Lasting innhold ...

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

Robotutvikler

Roboter med empati, sosial kompetanse og en langt høyere intelligens enn mennesket? Det kan høres litt skummelt ut, men ifølge robotutvikleren Fredrik Löfgren er det både realistisk og positivt! Fredrik Löfgren forklarer hvor langt mennesket allerede har kommet med robotikken og maler et bilde av hvordan fremtiden er store robotisering vil utspille seg. Bli med på en spennende reise inn i fremtidens arbeidsmarked ved å booke et foredrag med Fredrik Löfgren i dag!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kan en robot overta rollen som statsminister i fremtiden? Det hevder robotutvikleren Fredrik Löfgren, som mener at fremtidens roboter vil både overgå og være på like linje med menneskelig intelligens og kunnskap.

Allerede som barn hadde Fredrik Löfgren en interesse for roboter. En av hans første kreasjoner hadde den viktige oppgaven å samle kaker for lille Fredrik.

Siden da har det skjedd mye, og Fredrik Löfgren har allerede vunnet flere stipendier og deltatt i konkurranser som VM og OS i robotteknologi. I dag er han en populær foredragsholder, booket av store navn som Göran Persson og Kronprinsesse Victoria, og han og hans robot Elsa har også besøkt både “Nyhetsmorgon” og “Malou efter tio”.

I et Fredrik Löfgren-foredrag bør du være forberedt på å få et helt annet perspektiv på kunstig intelligens og muligheter. Fredrik Löfgren tar deg med på et eventyr i fremtiden, fylt med roboter som kan male, redde folk fra brennende bygninger og kanskje til og med bli forelsket?

Book et foredrag med Fredrik Löfgrens i dag – du kommer ikke til å angre!

  FREMTIDEN ER IKKE SCIENCE FICTION – DEN ER ALLEREDE HER!

  • Fredrik Löfgren tar deg med på en reise fra steinalderen til fremtiden; hvordan teknologien har endret seg og hvordan den har påvirket mennesket og arbeidsmarkedet.
  • Hva skjer i løpet av de neste 20 årene? Hvilke bransjer vil bli robotisert? Og vil fremtidens roboter kunne gjøre andre ting enn bare det praktiske?
  • Om kunstig intelligens, virtual reality og roboters roller i bransjer som helse og transport. Foredraget tilpasses etter behov.

   

  Skreddersydd foredrag

  • Fredrik Löfgren har omfattende kunnskap om robotteknologi og deres rolle i vårt samfunn. Han justerer foredragene sine til mottakerne, behov og etterspørsel.
  • Fredrik Löfgren foreleser ofte for skoler og bedrifter.

   

  BOOK MODERATOR – FREDRIK LÖFGREN ELLER EN ROBOT!

  • Fredrik Löfgren og hans roboter kan bestilles som moderator for arrangementet ditt. Roboten kan både underholde og intervjue!
  • Fredrik Löfgren programmerer selv sine roboter til forskjellige oppgaver.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Fredrik Löfgren

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Fredrik Löfgren