Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
Andreas Kvebæk Dahl

Andreas Kvebæk Dahl

Skuespiller, konferansier, foredragsholder og lærer

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Andreas Kvebæk Dahl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Andreas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Skuespiller Andreas Kvebæk Dahl har en imponerende evne til å veksle mellom det humoristiske og det mer seriøse og dyptgående. Med glimt i øyet og sterk scenisk tilstedeværelse fanger han publikums oppmerksomhet fra første stund, enten det er som foredragsholder eller som konferansier.

Andreas Kvebæk Dahl har jobbet profesjonelt som skuespiller siden 2009. Han har bred og variert erfaring innen teater, TV-drama, film, reklame, kursing for næringslivet, og har undervist i skuespillerteknikk ved Danvik Mediefolkehøgskole i fem år.

I tillegg har Andreas også en bachelorgrad i «Ungdom, kultur og samfunn».

Andreas har reist rundt med flere egne teaterproduksjoner, vært på kulturhus-turneer Norge med diverse barne- og familieforestillinger, og medvirket som skuespiller i flere norske TV-serier som f.eks Lilyhammer, Det tredje øyet, Roeng, og Hotel Cæsar.

Andreas kan også skreddersy vinklinger som passer inn mot kundens ønske.

Vis forelesninger med Andreas Kvebæk Dahl

  Andreas Kvebæk Dahl foredrag

  «Det fins jo tusen av deg»

  • Drømmen om at noe stort skal skje, og frykten for ikke å strekke til.
  • Et annerledes og underholdende foredrag til ettertanke. En god blanding av humor og alvor. Stand up-inspirerte jeg-fortellinger får bryne seg på et friskt spekter av litterære utdrag fra Henrik Ibsens «Terje Vigen» til boka om fotballspilleren Zlatan Ibrahimovich.
  • Det handler om å bli mer menneske, og dermed medmenneske. Det handler om å få styrke gjennom å vise sårbarhet. Den som kaster masken, mister ikke ansikt, men viser ansikt.
  • Det handler om hverdagsbekymringer vi alle kan kjenne oss igjen i.
  • Det handler om prestasjonsangst, være ung fremadstormende, men allikevel ikke fornøyd med livet fordi man føler det forventes stadig mer.
  • Det handler om å ville være spesiell, men ikke våge å være annerledes.

   

  Andreas Kvebæk Dahl foredrag

  KONFERANSIER:

  • «Andreas Kvebæk Dahl er et stjerneskudd av en konferansier. Dahl er særs god på å kombinere det seriøse og dyptgående med en lun og avvæpnende replikk. Han er dyktig, tilstedeværende og har evnen til å få med seg forsamlingen. Med en profesjonalitet setter han seg inn i en bredde av områder og viser innsikt i de utfordringene han gis.» – Knut Arild Hareide, partileder KrF

Referencer

"Andreas Kvebæk Dahl gjør en spennende forestilling som starter med humor, men som etterhvert spiller inn dype eksistensielle temaer som angst, usikkerhet og meningen med livet. Ledig og med profesjonalitet tar han oss med inn i livet sitt - til temaer vi alle kjenner oss igjen i. Denne forestillingen fortjener å bli sett av mange."

Gunnar Breivik, Professor og tidligere rektor

Norges Idrettshøgskole

"Andreas er en formidler av høy kvalitet som kan levere i ulike anledninger innenfor et vidt spekter fra dypt alvor til humor. Han har glimt i øyet, sjarm og utstråling , men klarer allikevel å få frem temaer som handler om tøffe mentale utfordringer relatert til angst, depresjon og følelse av å ikke strekke til i forhold til egne forventninger. Andreas kan formidle en historie som svært mange vil kjenne seg igjen i. Han er åpen og fremfører slik at tiden flyr."

Mads Kaggestad

Privatperson

"Spennende teaterforestilling! Det fins jo tusen av deg, av og med Andreas Kvebæk Dahl. Vi er både unike og helt normale, alle er vi mer enn du ser, og det er krevende til tider å være menneske. Hva med de store spørsmålene, og hvorfor drømmer vi så stort? Andreas Kvebæk Dahl tar opp mange viktige spørsmål og bruker litteratur som referanseramme. Vi anbefaler forestillingen!"

Kjersti Versto Roheim, Rektor

Sagavoll Folkehøgskole

"Vi var så heldig å ha Andreas hit til Idrettsskolen, med sin monolog om hva LIVET handler om. En morsom, alvorlig og fengende monolog som virkelig satte ting i perspektiv, og som fikk elever og lærere til å reflektere over hvordan vi lever livene våre. Bør høres og kan anbefales på det sterkeste!!"

Kjersti Simpson-Larsen, Inspektør

Idrettskolen Numedal Folkehøgskole
Uforpliktende forespørsel på Andreas Kvebæk Dahl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Andreas Kvebæk Dahl