Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Ikke bare en følelse - Inspirerende foredrag om endorfiner og andre ting du ikke kan se.

Aili Kristina Hannisdal

Aili Kristina Hannisdal

Aili Kristina Hannisdal er lege, forfatter av boken Endorfin som medisin, musiker, gründer bak merkevaren Endorfinlegen og foredragsholder.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Aili Kristina Hannisdal

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Aili

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Aili Kristina Hannisdal er er kjent for å sette fokus på hvordan du kan bruke kroppen din og tankene dine, slik at du disponerer både kreftene og tiden din optimalt. Hun er kjent som Endorfinlegen, og har i en rekke sammenhenger snakket om hvordan vi kan bruke endorfiner som medisin, og tilbyr både kurs og workshops.

Et foredrag med Endorfinlegen gir deg:

 • En ny forståelse av hvordan følelser, kropp og psyke henger sammen
 • Et personlig foredrag med historiefortelling som beveger og engasjerer deg
 • Komplisert kunnskap fra medisin, psykiatri og nevrovitenskap gjort enkelt, fengende og gøy

Aili Kristina Hannisdal, kjent som Endorfinlegen, er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og har erfaring fra psykiatri og legevakt.

I 2020 ga hun ut boken “Endorfin som medisin” (Cappelen Damm) og har siden 2020 drevet instagramkontoen Endorfinlegen, hvor hun hjelper folk til å ta gode valg for seg selv og få glede av sitt potensiale.

Aili Kristina mener at vi mennesker kan leve hele livet uten virkelig å leve – eller å være i kontakt med det som bor i hver enkelt av oss – og fordi hun selv har fått se effekten av dette på nært hold, gir det henne en enorm glede å hjelpe folk til å bli bedre på å være seg selv, finne sin «superpower» og indre drivkraft.

I en verden hvor vi stadig strekker oss lenger for leve opp til krav og ytre forventninger kan det være lett å glemme seg selv. Vi tror kanskje at alt blir bra når vi bare får den rette jobben, går ned de kiloene, møter drømmepartneren, eller bare jobber hardere – men sannheten er at svaret ikke finnes i din ytre verden. Følelsene er kompasset som viser deg vei tilbake til ditt indre, til den eneste verden du i realiteten har makten til å endre: nemlig deg selv/din egen.

Aili Kristina Hannisdals foredrag holdes på norsk 

Vis foredrag med Aili Kristina Hannisdal
Aili Kristina Hannisdal foredrag

Endorfineffekten - Hack din egen drivkraft og energi

 • Vi er blitt fortalt at det handler om selvdisiplin, at vi som mennesker og ansatte bare skal «holde ut,» og at motivasjon og drivkraft er noe vi skal få utenfra.
 • Ingenting kunne vært lenger unna sannheten!
 • Hva om det finnes noe som gjør energien i hverdagen og på jobb, og din motivasjon for fremtiden, sterkere enn noen gang? Og av noe som oppstår innenfra? Dette kaller vi EndorfinEffekten.
 • Lær mer om din indre GPS, og hvordan den kan gi deg mening og hverdagslykke når du bruker den riktig, men hvordan den også kan ødelegge motivasjonen helt når den brukes feil.
 • Lær noe om hvordan vi ubevisst nummer oss selv i hverdagen, og gjør det vanskeligere for oss selv å lykkes. Og ikke minst hva du kan gjøre for å snu dette.
 • For å briljere både i karriere og på hjemmebane, kan vi ikke dele ut fra energibanken vår feil. Når vi omprioriterer krefter kan vi oppnå MER, med MINDRE innsats.

Som lege, og forfatter av boken «Endorfin som medisin» er Aili Kristina (også kjent som Endorfinlegen), kjent for å sette fokus på hvordan du kan bruke kroppen og tankene dine, slik at du disponerer både kreftene og tiden din optimalt. Foredraget vil gi deg en ny forståelse av hvordan følelser, kropp og psyke henger sammen, kombinert med historiefortellinger som beveger og engasjerer deg.

 

Foredraget tilpasses etter behov og ønsker. Det kan også bookes som kurs/workshop.

Referanser

Kjære Aili, så fint det var å høre på deg. For en fantastisk formidler du er. :) Liker engasjementet ditt når du deler - både fra egen reise og fra medisinens verden. Veldig bra, og fint å bli litt bedre kjent med deg på denne måten. Gleder meg til å følge deg. 🙂 Du setter ting i sammenheng med historiefortelling. Og forklarer hvordan livet vi lever, valgene vi tar, kan påvirkes kroppslig hvis vi lever et liv som ikke er sant for oss innerst inne. Likte spesielt godt håpet om at ingenting er umulig og at det aldri er for sent å begynne å leve det livet man drømmer om. 🙂 Selv om man lever et liv som kanskje ikke er i tråd med det livet man ønsker å leve, er det aldri for sent å snu skuta og få ny vind i seglene.

Sindre Nordengen, helsejournalist

Sindre Norengen

Jeg skrev fire sider med notater. For meg er det å bli eldre ofte samstemt med hvordan leve bedre i harmoni med sin drivkraft. Ting du snakket om utløste en del tankerekker jeg skal se nærmere på. Tusen takk for din innsats og det du deler 😊

Arve Solberg

Privatperson

Tusen, tusen takk for et veldig interessant foredrag! Du er virkelig så kunnskapsrik og god på formidling. Og ikke minst er du troverdig, i og med dine egne opplevelser og erfaringene du har gjort deg i forhold til å få til en endring i livet ditt.

Kristin Myhre

Privatperson

Det var modig av deg å være så personlig, å dele så mye av din egen utviklingsprosess. Samtidig gav det deg eierskap til budskapet ditt, autentisitet, troverdighet og et strålende eksempel på hva det går an å få til hvis man jobber med seg selv, selv med et utfordrende utgangspunkt i livet 💪🏻

Arild Ydersbond

Privatperson

Foredraget ble en perfekt avlutning og oppsummering på en allerede inspirerende og lærerik dag, og toppen av kransekaken satt Aili Kristina med bandet sitt og en nydelig versjon avi Natasha Bedingfields «Unwritten». Aili Kristina formidler om hvordan det psykiske påvirker det fysiske på en troverdig måte ved å dele åpent om egne utfordringer, opplevelser og erfaringer. Mange kan kjenne seg igjen i historiefortellingen hennes, og tenke etter hva som skjer om man ikke lytter til kroppen og tar tak i de følelsene man helst vil feie under teppet fordi det er så mye mer behagelig å leve på de gode følelsene. Det er tøft at en med sceneskrekk i ung alder har jobbet seg gjennom det og nå står og holder foredrag og synger med selvtillitt foran på scenen – det inspirerer til å utfordre seg selv og til å pushe seg selv litt lenger.

Marianne Frydenlund

Ledersporet

Energisk og flott foredragsholder, med god formidlingsevne som også skaper god kontakt med sitt publikum underveis. Godt og gjenkjennbart innhold som gir motivasjon og inspirasjon!!

Karina Nyhus Myrdal

Hadeland ms forening

Inspirerende foredrag. Tilbakemeldingene fra publikum var positive.

Unni Tollan

Brumunddal sanitetsforening

Endorfin som medisin - En guide til de gode følelsene

Norli.no
Uforpliktende forespørsel på Aili Kristina Hannisdal

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Aili Kristina Hannisdal