Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Rus

Foredragsholdere om rus

Selv om rus og bruk av rusmidler ofte starter som noe spennende, kan det føre til avhengighet og en lang rekke negative konsekvenser. 

Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og mange av dem har også personlig erfaring med rusmidler. Foredragene kan ta mange synsvinkler, som rusens påvirkning på kropp og hjerne, misbruk og avhengighet, forebyggelse eller rehabilitering. De kan tilpasses ulike målgrupper, som helsepersonell, ungdom eller mennesker som selv har et komplisert forhold til rus.

Lær mer om rus ved å booke en av våre eksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om rus

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om rus til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om rus

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om rus til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle forelesere om rus (6)

Hjelp meg å velge
no-image

Ingar Jorunnsøn

Ingar Jorunnsøn sjonglerte en toppstilling i mediebransjen med tungt alkohol- og pillemisbruk. Nå er han rådgiver for bedrifter som sliter med det samme.

...

no-image

Kimberly Larsen

Prisvinnende entreprenør som deler innsikt og sin unike historie om hvordan ambisjoner reddet livet hennes.

Kimberly Larsen er et unikt talent som over 20 år har bygget en imponerende karriere i den kreative industrien. I dag leder hun den prisbelønte vekstbedriften...

no-image

Alexander Skadberg

Alexander Skadberg er en prisbelønnet foredragsholder. I 2019 ble han utnevnt Bodø-ambassadør og fikk tildelt Terje Nilsens ærespris for sitt arbeid for psykisk helse.

...

no-image

Chris Klemmetvold

Sosialentreprenør og forenklingsentusiast som driver et selskap som bare ansetter mennesker med rusbakgrunn.

Chris Klemmetvold  er gründeren bak Medarbeiderne AS, et firma som bare ansetter folk som har slutta med rus. Han inspirerer til nytenkning og gir deg enkle verktøy til å lykkes med...

no-image

Michael Andreassen

Har du eller holder du på å miste styringen i livet ditt? En tidligere alkoholiker hjelper deg med å ta livet tilbake.

Michael Andreassen er familiefar og vellykket programleder i radio. Nå er han klar for å dele historien om sin tidligere alkoholisme, mørket og håpet i enden av tunnelen, i sitt inspirerende foredrag om at det er mulig å få livet...

no-image

Marco Elsafadi

En prisvinnende foredragsholder og ildsjel som alltid treffer publikum. Han er opptatt av viktigheten av gode relasjoner - både på jobb og ellers i livet.

Marco Elsafadi er en svært etterspurt foredragsholder som har reist rundt land og strand, og holdt foredrag for næringsliv og det offentlige. Ofte med fokus på hvordan vi oppnår trivsel og arbeidsglede. Han er opptatt av hvordan vi oppnår gode...

Rus
Rus
5 av 5 stjerner

"Super, effektivt og med god kvalitet. Veldig ryddig på pris og reiseutgifter. Kan anbefales på det sterkeste."

NAV Familie - og pensjon Steinkjer

Om emnet: Rus

Rus

Rus handler om de psykiske og fysiske tilstandene som kommer når man blir ruset på et stoff eller fra en aktivitet. Typisk er det snakk om rusmidler som er stoffer som ved inntak gir en umiddelbar følelse av velvære. Det kommer dog med nedsettelse av funksjoner som konsentrasjon, koordinasjon, hukommelse og andre hjernefunksjoner. Man blir mer impulsiv og evnen til å gjøre en kritisk vurdering avtar. Ved gjentatt bruk kan blir disse negative konsekvensene mer alvorlige og man kan også oppleve å bli avhengig.

Hvorfor begynner folk å ruse seg? Hvordan kan vi forebygge mot rus, og hvordan kan vi hjelpe de som er blitt avhengige? Dette er emner foredrag om rus kan ta for seg. De kan også dykke ned i ulike rusmidler eller hvordan hjernen og kroppen blir skadet. Fokuset kan også være hvorfor man blir avhengig og hvordan man kommer seg gjennom abstinensene underveis i rehabilitering. Det er også en kjent link mellom rusmisbruk og mental helse, og det er ikke vanlig at misbruk oppstår komorbidt med andre diagnoser som depresjon. 

Foredragene kan tilpasses ulike målgrupper, som helsepersonell, pårørende til alkoholikere og narkomane eller ungdom. Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og noen av dem kan også dele sine personlige historier om deres forhold til rus.

Book en av våre foredragsholdere fra utvalget over og sett fokus på rus i din organisasjon. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg med å velge den foredragsholderen som passer best til ditt event.

Forespørsel om pris og dato