Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Kunstig intelligens og fremtidens teknologi gjort enkelt og forståelig

Elin Hauge

Elin Hauge

Kunstig intelligens er Elin Hauges hjemmebane, og med sin uredde og sterke utstråling på scenen tør hun å snakke enkelt om vanskelige teknologier.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Elin Hauge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Elin

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Elin Hauge har bygget bro mellom forretning og teknologi i over 20 år. Hun har alltid vært en rebell, og utfordrer gjerne bestående «sannheter» med både humor og sleivspark. Gjennom to tiår med målrettet trening har hun også blitt en dyktig speaker coach, og hjelper årlig et hundretalls entreprenører til å bli dyktigere på å formidle sine ideer til kunder og investorer. 

Et foredrag med Elin Hauge gir deg:

 • Nye perspektiver på kjente problemstillinger og etablerte «sannheter»
 • Pragmatiske tilnærminger til store utfordringer
 • Mye energi og sterk tilstedeværelse

Kunstig intelligens er en av Elins primære fagdisipliner. Hun er siv.ing. i fysikk/matematikk fra NTNU og MSc i Management Science & Operational Research fra Warwick Business School, og har i hele sin karriere jobbet med å skape forretningsverdi fra data. I tillegg har hun betydelig formal- og realkompetanse på formidling og kommunikasjon. Kombinasjonen av livserfaring og arbeidserfaring gir foredragene hennes faglig og menneskelig tyngde, elegant pakket inn i humor og sterk sceneenergi. 

Elins tilnærming til kunstig intelligens er pragmatisk; la oss rydde vekk «fjas» og «overtro», og heller snakke med enkle ord om både det som er mulig her og nå, og de litt større spørsmålene, som etikk og framtid.

I dag jobber Elin først og fremst med å hjelpe teknologistartups og -scaleups med kommersialisering og internasjonal vekst. Hun holder derfor også gjerne lidenskapelig engasjerte foredrag, ispedd inspirasjon fra fullkontakt kampsport, om hvordan formidle en forretningsidé til kunder og investorer.

Vis foredrag med Elin Hauge
Elin Hauge foredrag

Bias er buzz - et foredrag om etikk og "bias" i kunstig intelligens

 • Etikk og «bias» i kunstig intelligens får mye oppmerksomhet i mange kanaler. Men hva handler det egentlig om? Og hvorfor trigger kunstig intelligens en alvorsprat om et par enorme elefanter i rommet – nemlig deg og meg?
 • I dette foredraget gir Elin nye perspektiver på kjente – og kanskje noen ukjente – problemstillinger, og noen velvalgte råd på veien til en litt mer intelligent framtid.
Elin Hauge foredrag

Er personalisering kundeopplevelens hellige gral?

 • Som kunder gir vi fra oss enorme mengder data til en rekke forskjellige virksomheter, og vi forventer at de «kjenner oss» og gir oss «personaliserte» opplevelser og service.
 • Men gjør de egentlig det, og hvilken rolle spiller kunstig intelligens i dette?
 • I dette foredraget deler Elin betraktninger rundt hvordan kunstig intelligens er både en mulighet og en trussel for kundeopplevelsen, og hvilke problemstillinger teknologien tvinger oss til å ta inn over oss.
Elin Hauge foredrag

Buzzworld compliance - ledelse i teknologiens tidsalder

 • Dess flottere og mer kompleks sjargong, dess bedre business og ledelse!
 • Nei, ikke det? Understøttet av sin egen «dannelsesreise» gjennom arbeidslivet, harselerer og problematiserer Elin over bruken av sjargong og «buzzwords» i arbeidslivet.
 • Kjernen i dette foredraget er at forenkling av kommunikasjonen ikke er et tegn på inkompetanse, men på klokskap, kunnskap og godt lederskap.
Elin Hauge foredrag

Kunstig intelligens, roboter og keiserens andre nye klær

 • Er du lei av å høre tabloide foredrag fra middelaldrende menn i dress om hvordan roboter inntar samfunnet og algoritmer overtar verden?
 • La oss heller snakke om hvordan matematikk anvendt på store datamengder kan automatisere prosesser og skape helt nye produkter og tjenester.
 • Formålet med dette foredraget er å gi publikum konkret forståelse for hva kunstig intelligens slik vi kjenner det i dag faktisk innebærer, og hvilke muligheter og utfordringer vi står overfor her og nå, på en enkel og forståelig måte.
Elin Hauge foredrag

Kunsten å overbevise - hvordan fremføre en god presentasjon?

 • Retorikk er kunsten å overtale. I dette foredraget gir Elin først et faglig grunnlag for hvordan bygge et overbevisende budskap. Deretter gir hun konkrete råd om hvordan fremføre og overlevere budskapet, slik at publikum blir engasjert, og lar seg overbevise.
  Elin Hauge

  Er digitalisering bærekraftig?

  Vis foredrag med Elin Hauge
  Uforpliktende forespørsel på Elin Hauge

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Elin Hauge