Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Morsomt og engasjerende om helse og kosthold

Berit Nordstrand

Berit Nordstrand

Berit Nordstrand er kjent for sine inspirerende foredrag om kunnskapen du trenger for å få en varig og sunn livsstil som gir deg overskudd til arbeidslivet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Berit Nordstrand

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Berit Nordstrand er legespesialist, forfatter, TV2-profil og en anerkjent foredragsholder. Hun er kjent for sine inspirerende foredrag basert på mer enn 25 års erfaring som lege, oppsummert forskning og kunnskap fra hennes 15 bøker og metoder. Nå har hun sagt opp sin legestilling, og jobber 100% som forfatter og foredragsholder.

Et foredrag med Berit Nordstrand gir deg:

  • Praktiske verktøy som setter deg istand til å ta egne grep på veien til et friskere liv, med mer overskudd, konsentrasjon, motivasjon og glede
  • Innsikt som kan skape positiv livsstilsforandringer resten av ditt liv
  • Aha-opplevelser og kunnskap om “tarmbyen” som inspirerer til varig endring
  • Starten på en positiv forandringsreise – en “Ny Start”, for både ansatte og deres nærmeste.

Berit Nordstrand trollbinder sitt publikum når hun tar dem med på sin reise gjennom tarmen og kroppen. Med humor, glimt i øyet og en god porsjon selvironi formidler hun alt du trenger å vite om maten, tarmbakteriene, kroppen og helsa. Når kroppen har det bra så leverer man gode resultater på jobb. Det kan få ned sykefravær og øke produktiviteten.

Hun har utgitt 15 bestselgende bøker om kosthold og livsstil, og fartet land og strand rundt med sine ettertraktede foredrag. Berit har 6 barn og deler også kunnskap og metoder om hvordan du får til en varig livsstilsendring i en hektisk hverdag. Målet er ansatte med mer overskudd og energi, bedre konsentrasjon, fokus og engasjement – Bonusen er bedre vektutvikling, færre helseplager, bedre nattesøvn og økt arbeidsnærvær.

I dette foredraget får du hennes aller beste tips til hvordan du kan spise bra, prestere godt og få overskudd til livet.

Vis foredrag med Berit Nordstrand

Spis bra prester godt

Berit trollbinder sitt publikum når hun tar dem med på sin reise gjennom tarmen og kroppen. Med humor, glimt i øyet og en god porsjon selvironi formidler hun alt du trenger å vite om maten, tarmbakteriene, kroppen og helsa. I dette foredraget får du hennes aller beste tips til hvordan du kan spise bra og prestere godt.

Uforpliktende forespørsel på Berit Nordstrand

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Berit Nordstrand