Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Sykling

Foredragsholdere om sykling

Sykling har en stor rolle i det norske samfunn, som transportmiddel, treningsform og konkurransesport. 

Våre foredragsholdere innen sykling står for noen av Norges største idrettsprestasjoner og står klare med motiverende foredrag. De kan ta utgangspunkt i hvordan bruke sykkelen mer i hverdagen, hvordan få mest mulig ut av sykkeltreningen eller hvordan du forbereder deg til de største sykkelløpene i verden. De kan også ta for seg viktigheten av målrettet mental og fysisk trening for å oppnå suksess. 

Book en av våre sykkeleksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om sykling

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om sykling til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om sykling

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om sykling til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om sykling (3)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Sykling

Sykling

De fleste av oss lærer å sykle som barn, og tar typisk ruten fra trehjulssykkel over til støttehjul og til sist en ordentlig sykkel. For mange er dette transportmiddelet til barneskolen, videregående eller arbeidet. I disse tider med fokus på miljø er sykling som transport et populært klimatiltak. Utover transport er sykling en populær treningsform med trender og initiativer som “sykle til jobben” og vintersykling. Ikke minst er sykling en stor konkurransesport med ulike grener, som terrengsykling, landeveissykling eller BMX-sykling. 

På grunn av sykkelens mange ulike funksjonsområder kan foredragene ta veldig mange ulike utgangspunkt. De kan for eksempel fokusere på sykling som en del av et treningsprogram eller om sykkelsporten, dens lange historie, mange klassiske løp og notoriske problemer med doping. Våre foredragsholdere innen emnet har selv profesjonell erfaring med sykling. De kan derfor også ta for seg hvordan man blir en av verdens beste syklister. De kan også dele deres personlige opp og nedturer fra sykkelverden. 

Ellers kan foredragene ta utgangspunkt i hva man kan lære fra proffsykling. Dette kan knytte seg til emnet som motivasjon, målrettet arbeid og både fysisk og mental styrke. Uavhengig av hva du ønsker ut i fra et foredrag om sykling kan våre foredragsholdere tilpasse seg dine ønsker og behov! Book en av eksperter fra utvalget over. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne foredragsholderen som passer best til ditt arrangement. 

Forespørsel om pris og dato