Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Kunstig intelligens og fremtidens teknologi gjort enkelt og forståelig

Elin Hauge

Elin Hauge

Kunstig intelligens er Elin Hauges hjemmebane, og med sin uredde og sterke utstråling på scenen tør hun å snakke enkelt om vanskelige teknologier.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

Som konferansearrangør har jeg vært veldig imponert over Elins klare, jordnære stil. Hun gir nye perspektiver til utfordrende emner mens hun pragmatisk forklarer AI, økosystemer, digital transformasjon - alt med energi og humor. Hvis du vil utvikle og inspirere teamet ditt til å tenke annerledes, er Elin et perfekt valg.

Jennifer Vessels Vis alle referanser

Et foredrag med Elin Hauge gir deg:

 • Nye perspektiver på kjente problemstillinger og etablerte «sannheter»
 • Pragmatiske tilnærminger til store utfordringer
 • Mye energi og sterk tilstedeværelse
Uforpliktende forespørsel på Elin Hauge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Elin

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Kunstig intelligens bør være lang fram i bevisstheten hos enhver leder; både fordi det kommer til å fundamentalt endre hvordan virksomheter opererer, fordi det vil ha stor betydning for den enkeltes liv og helse, og fordi det vil spille en sentral rolle i vår evne til å bygge bærekraftige samfunn og virksomheter.

Et foredrag med Elin Hauge gir deg:

 • Nye perspektiver på kjente problemstillinger og etablerte «sannheter»
 • Pragmatiske tilnærminger til store utfordringer
 • Mye energi og sterk tilstedeværelse

Kunstig intelligens er sannsynligvis det mest omfattende teknologiske gjennombruddet i menneskenes historie, og det finnes over alt; fra ansiktsgjenkjenning på smarttelefonen din til inspeksjon av industriinstallasjoner,  fra matproduksjon til læringsapplikasjoner i skolen, fra kundeservice til cybersikkerhet. Ifølge Elin Hauge burde grunnleggende forståelse av kunstig intelligens være like obligatorisk for en leder i 2023 som å ha tilgang til en datamaskin.  

Elin Hauge har bygget broer mellom forretningsverdi og digitale teknologer i mer enn 20 år. Gjennom arbeidet med ledere og entreprenører har hun utviklet en unik evne til å se sammenhenger mellom forretningsstrategi og teknologi. Hun bringer inn nye perspektiver på kjente utfordringer og sabler iherdig ned sjargong og buzz-ord.

Hun har en humoristisk, jordnær og pragmatisk tilnærming til hva som faktisk er mulig her og nå, hva som er ansvarlig å gjøre både for virksomheten og samfunnet, og hva du som beslutningstaker trenger å forstå for å kunne ta de riktige beslutningene. Hun er dessuten opptatt av å inkludere det menneskelige perspektivet. I foredragene sine gir hun konkrete og velfunderte anbefalinger for hvordan oppnå reell forretningsverdi med nye digitale teknologier, hvordan tilpasse seg lovreguleringer, og hvordan gjøre nye digitale teknologier til en integrert del av virksomheten. 

Elin Hauge har en MEng/Siv.ing i Biofysikk og Medisinsk Teknologi og en MSc i Management Science & Operational Research. Hennes sterke akademiske bakgrunn fra matematikk og fysikk kombinert med bred forretningserfaring danner et solid grunnlag for rollen som rådgiver og strateg innenfor kunstig intelligens.

I mai 2020 startet hun og forretningspartneren Naveed Syed et internasjonalt rådgivningsselskap, Network Development Hub, som hjelper tech startups og scaleups innenfor kunstig intelligens og andre nye teknologier med internasjonal vekst og ekspansjon.

Elin er også en erfaren foredragstrener, med særlig sterk faglig tyngde på hvordan strukturere et overbevisende budskap og på hvordan levere budskapet med troverdighet og engasjement. Hun hjelper årlig et hundretalls internasjonale entreprenører og forretningsledere med å redesigne, spisse og forsterke sine presentasjoner. De som har jobbet med Elin beskriver henne som svært dyktig på å gi konkrete og gjennomførbare råd, og pedagogisk og positivt støttende i sin tilnærming.

Vis foredrag med Elin Hauge
Elin Hauge foredrag

“Digital intelligens og naturlig dumskap - om teknologi, mennesker og det vanskelige samspillet"

 • Digitale teknologier er en del av hverdagen for oss alle, fra smarttelefoner til selvkjørende biler, fra husalarmer til nettbutikker, fra utvikling av covid-vaksiner til  kreftforskning. Listen over eksempler er lang, og inkluderer nye teknologier som kunstig intelligens, maskinlæring, tingenes internett, roboter og blokkjeder.
 • Digitalisering et krevende landskap for både offentlige og private virksomheter, og veldig ofte ligger utfordringen hos oss som mennesker; hvordan skape gode kundeopplevelser, hvordan få organisasjonen med, hvordan skapel reell forretningsverdi?
 • I dette foredraget gir Elin en oversikt over hva de nye teknologiene egentlig innebærer, og reflekterer over hvorfor vi som mennesker sliter med å finne «vår plass», og gir konkrete forslag til hvordan bygge broer mellom teknologi, mennesker og forretningsverdi.
Elin Hauge foredrag

"Digitalt og bærekraftig - en selvmotsigelse?"

 • Det er lett å tenkte at alt blir så mye bedre og mer bærekraftig når det bare blir digitalt. Men er det egentlig så enkelt? Miljø, klima, individets rettigheter og medmenneskelighet er under press fra digitale teknologier.
 • Hva trenger vi å forstå for ta de riktige valgene for klimaet, for våre barns framtid og for et medmenneskelig samfunn?
 • I dette foredraget gir Elin en oversikt over miljømessige og samfunnsmessige utfordringer med digitale teknologier, og konkrete forslag til hvordan ta kloke valg for en bærekraftig framtid.
Elin Hauge foredrag

“Knus myter og bygg broer - hvordan utnytte kunstig intelligens til å skape reell verdi for næringsliv og samfunn"

 • Er du lei av å høre om en fjern framtid hvor roboter regjerer verden, menneskene er underlegne tjenere, og vi alle styres av en uforutsigbar og allestedsnærværende kunstig intelligens? La oss legge disse skumle eventyrene til side, og fokusere å hva som faktisk er mulig her og nå.
 • La oss snakke om hvordan matematikk anvendt på store datamengder kan automatisere prosesser, fullstendig endre hvordan virksomheter fungerer, og gi næring til innovasjon og utvikling. Skarve 7% av europeiske virksomheter har tatt i bruk kunstig intelligens. I følge Elin Hauge er manglende kompetanse på toppleder- og styrenivå en kritisk årsak. Som leder og beslutningstaker burde det å inneha grunnleggende kunnskap om kunstig intelligens være like obligatorisk som det å ha tilgang til en datamaskin.
 • I dette foredraget får du reelle eksempler på hva som er relevant for din bransje, konkret kunnskap om hva kunstig intelligens faktisk innebærer, og anbefalinger for hva du som leder og beslutningstaker bør fokusere på.
Elin Hauge foredrag

“Bias og buzz - om ansvarlig bruk av kunstig intelligens ”

 • I april 2021 publiserte EU et forslag til ny AI-regulering. Kjernen i reguleringen handler om å beskytte individets fundamentale rettigheter. Bias, eller rettere sagt fravær av, er en sentral brikke. Men hva betyr egentlig det? Og hvorfor trenger vi å snakke om et par store elefanter i rommet, nemlig Deg og Meg?
 • I dette foredraget gir Elin utvalgte anbefalinger for hvordan bygge en mer intelligent og ansvarlig framtid.
Elin Hauge foredrag

"Kunsten å overbevise"

 • Kunsten å overbevise er gammel, og ble først satt i system av grekerne og deretter romerne. Cicero sa for ca 2400 år siden «Hvis du vil overbevise meg, må du tenke mine tanker, føle mine følelser og snakke mine ord». Dette sitatet er like gyldig i dag.
 • I dette foredraget gir Elin en strukturert oversikt over sentrale elementer i overbevisende kommunikasjon, og gir konkrete og humoristiske eksempler på anvendelse. Hun kombinerer kunnskap fra retorikk og lingvistikk med lang erfaring som foredragsholder, og formidler dette med lett forståelig språk.
 • Publikum får konkret kunnskap om hvordan strukturere et overbevisende budskap, og lærer enkle verktøy som kan anvendes i mange ulike situasjoner.
Elin Hauge

Er digitalisering bærekraftig?

Vis foredrag med Elin Hauge

Referanser

Jeg møtte Elin under Antler Startup-programmet i Oslo. Hun coachet oss som forberedelse til vår pitch for investorer av vår start-up Surplusmap. Hun har en fantastisk empatisk kommunikasjonsstil, med et smittsomt energinivå, intellektuell dybde og forretningsinnsikt, en sjelden kombinasjon av kvaliteter som hjalp oss til å levere en utmerket pitch. Jeg gleder meg til å jobbe med henne igjen!

Luis Fernando De Ita Maubant

Surplusmap

Som konferansearrangør har jeg vært veldig imponert over Elins klare, jordnære stil. Hun gir nye perspektiver til utfordrende emner mens hun pragmatisk forklarer AI, økosystemer, digital transformasjon - alt med energi og humor. Hvis du vil utvikle og inspirere teamet ditt til å tenke annerledes, er Elin et perfekt valg. Som internasjonal foredragsholder har jeg deltatt på mange konferanser og paneler - men den konferansen som ble organisert og moderert av Elin var virkelig ekstraordinær. Hun samlet et paneldeltakere med forskjellige synspunkter, planla og holdt oss ansvarlige for å være forberedt, og modererte diskusjonen med letthet, humor og god innsikt. Jeg anbefaler henne på det sterkeste for panelmoderering og planlegging.

Jennifer Vessels

NextStepGrowth

Elin Hauge er en kraftfull og kunnskapsrik foredragsholder som jeg har hatt den glede av å jobbe med. Hun er meget profesjonell og er alltid godt forberedt. Elin formidler budskapet på en tydelig og engasjerende måte. Gjennom sin sterke tilstedeværelse, faglige tyngde og godt oppbygget presentasjon ispedd med humor, klarer hun hele veien å holde på tilhørernes oppmerksomhet.

Torunn Meyer, Skuespiller og kursholder i presentasjonsteknikk og formidling

Torunn Meyer

Antler Norge er heldige som har Elin med på laget som faglig advisor og speaker coach. Elin har coachet våre gründere tett gjennom gjennom ulike pitch workshops hvor vi alle har tatt store hopp ut av komfort sonen på Elin’s kommando. Elin er et eneste stort powerhouse av energi med et imponerende engasjement, samt en bred erfaring som har bidratt til å forbedre våre gründerteam sine pitcher og ideer.

Alexandra Haudemann-Andersen, Program Manager

Antler Norge

Jeg så Elin holde foredrag om AI og muligheter på en konferanse. Elin har en fantastisk tilstedeværelse og får en engasjerende kontakt med deltakerne. Hun er tydelig, får med seg publikum, og er veldig godt informert om temaet. Jeg må si, som AI-profesjonell selv, var Elins foredrag veldig inspirerende.

Inge Grini, Grunnlegger & ceo

Intellectual Labs AS

Spot on foredrag om et emne som er veldig aktuelt for oss. Positivt at hun på forhånd leste seg opp på hva vi holder på med og dro eksempler relatert til vårt domene.

Robin Paulsen

Kartverket

Veldig tankevekkende og engasjerende og viktig tematikk - vi er veldig fornøyd :)!

Truls Klokkerud

Embriq AS

Elin var engasjerende og klarte på en fin måte å tilpasse innholdet til de andre foredragsholdernes innlegg.

Mikkel Lauritzen

Vestfold IT-Arena

Relevant og godt formidlet - Elin tok tidlig kontakt og viste stor interesse for hva vi ønsket oss av henne.

Britt Elin Jaabæk

Skatteetatens landsforbund
Uforpliktende forespørsel på Elin Hauge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Elin Hauge
Elin Hauge

4.75 ut av 5 stjerner

Som konferansearrangør har jeg vært veldig imponert over Elins klare, jordnære stil. Hun gir nye perspektiver til utfordrende emner mens hun pragmatisk forklarer AI, økosystemer, digital transformasjon - alt med energi og humor. Hvis du vil utvikle og inspirere teamet ditt til å tenke annerledes, er Elin et perfekt valg.

Jennifer Vessels Vis alle referanser

Foredragsemner med Elin Hauge