Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Om politikk, global økonomi, lederskap og menneskehetens utvikling

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt er Sveriges tidligere statsminister, partileder, forfatter og rådgiver. Han snakker om geopolitiske endringer, digitalisering, vilkår for handel og bærekraftspørsmål.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Fredrik Reinfeldt

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Fredrik

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Som både tidligere svensk statsminister (2006-2014) og partileder har Fredrik Reinfeldt et unikt innblikk i både politiske og økonomiske spørsmål. Hans brede kunnskap og erfaring har resultert i lederstillinger i både innenlandske og utenlandske organisasjoner. For eksempel er han for tiden rådgiver for Bank of America’s Merril Lynch. Han har også lansert Reinfeldt Initiative-rapporten, der han diskuterer arbeid i Europa.

Et foredrag med Fredrik Reinfeldt gir deg:

  • Få et innblikk i politikk, lederskap, global økonomi og hvordan de henger sammen på både mikro- og makronivå, dvs. både i Sverige og på internasjonalt nivå.
  • Lær mer om hvordan vårt samfunn fungerer fra en tidligere statsminister med spisskompetanse innen svensk politikk og svensk næringsliv. Fredrik Reinfeldt forklarer komplekse politiske og økonomiske strukturer på en interessant og lettfattelig måte.
  • Oppdag samspillet mellom geopolitisk endring, migrasjon og flere eldre arbeidstakere. Hvordan vil det påvirke det svenske og europeiske arbeidsmarkedet?

I dag holder Fredrik Reinfeldt foredrag om alt fra politikk og ledelse til urbanisering og utvikling av menneskeheten. Han snakker om geopolitiske endringer, migrasjonsmønstre, arbeid og hvordan de påvirker samfunnet. For eksempel påpeker han at flere og flere av oss lever i 100 år og at mennesker beveger seg mer og mer både i og til Europa. Hvordan vil det påvirke politikk og økonomi på sikt? Hvilke muligheter og mulige farer kan komme med denne utviklingen? Hvordan skal vi håndtere utfordringene?

Fredrik Reinfeldt snakker også om digitalisering, bærekraftsspørsmål og vilkår for handel. I dag kan vi se økt digitalisering i en rekke bransjer, spesielt siden koronapandemien har blitt et faktum. Bærekraftsspørsmål har også blitt viktigere både i Sverige og i utlandet. Fredrik Reinfeldt tar for seg hvordan disse problemene henger sammen og hvilke muligheter og hindringer man kan møte.

Når du booker Fredrik Reinfeldt kan du forvente et spennende, informativt og inspirerende foredrag. Med sine ferdigheter, erfaring og et snev av humor, holder han foredrag  om noen av de viktigste problemene i vår tid på en interessant og lett fordøyelig måte. Fredrik Reinfeldt er en høyt verdsatt og etterspurt foredragsholder både i Sverige og i utlandet.

Fredrik Reinfeldt har også skrevet flere bøker og holder jevnlig foredrag om en rekke forskjellige temaer. Han har snakket med et publikum i over 30 år både i Sverige og internasjonalt.

Vis foredrag med Fredrik Reinfeldt
Fredrik Reinfeldt foredrag

Fredrik Reinfeldt holder foredrag om:

  • Geopolitiske endringer.
  • Digitalisering – muligheter og farer.
  • Bærekraftsspørsmål.
  • Glonal økonomi.
  • Vilkår for handel og spørsmål om menneskehetens utvikling (urbanisering, bærekraftige byer, at vi blir eldre). Hva betyr dette for vårt samfunn, for den enkelte, for vårt arbeidsliv?

Fredrik Reinfeldt blander dyp kunnskap og mange års erfaring med nysgjerrighet og humor. Talene hans blir ofte en øyeåpner for å forstå hva som skjer i verden rundt oss og hvordan det påvirker oss.

Fredrik holder skreddersydde foredrag tilpasset til dine behov.

Uforpliktende forespørsel på Fredrik Reinfeldt

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Fredrik Reinfeldt