Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Styrkende foredrag i psykologisk kapital

Carina Carl profilbilde

Carina Carl

Forfatter som kombinerer psykologi og stresshåndtering. Gi teamet ditt verktøy for bedre mental helse og fokus. Carina kaller det mental kapital.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Carina Carl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Carina

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Bestselgende forfatter og ledende psykolog, Carina Carl, tilbyr revolusjonerende foredrag i arbeidspsykologi. Med unik ekspertise i kognitiv terapi og ledertrening, transformerer hun arbeidslivet. Hennes mål – styrke psykologisk kapital og effektivitet. La din virksomhet dra nytte av hennes dyptgående innsikt.

Med bøker som «Tenk enkelt», «Jobbpsykologi» og «Tenk mindre – fokuser bedre» har Carl festet sin posisjon som en autoritet innen psykologi og jobbpsykologi. Og hennes samarbeid både nasjonalt og internasjonalt vitner om hennes kapasitet til å tilpasse seg og levere resultater på høyt nivå.

 

Et foredrag med Carina Carl gir deg:

  • innsikt i arbeidspsykologi som kan forvandle ditt team’s dynamikk, styrke samarbeidet og forbedre produktiviteten
  • praktiske verktøy som adresserer dagens utfordringer, som stresshåndtering og oppmerksomhetsstyring
  • motivasjon til å styrke individets og teamets psykologiske kapital, fremme vekst og trivsel i organisasjonen

Carina Carl er selvstendig næringsdrivende psykolog og bestselgende forfatter av bøker innen psykologi og jobbpsykologi. Hun har videreutdannelse og spesialisering i kognitiv terapi og arbeidspsykologi, og jobber med terapi og coaching, samt holder kurs og foredrag relatert til psykologi.

Carl har også utviklet flere konsepter og produkter i samarbeid med store virksomheter innenlands og utenlands. Hun har lang og bred erfaring – og tilpasser tematikk etter behov – og hun identifiserer hva som vil være virksomt. Carinas innsikt er spesielt verdifull for organisasjoner som søker etter måter å styrke sin interne kommunikasjon, teamdynamikk, og overordnet trivsel – samt redusere stress, øke engasjement og styrke resultater.

Ved å booke Carina Carl til ditt arrangement får du en foredragsholder som er dedikert til å tilpasse sitt foredrag til organisasjonens unike behov. Hun har samarbeidet med store virksomheter både nasjonalt og internasjonalt, og hennes metoder har bevist å være transformative.

Carina Carl leverer mer enn bare foredrag; hun skreddersyr innhold, gir faglig påfyll og psykologisk kunnskap, til å utforske potensialet i din organisasjon og utruste teamet med verktøyene de trenger for å trives. Uansett utfordringen, fra ledertrening til stresshåndtering, bringer Carina en kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktisk ekspertise.

Carina Carl holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Carina Carl
Carina Carl foredrag

Psykologisk trygghet

Psykologisk trygghet er selve grunnlaget for alt virke. Fokusert oppmerksomhet, konsentrasjon, innovasjon og kreativitet, fleksibilitet, evnen til ny innlæring og hukommelse er alle underlagt og avhengig av en trygg kultur. På den måten kan vi si at psykologisk trygghet er direkte knyttet til resultater – via positiv samhandling og trivsel. Forklaringen ligger i nervesystemet og enkle tiltak kan sette virksomme avtrykk.

Carina Carl kommer gjerne til deg og dine med et skreddersydd opplegg om psykologisk trygghet!

Carina Carl foredrag

Motivasjon og prestasjon

Trenger du å definere et mål eller verktøy for å oppnå målt ditt – eller er du leder og søker påfyll for deg og ditt team?

Carina Carl skreddersyr innhold for å sikre utbyttet du og dere søker – med kunnskapen og ferdighetene dere trenger for å lede dere selv og hverandre i ønsket retning.

Carina Carl foredrag

Stressmestring og selvledelse

Du får avdekket dine viktigste verdier og mål – din visjon, kunnskap og verktøy for konstruktiv stressmestring, positiv selvhevdelse og grensesetting – og styrke til å utfolde ditt potensiale med glede, fokus og produktivitet.

Programmet er basert på psykologisk og arbeidspsykologisk forskning og praksis – i kombinasjon med kunnskap om hjernens fungering.

Videre får du kunnskap og verktøy for stressmestring og grensesetting for å håndtere stressende situasjoner positivt og sette grenser for å ivareta overskudd og glede i hverdag og virke.

Tenk enkelt - få mer av det som betyr mest

Rydd hodet – lev mer!

Ønsker du å fokusere mer på hva som gir deg energi og glede? Trenger du hjelp til å få ro i hodet? Da er Tenk enkelt boka for deg. I en verden full av alternativer og uendelige valgmuligheter trenger vi en mental verktøykasse for å klare å prioritere og være til stede i eget liv.

Med Tenk enkelt gir psykolog Carina Carl (tidl. Poulsen) deg kunnskap om og innsikt i grunnleggende psykologi. Her utfordrer hun deg til å tenke på hva som egentlig tilfører livet ditt mening, hva som er dine viktige verdier, og hvordan du gjør dine valg.

Les mer/kjøp her

Jobbpsykologi

Kunnskap, trygghet og mot til å lede deg selv og andre.

Ønsker du å bli tryggere på deg selv som leder og bidra til at dine medarbeidere og kolleger blir mer engasjert og motivert? Trenger du hjelp til å bli tydeligere, mer helhjertet og autentisk i lederrollen? Opplever du snubletråder i kommunikasjonen som fører til unødvendige misforståelser og konflikter?

Jobbpsykologi – kunnskap, trygghet og mot til å lede deg selv og andre legges det mindre vekt på organisasjonspsykologiske teorier og tradisjonelle ledelsesmodeller enn på å forklare de usynlige faktorene som påvirker oss på jobb, og som har avgjørende betydning for trivsel, prestasjon og resultat.

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Carina Carl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Carina Carl