Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Endorfiner i fokus: Stressmestring og økt arbeidsglede

Aili Kristina Hannisdal

Aili Kristina Hannisdal

Aili Kristina Hannisdal tilbyr innsiktsfulle foredrag om å balansere følelser og arbeid. Lær lær hvordan mestre stress og fremme et positivt arbeidsmiljø gjennom vitenskapelig baserte metoder.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Aili Kristina Hannisdal

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Aili

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Aili Kristina Hannisdal er er kjent for å sette fokus på hvordan du kan bruke kroppen din og tankene dine, slik at du disponerer både kreftene og tiden din optimalt. Hun er kjent som Endorfinlegen, og har i en rekke sammenhenger snakket om hvordan vi kan bruke endorfiner som medisin, og tilbyr både kurs og workshops.

Aili Kristina Hannisdal kombinerer vitenskap og praktisk erfaring for å levere kraftfulle foredrag som forandrer arbeidskulturer. Styrk din organisasjon med vitenskapelig baserte strategier for stressmestring og økt arbeidsglede.

Et foredrag med Endorfinlegen gir deg:

 • Innovativ tilnærming til stressmestring: Hennes innovative metoder for å håndtere stress og fremme positivitet på arbeidsplassen kan hjelpe din organisasjon med å forbedre arbeidsmiljøet.
 • Vitenskapelig baserte strategier: Hennes foredrag er fylt med praktiske, forskningsbaserte metoder for stressmestring og økt arbeidsglede, noe som direkte bidrar til bedre produktivitet.
 • Forståelse for egne følelser: Hun gir publikum verdifull innsikt for å håndtere utfordringer, både personlig og profesjonelt.

Aili Kristina Hannisdal, kjent som Endorfinlegen, er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og har erfaring fra psykiatri og legevakt.

I 2020 ga hun ut boken “Endorfin som medisin” (Cappelen Damm) og har siden 2020 drevet Instagram kontoen Endorfinlegen, hvor hun hjelper folk til å ta gode valg for seg selv og få glede av sitt potensiale. Og i 2023 gav hun ut 2 bøker “Ikke bare bare en følelse”, som handler om hvordan våge å lytte til følelsene du helst vil unngå, for å finne veien til lykke – og deg selv. Og “Din ultimate PMS-overlevelsesguide”, som handler om forståelse av den feminine syklus.

Aili Kristina Hannisdal er kjent for sin unike tilnærming til mental helse, kombinert med en dyp forståelse av hvordan endorfiner og følelser påvirker vårt daglige arbeid. Hennes foredrag gir verdifull innsikt som hjelper organisasjoner med å navigere i kompleksiteten av menneskelig psykologi på arbeidsplassen. Dette gjør henne til en ettertraktet foredragsholder for bedrifter som ønsker å forbedre sitt arbeidsmiljø og øke produktiviteten.

Med sin bakgrunn som forfatter og anerkjent ekspert, bringer Aili Kristina Hannisdal en faglig tyngde til sine foredrag. Hun har en evne til å engasjere og inspirere sitt publikum, noe som etterlater dem med en fornyet forståelse av hvordan mental helse kan påvirke arbeidsprestasjoner og trivsel. Hennes foredrag er ikke bare informative, men også dyptgående transformative, og kan gi varige endringer i hvordan individer og organisasjoner forholder seg til mental helse.

Når du booker et Aili Kristina Hannisdal foredrag, investerer du i organisasjonens mest verdifulle ressurs – dine ansatte. Hennes innsikt og strategier vil ikke bare forbedre den generelle trivselen, men også bidra til en mer robust og produktiv arbeidsplass. Med Aili Kristina Hannisdal som foredragsholder, tar din organisasjon et viktig skritt mot et sunnere, mer engasjert og effektivt arbeidsmiljø.

Aili Kristina Hannisdals foredrag holdes på norsk 

Vis foredrag med Aili Kristina Hannisdal
Aili Kristina Hannisdal foredrag

Stressmestring gir økt arbeidsglede!

Føler du at stress og manglende arbeidsglede påvirker produktiviteten i din organisasjon? Aili Kristina Hannisdal byr på verdifull innsikt gjennom sine engasjerende og innsiktsfulle foredrag. Hennes tilnærming til arbeidsglede og stressmestring er ikke bare teoretisk; den er dypt forankret i forståelsen av hvordan endorfiner og følelser påvirker vår daglige ytelse og trivsel.

 • Forstå hvorfor stress påvirker produktiviteten
 • Praktiske verktøy og strategier for å forbedre arbeidsmiljø og redusere sykefravær
 • Forståelse av endorfiners og følelsers rolle i arbeidsprestasjoner og trivsel
 • Skape et bærekraftig arbeidsmiljø hvor mental helse og høy ytelse går hånd i hånd

Foredraget vil gi deg en ny forståelse av hvordan følelser, kropp og psyke henger sammen med stressmestring, trivsel, arbeidsglede og produktivitet.

Aili Kristina Hannisdal foredrag

Oppdag Følelseseffekten - Hack din egen drivkraft og energi

Vi er blitt fortalt at det handler om selvdisiplin, at vi som mennesker og ansatte bare skal «holde ut,» og at motivasjon og drivkraft er noe vi skal få utenfra. Ingenting kunne vært lenger unna sannheten!

 • Hva om det finnes noe som gjør energien i hverdagen og på jobb, og din motivasjon for fremtiden, sterkere enn noen gang? Og av noe som oppstår innenfra? Dette er noe av det følelsene dine kan skape for deg, når du bare vet hvordan.
 • Lær mer om din indre GPS, og hvordan den kan gi deg mening og hverdagslykke når du bruker den riktig, men hvordan den også kan ødelegge motivasjonen helt når den brukes feil.
 • Lær om hvordan vi ubevisst nummer oss selv i hverdagen, og gjør det vanskeligere for oss selv å lykkes. Og ikke minst hva du kan gjøre for å snu dette.
 • For å briljere både i karriere og på hjemmebane, kan vi ikke dele ut fra energibanken vår feil. Når vi omprioriterer krefter kan vi oppnå MER, med MINDRE innsats.

Foredraget vil gi deg en ny forståelse av hvordan følelser, kropp og psyke henger sammen, kombinert med historiefortellinger som beveger og engasjerer deg.

Referanser

Kjære Aili, så fint det var å høre på deg. For en fantastisk formidler du er. :) Liker engasjementet ditt når du deler - både fra egen reise og fra medisinens verden. Veldig bra, og fint å bli litt bedre kjent med deg på denne måten. Gleder meg til å følge deg. 🙂 Du setter ting i sammenheng med historiefortelling. Og forklarer hvordan livet vi lever, valgene vi tar, kan påvirkes kroppslig hvis vi lever et liv som ikke er sant for oss innerst inne. Likte spesielt godt håpet om at ingenting er umulig og at det aldri er for sent å begynne å leve det livet man drømmer om. 🙂 Selv om man lever et liv som kanskje ikke er i tråd med det livet man ønsker å leve, er det aldri for sent å snu skuta og få ny vind i seglene.

Sindre Nordengen, helsejournalist

Sindre Norengen

Jeg skrev fire sider med notater. For meg er det å bli eldre ofte samstemt med hvordan leve bedre i harmoni med sin drivkraft. Ting du snakket om utløste en del tankerekker jeg skal se nærmere på. Tusen takk for din innsats og det du deler 😊

Arve Solberg

Privatperson

Tusen, tusen takk for et veldig interessant foredrag! Du er virkelig så kunnskapsrik og god på formidling. Og ikke minst er du troverdig, i og med dine egne opplevelser og erfaringene du har gjort deg i forhold til å få til en endring i livet ditt.

Kristin Myhre

Privatperson

Det var modig av deg å være så personlig, å dele så mye av din egen utviklingsprosess. Samtidig gav det deg eierskap til budskapet ditt, autentisitet, troverdighet og et strålende eksempel på hva det går an å få til hvis man jobber med seg selv, selv med et utfordrende utgangspunkt i livet 💪🏻

Arild Ydersbond

Privatperson

Foredraget ble en perfekt avlutning og oppsummering på en allerede inspirerende og lærerik dag, og toppen av kransekaken satt Aili Kristina med bandet sitt og en nydelig versjon avi Natasha Bedingfields «Unwritten». Aili Kristina formidler om hvordan det psykiske påvirker det fysiske på en troverdig måte ved å dele åpent om egne utfordringer, opplevelser og erfaringer. Mange kan kjenne seg igjen i historiefortellingen hennes, og tenke etter hva som skjer om man ikke lytter til kroppen og tar tak i de følelsene man helst vil feie under teppet fordi det er så mye mer behagelig å leve på de gode følelsene. Det er tøft at en med sceneskrekk i ung alder har jobbet seg gjennom det og nå står og holder foredrag og synger med selvtillitt foran på scenen – det inspirerer til å utfordre seg selv og til å pushe seg selv litt lenger.

Marianne Frydenlund

Ledersporet

Energisk og flott foredragsholder, med god formidlingsevne som også skaper god kontakt med sitt publikum underveis. Godt og gjenkjennbart innhold som gir motivasjon og inspirasjon!!

Karina Nyhus Myrdal

Hadeland ms forening

Inspirerende foredrag. Tilbakemeldingene fra publikum var positive.

Unni Tollan

Brumunddal sanitetsforening

Din ultimate PMS-overlevelsesguide

Bokcover

Din ultimate PMS -overlevelsesguide gir deg:
– økt forståelse for hvordan hormonene påvirker deg
– hjelp til å skape orden i kaoset og spille på lag med kroppen
– verktøy som vil hjelpe deg å bygge gode vaner og et
– sunt hverdagsliv i harmoni med din unike syklus
– utredningsskjemaer du kan ta med til legen din

Boken er skrevet til kvinner som ønsker å forstå seg selv på en ny måte. Og til par som ønsker å styrke relasjonen og samlivet gjennom svingninger i humør og hormoner.

Les mer/kjøp her

Ikke bare en følelse

Bok cover av forfatter Aili Kristina Hannisdal

Følelsene påvirker hele kroppen din, inkludert hva du tenker, hvordan du tenker, og ikke minst valgene du tar. Om du lærer deg å forstå følelsene dine, kan du endelig slippe fri fra mønster som holder deg fanget i en hverdag du egentlig ikke vil ha, der du ikke når målene du ønsker.

Les mer/kjøp her

Endorfin som medisin - En guide til de gode følelsene

Endorfin som medisin får du en rikholdig verktøykasse for å ta i bruk føl-bra-stoffene som den utrolige hjernen din stimulerer produksjonen av. Kom i god hjerneform og opplev en daglig endorfindusj. Lær hvordan du kan gå fra å være umotivert til produktiv, opprørt til balansert, ukonsentrert til fokusert. Bli høy på endorfiner, og føl deg bedre når du trenger det!

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Aili Kristina Hannisdal

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Aili Kristina Hannisdal