Lasting innhold ...

Andreas Kvebæk Dahl

Andreas Kvebæk Dahl

Skuespiller, konferansier, foredragsholder og lærer

Skuespiller Andreas Kvebæk Dahl har en imponerende evne til å veksle mellom det humoristiske og det mer seriøse og dyptgående. Med glimt i øyet og sterk scenisk tilstedeværelse fanger han publikums oppmerksomhet fra første stund, enten det er som foredragsholder eller som konferansier.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Andreas Kvebæk Dahl har jobbet profesjonelt som skuespiller siden 2009. Han har bred og variert erfaring innen teater, TV-drama, film, reklame, kursing for næringslivet, og har undervist i skuespillerteknikk ved Danvik Mediefolkehøgskole i fem år.

I tillegg har Andreas også en bachelorgrad i «Ungdom, kultur og samfunn».

Andreas har reist rundt med flere egne teaterproduksjoner, vært på kulturhus-turneer Norge med diverse barne- og familieforestillinger, og medvirket som skuespiller i flere norske TV-serier som f.eks Lilyhammer, Det tredje øyet, Roeng, og Hotel Cæsar.

Andreas kan også skreddersy vinklinger som passer inn mot kundens ønske.

  Andreas Kvebæk Dahl foredrag

  «Det fins jo tusen av deg»

  • Drømmen om at noe stort skal skje, og frykten for ikke å strekke til.
  • Et annerledes og underholdende foredrag til ettertanke. En god blanding av humor og alvor. Stand up-inspirerte jeg-fortellinger får bryne seg på et friskt spekter av litterære utdrag fra Henrik Ibsens «Terje Vigen» til boka om fotballspilleren Zlatan Ibrahimovich.
  • Det handler om å bli mer menneske, og dermed medmenneske. Det handler om å få styrke gjennom å vise sårbarhet. Den som kaster masken, mister ikke ansikt, men viser ansikt.
  • Det handler om hverdagsbekymringer vi alle kan kjenne oss igjen i.
  • Det handler om prestasjonsangst, være ung fremadstormende, men allikevel ikke fornøyd med livet fordi man føler det forventes stadig mer.
  • Det handler om å ville være spesiell, men ikke våge å være annerledes.

   

  Andreas Kvebæk Dahl foredrag

  KONFERANSIER:

  • «Andreas Kvebæk Dahl er et stjerneskudd av en konferansier. Dahl er særs god på å kombinere det seriøse og dyptgående med en lun og avvæpnende replikk. Han er dyktig, tilstedeværende og har evnen til å få med seg forsamlingen. Med en profesjonalitet setter han seg inn i en bredde av områder og viser innsikt i de utfordringene han gis.» – Knut Arild Hareide, partileder KrF
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Andreas Kvebæk Dahl

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Andreas Kvebæk Dahl