Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Ikke bare en følelse - Inspirerende foredrag om endorfiner og andre ting du ikke kan se.

Aili Kristina Hannisdal

Aili Kristina Hannisdal

Aili Kristina Hannisdal er lege, forfatter av boken Endorfin som medisin, musiker, gründer bak merkevaren Endorfinlegen og foredragsholder.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Aili Kristina Hannisdal

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Aili

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Aili Kristina Hannisdal er er kjent for å sette fokus på hvordan du kan bruke kroppen din og tankene dine, slik at du disponerer både kreftene og tiden din optimalt. Hun er kjent som Endorfinlegen, og har i en rekke sammenhenger snakket om hvordan vi kan bruke endorfiner som medisin, og tilbyr både kurs og workshops.

Et foredrag med Endorfinlegen gir deg:

  • En ny forståelse av hvordan følelser, kropp og psyke henger sammen
  • Et personlig foredrag med historiefortelling som beveger og engasjerer deg
  • Komplisert kunnskap fra medisin, psykiatri og nevrovitenskap gjort enkelt, fengende og gøy

Aili Kristina Hannisdal, kjent som Endorfinlegen, er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og har erfaring fra psykiatri og legevakt.

I 2020 ga hun ut boken “Endorfin som medisin” (Cappelen Damm) og har siden 2020 drevet instagramkontoen Endorfinlegen, hvor hun hjelper folk til å ta gode valg for seg selv og få glede av sitt potensiale.

Aili Kristina mener at vii mennesker kan leve hele livet uten virkelig å leve – eller å være i kontakt med det som bor i hver enkelt av oss – og fordi hun selv har fått se effekten av dette på nært hold, gir det henne en enorm glede å hjelpe folk til å bli bedre på å være seg selv, finne sin «superpower» og indre drivkraft.

I en verden hvor vi stadig strekker oss lenger for leve opp til krav og ytre forventninger kan det være lett å glemme seg selv. Vi tror kanskje at alt blir bra når vi bare får den rette jobben, går ned de kiloene, møter drømmepartneren, eller bare jobber hardere – men sannheten er at svaret ikke finnes i din ytre verden. Følelsene er kompasset som viser deg vei tilbake til ditt indre, til den eneste verden du i realiteten har makten til å endre: nemlig deg selv/din egen.

Aili Kristina Hannisdals foredrag holdes på norsk 

Vis foredrag med Aili Kristina Hannisdal
Aili Kristina Hannisdal foredrag

Oppdag endorfineffekten!

  • Lær mer om alt det vi ikke kan se, som følelser, energi, identitet og endorfiner. 
  • Lær om 3 avgjørende feil som kan gjøre at du sitter fast i en følelse, går i ring eller bruker alle kreftene dine på å stå helt stille, og om hva som kan skje når du slutter å gjøre disse feilene. 
  • Foredraget skal inspirere til å koble tilbake på deg selv og lede deg selv innenfra, slik at du kan få mindre stress, og mer awesomeness – profesjonelt, på hjemmebane og med deg selv. 
  • Målet er å og inspirere deg til å ta følelsene i egne hender og skape din egen lykke. og med det oppdage at det er mulig å både LEVE og LEVERE.

 

Foredraget tilpasses etter behov og ønsker. Det kan også bookes som kurs/workshop.

Referanser

Kjære Aili, så fint det var å høre på deg. For en fantastisk formidler du er. :) Liker engasjementet ditt når du deler - både fra egen reise og fra medisinens verden. Veldig bra, og fint å bli litt bedre kjent med deg på denne måten. Gleder meg til å følge deg. 🙂 Du setter ting i sammenheng med historiefortelling. Og forklarer hvordan livet vi lever, valgene vi tar, kan påvirkes kroppslig hvis vi lever et liv som ikke er sant for oss innerst inne. Likte spesielt godt håpet om at ingenting er umulig og at det aldri er for sent å begynne å leve det livet man drømmer om. 🙂 Selv om man lever et liv som kanskje ikke er i tråd med det livet man ønsker å leve, er det aldri for sent å snu skuta og få ny vind i seglene.

Sindre Nordengen, helsejournalist

Sindre Norengen

Jeg skrev fire sider med notater. For meg er det å bli eldre ofte samstemt med hvordan leve bedre i harmoni med sin drivkraft. Ting du snakket om utløste en del tankerekker jeg skal se nærmere på. Tusen takk for din innsats og det du deler 😊

Arve Solberg

Privatperson

Tusen, tusen takk for et veldig interessant foredrag! Du er virkelig så kunnskapsrik og god på formidling. Og ikke minst er du troverdig, i og med dine egne opplevelser og erfaringene du har gjort deg i forhold til å få til en endring i livet ditt.

Kristin Myhre

Privatperson

Det var modig av deg å være så personlig, å dele så mye av din egen utviklingsprosess. Samtidig gav det deg eierskap til budskapet ditt, autentisitet, troverdighet og et strålende eksempel på hva det går an å få til hvis man jobber med seg selv, selv med et utfordrende utgangspunkt i livet 💪🏻

Arild Ydersbond

Privatperson

Endorfin som medisin - En guide til de gode følelsene

Norli.no
Uforpliktende forespørsel på Aili Kristina Hannisdal

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Aili Kristina Hannisdal