Krisesenteret i Salten for sin foredragsvirksomhet.

...

no-image

Chris Klemmetvold

Sosialentreprenør og forenklingsentusiast som driver et selskap som bare ansetter mennesker med rusbakgrunn, og som brenner for inkluderende arbeidsliv.

...

no-image

Michael Andreassen

Har du eller holder du på å miste styringen i livet ditt? En tidligere alkoholiker hjelper deg med å ta livet tilbake.

...

no-image

Marco Elsafadi

En prisvinnende foredragsholder og ildsjel som alltid treffer publikum. Han er opptatt av viktigheten av gode relasjoner og bistår mange bedrifter med økt arbeidsglede og bedre resultater.

...

Rus
Rus
5 av 5 stjerner

"Supert! Blide og hyggelige og følger opp!"

DNB Eiendom AS

Om emnet: Rus

Rus

Rus handler om de psykiske og fysiske tilstandene som kommer når man blir ruset på et stoff eller fra en aktivitet. Typisk er det snakk om rusmidler som er stoffer som ved inntak gir en umiddelbar følelse av velvære. Det kommer dog med nedsettelse av funksjoner som konsentrasjon, koordinasjon, hukommelse og andre hjernefunksjoner. Man blir mer impulsiv og evnen til å gjøre en kritisk vurdering avtar. Ved gjentatt bruk kan blir disse negative konsekvensene mer alvorlige og man kan også oppleve å bli avhengig.

Hvorfor begynner folk å ruse seg? Hvordan kan vi forebygge mot rus, og hvordan kan vi hjelpe de som er blitt avhengige? Dette er emner foredrag om rus kan ta for seg. De kan også dykke ned i ulike rusmidler eller hvordan hjernen og kroppen blir skadet. Fokuset kan også være hvorfor man blir avhengig og hvordan man kommer seg gjennom abstinensene underveis i rehabilitering. Det er også en kjent link mellom rusmisbruk og mental helse, og det er ikke vanlig at misbruk oppstår komorbidt med andre diagnoser som depresjon. 

Foredragene kan tilpasses ulike målgrupper, som helsepersonell, pårørende til alkoholikere og narkomane eller ungdom. Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og noen av dem kan også dele sine personlige historier om deres forhold til rus.

Book en av våre foredragsholdere fra utvalget over og sett fokus på rus i din organisasjon. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg med å velge den foredragsholderen som passer best til ditt event.

Forespørsel om pris og dato