Lasting innhold ...

Gyrid Beck Solberg

Gyrid Beck Solberg

Med erfaring med toppidrettsutøvere hjelper hun personer av alle aldre til å bli en bedre versjon av seg selv!

Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Hun holder foredrag for næringslivet, ungdom og toppidrettsutøvere om å fokusere på det å ta ansvar, og det å bli motivert.

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Som datter av Frank Beck, som regnes som en legende i foredragsverden, har hun vokst opp med denne tankegangen.

Hun skjønte tidlig at her var det mye å hente og at hun også ville gå denne veien. Så nå viderefører hun hans filosofi, men på sin særegne måte, og med sine egne historier.

Gyrid er opptatt av å sette seg mål og å ta seg selv ”på fersken” i å være bra nok. Hun stiller seg spørsmål som ”Hva kan JEG gjøre i dag for å oppnå små, positive endringer i min hverdag?». Det kan være vanskelig, men så absolutt mulig.

Gyrid har reiselivsutdannelse, men har aldri jobbet med det. Hun har både bodd og jobbet i USA, jobbet mye med ungdom og jobbet i 10 år som mental trener på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Hun har 3 års utdannelse innen NLP. Som håndballtrener gjennom mange år har hun blant annet jobbet tett med håndballspiller Anja Hammerseng-Edin.

Gyrid Beck Solberg foredrag holdes for næringslivet, ungdom, idretten, toppidrettsutøvere, og ellers alle som kunne tenke seg å fokusere på det å ta ansvar og bli motivert.

Gyrid Beck Solberg foredrag holdes på norsk.

  Gyrid Beck Solberg foredrag

  Det er meg det kommer an på

  Dette Gyrid Beck Solberg foredrag er opptatt av mål og hva som skal til for å nå dem. Svarene mener hun ligger i oss selv. De kan være vanskelig å finne, men absolutt mulig.

  • Det er lett å finne unnskyldninger, bortforklaringer og begrensninger, men spørsmålet du må stille deg selv er: «Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?»
  • Det er ditt ansvar å finne dem. Vil du være en årsak til din egen fremtid, er det viktig å være bevisst hvordan du tenker og hvordan du snakker, både til deg selv og andre.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Gyrid Beck Solberg

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Gyrid Beck Solberg