Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Gyrid Beck Solberg

Det er meg det kommer an på

Gyrid Beck Solberg

Gyrid Beck Solberg

Med nesten 20 års erfaring som foredragsholder, motivator og mental trener hjelper hun alle å ta ansvar og bli motivert.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Foredraget med Gyrid var inspirerende og full av liv, engasjementet løftet rommet og skapte tanker/refleksjoner hos alle. En times foredrag vil leve videre hos oss i lang lang tid, og være med oss når vi nå skaper endringer for fremtiden. Gyrid er et fantastiske menneske som minner oss på de mest opplagte tingene, men på en måte som gjør at de forblir hos oss."

Didde Christensen, Vice President Technology - Nordic Choice Vis alle referanser

Et foredrag med Gyrid Beck Solberg gir deg:

 • Økt bevissthet på eget ansvar.
 • Formidler med bred erfaring og bakgrunn, med mer enn 13 år som mentaltrener.
 • Motiverende, utfordrende og svært inspirerende foredrag – skreddersydd til å møte dine behov og forventninger.
Uforpliktende forespørsel på Gyrid Beck Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Gyrid

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Hun holder foredrag for næringslivet, ungdom og toppidrettsutøvere om å fokusere på det å ta ansvar, og det å bli motivert.

Et foredrag med Gyrid Beck Solberg gir deg:

 • Økt bevissthet på eget ansvar.
 • Formidler med bred erfaring og bakgrunn, med mer enn 13 år som mentaltrener.
 • Motiverende, utfordrende og svært inspirerende foredrag – skreddersydd til å møte dine behov og forventninger.

Livet er det som hender mens du er opptatt med å legge andre planer. Selv om ting skjer, er det du som bestemmer hvordan du vil takle det. Vil du dvele ved motgang eller lukke, avslutte og gå videre? Du kan styre tankene dine og velge hvordan du vil reagere. Enhver situasjon som oppstår gir deg et sett med muligheter; din oppgave er å akseptere det som skjer, velge hvordan du vil forholde deg til det og hva du vil gjøre. Er du bevisst eller bevisstløs?

Gyrid, datteren til Frank Beck, videreutvikler den filosofien hun er oppvokst med og inspirert av, og som har hjulpet så mange gjennom flere tiår. Hun har flere års utdannelse innen NLP, og har – i møte med mennesker med ulike utgangspunkt og mål – utviklet sine egne verktøy og metoder.

Gyrid Beck Solberg foredrag handler om motivasjon, mental trening og bevisstgjøring av ansvar for eget liv. Ved hjelp av spennende teknikker hjelper hun mennesker med å bryte mønstre, bytte tankesett og nå målene sine.

Da faren døde i 2014 hadde han på forhånd gitt beskjed til noen rundt seg at de skulle ta et møte med Gyrid når det var gått en liten stund. Hun ble fortalt at faren ville at hun skulle gjøre boken hans om til sin. Det har hun gjort. Det er hans bok, men Gyrid har satt mitt preg på den ved å fjerne litt voksent språk, byttet ut hans eksempler og historier med sine, samt lagt til endel kunnskap hun har tilegnet seg på veien. I 2016 ga hun ut boken ”Det er meg det kommer an på”.

Gyrid har jobbet med ungdom som ikke helt passer inn i skolehverdagen, en-til-en coaching av toppidrettsutøvere, bedrifter, ledergrupper og gjennom 13 år som mentaltrener ved Toppidrettsgymnaset i Telemark. Hun holder til på Nøtterøy.

Vis foredrag med Gyrid Beck Solberg
Gyrid Beck Solberg foredrag

Det er meg det kommer an på

 • Med foredraget “Det er meg det kommer an på”, skreddersydd til din virksomhet og bransje, tar Gyrid sats og får med seg salen fra første sekund. Med utstråling og engasjement tar hun dine utfordringer med på en reise gjennom egne erfaringer. Gyrid er aktuell, poengtert og vennlig provoserende. Underveis blir du tvunget til å ta stilling til deg selv, ditt tankesett og hva som skal til for å fjerne de mentale barrierene som hindrer deg i å nå dine mål.
 • Når mental trening gang på gang hjelper idrettsutøvere til å prestere og vinne, tenk hvilket potensial som ligger i å løfte en hel organisasjon!
 • Anbefalt varighet: 60 minutter

Det er meg det kommer an på | Promo 2023

Vis foredrag med Gyrid Beck Solberg

Referanser

"Foredraget med Gyrid var inspirerende og full av liv, engasjementet løftet rommet og skapte tanker/refleksjoner hos alle. En times foredrag vil leve videre hos oss i lang lang tid, og være med oss når vi nå skaper endringer for fremtiden. Gyrid er et fantastiske menneske som minner oss på de mest opplagte tingene, men på en måte som gjør at de forblir hos oss."

Didde Christensen, Vice President Technology

Nordic Choice

Engasjert og motiverende foredrag. Me var på utkikk etter et foredrag som skulle løfte de ansatte på personalsamlingen og gi de noen enkle tips til hvordan de selv kan bidra for at hver dag skal bli litt bedre.

Nils Asbjørn Lie, HR Direktør

Flåm AS

«Motivasjon med feiende flott dame... Tusen takk til Gyrid Beck Solberg som holdt et flott motiverende foredrag på enhetsmøte vårt. Vi lærte at man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht arbeidsmiljø, privatliv etc.., og ikke være så opptatt av hva andre gjør, eller for den saks skyld ikke gjør –> «Det er meg det kommer an på»!»

Astrid Skustad, Skolesekretær

Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter

Inspirerende og engasjerende foredrag som setter individet i fokus, samt med en god porsjon humor. Anbefales videre

Øystein Høisveen

Sykehuset Innlandet

"Nøtterøy kommune, barn og unge, er i gang med endringsarbeid. I den anledning ønsket vi et motivasjonsforedrag som gav oss inspirasjon og mulighet til selvrefleksjon. Gode rykter om en dame ved navn Gyrid Beck kom opp som alternativ. Og gjett om hun leverte!! Vi ble både engasjert, berørt, utfordret og ikke minst motivert. Godt jobbet Gyrid Beck. Vi håper mange flere får anledning til å høre på deg. Du gjør virkelig en forskjell!"

Hilde Nordberg Forsmo

Nøtterøy kommune

Gyrid er en fantastisk foredragsholder! Hun bevisstgjorde oss, løftet stemningen og formidlet generelt på en utrolig engasjerende og morsom måte. Forberedelsene med Gyrid var en drøm- for en hyggelig og sprudlende dame! Anbefales på det sterkeste.

Johanne Nygaard

Norsk Sykepleierforbund

Superbra, hun klarte å engasjere 120 mennesker i en og en halv time! :)

Inger Anita Th. Grejs, Tjenesteleder

Tønsberg kommune

Gyrid leverte så det holdt. Hun engasjerte oss alle med et innhold som traff i hode, mage og hjerte:=. Foredraget startet med et smil og sluttet med et enda større smil. Hun formidlet på en knallbra måte og tilbakemeldingene fra ansatte var uten unntak TOPP. Jeg anbefaler dette foredraget på det sterkeste. SPOT ON Gyrid.

Anja Tangen-Mohn

Elkraft AS

"Et foredrag som treffer alle. :-)"

Daglig Leder Stig-Henrik Klophmann

Nokas Teknikk Sør AS

For et fyrverkeri av en motivator! Dersom du er ute etter å blåse positiv kraft inn i det du driver med, og samtidig vekke motivasjonen og engsjementet til dine medarbeidere - så er dette riktig dame å leie inn! Heia Gyrid!

Marion Kvellheim, Utviklingsrådgiver for barnehage, skole og oppvekst

Drammen kommune

"Gyrid holdt et supert, inspirerende og motiverende foredrag. Hun brukte mye humor så det var god stemning og latter i lokalet. Dette passet veldig godt til våre medlemmer og vi fikk mange gode tilbakemeldinger."

Marte Skogland Andersen

Utdanningsforbundet Asker

"Et fantastisk foredrag fra en ærlig, dyktig, inspirerende og ekte dame, som rørte ved noe hos alle deltakere."

Torild Hafskjold, Musikkonsulent

Norges Musikkorps Forbund

"Svært engasjerende og treffende for målgruppen som er toppidrett sprang og dressur og trav."

Studierektor Sindre Bjerkeseth

Melsom Videregående Skole

Vi var veldig fornøyd, fikk det som var forventet. Ga alle i salen et lite "puff" på å tenke litt annerledes.

Monicha Strand Isaksen

Helse Møre og Romsdal

"Veldig god, inspirerende foredragsholder til riktig pris. :)"

Avdelingsleder Benedicte Eian Iversen

Fjord Fruene

"Tusen takk for et motiverende og bra foredrag. Du satte oss i et modus hvor det ble tid til å gå inn i seg selv. Bare bli litt bedre. Har hørt din fra Frank Beck ved noen anledninger, og alltid syntes at han var en av de beste foredragsholdere. Etter å ha hørt deg, forstår jeg at «eple faller ikke langt fra stammen», du var minst like god. Takk Gyrid."

Espen Auestad Tollefsen, Driftsjef

Meny AS

"Seminaret vi hadde sammen med Gyrid, innfallsvinkelen hun hadde på utfordringene våre, humoren, argumentasjonen og ikke minst den smittende entusiasmen gjorde at dette ble en særdeles opplevelsesrik og ikke minst inspirerende og god samling. I tillegg til ovennevnte la hun vekt på sentrale og enkle punkter så som; hva var bra med det jeg gjorde sist, hvorfor var dette bra og hva kan eventuelt gjøres bedre. I en så utpreget salgsorganisasjon som eiendomsmeglere opererer i, er forannevnte enkle men samtidig geniale spørsmål å stille seg selv hver dag . Man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht salg, arbeidsmiljø etc. og ikke være så opptatt av hva andre gjør eller for den saks skyld ikke gjør –> «Det er meg det kommer an på» ! Vi vil således på det varmeste anbefale å benytte Gyrid som inspirator og coach – det var en meget god og inspirerende samling vi hadde sammen med henne og som helt sikkert gir avkastning. Og helt på slutten - Gyrid; «farsan» hadde vært stolt av deg – du var god!"

Geir Holland, PRIVATmegleren

Megler Holding AS

"Gyrid var godt forberedt, klar og tydelig og bidro til en god stemning blant deltakere."

Partner Benth Walmestad

Svea Finans AS

Enkelt og effektivt budskap som passer alle. Strålende fornøyde tilbakemeldinger fra deltagere/ansatte. Inspirerende i en travel jobb hverdag på sykehus.

Richard R. Karlsen

Sykehuset Innlandet HF

"Foredraget til Gyrid var veldig bra! Innlevelse og evnen til å engasjere var akkurat det vi trengte.. Tilbakemeldingene vi har fått fra kolleger i etterkant tyder på at dette engasjerte og ga rom for ettertanke."

Pål Thomas Kvil, Interiørsjef

Moelven Wood AS

"Motiverende, bena plantet på jorden, troverdig, god dialog i forkant."

Julie Lampe, HR Constultant

Findus Norge AS

Herlig og energisk opptreden med godt innhold som traff gruppen.

Unni Sølberg

Norges Røde Kors

Det er kjempeinspirerende å ha Gyrid i samling for frivillige. De var svært begeistret.

Unni Sølberg

Norges Røde Kors

"Formidlingsevne som fenger. Innhold til ettertanke. Engasjerende og utfordrende, men også ydmyk og inkluderende. Dette var bra."

Dag R. Foss-Hansen, Leder

Avinor AS

Gyrid er en veldig flink og levende foredragsholder uten bistand fra PC og PP-foiler. Men med en herlig glød og entusiasme framfører hun sitt foredrag som skaper engasjement, nyttige tips og ikke minst rom for ettertanke og egen-refleksjon i etterkant! Kan anbefales på det sterkeste.

Dag-Arne Hoberg

SpareBank 1 Østlandet

"Et engasjerende foredrag som berører oss alle. Vi kjenner oss igjen – og da går en times foredrag med Gyrid fort. Gyrid er kjapp i replikken og kommer med fortelling fra virkeligheten som det er lett å sette seg inn i. Man rett og slett følger med da det er spennende. Gyrid får oss til å tenke litt mer over hva jeg selv kan gjøre – og at det ikke er så vanskelig – det føles i hvert fall slik etter et slikt foredrag. Gyrid er så menneskelig – hun prater om alle – til alle – for alle – slik at alle føler seg sett. Hun er flink til å se menneske. Anbefaler Gyrid på det varmeste."

Heidi Andreassen, Sekjsonssjef

Helfo

Helt fantastisk, og det visste jeg på forhånd siden jeg har hørt Gyrid to ganger før. Det opplevdes like bra og nyttig denne tredje gang. Vi gjennomførte en evaluering av hele vårt møte, og Gyrid fikk topp tilbakemeldinger fra møtedeltagerne også. Gyrids åpning av vårt heldagsmøte "satte farge" på hele dagen, som var preget at positivitet.

Stine Molstad

Holmestrand kommune

"Jeg synes det var gøy og inspirerende å høre på Gyrid. Hun var god til å variere og holde trykket oppe slik at en hele tida var interessert. Veldig bra på alle måter. Hun inspirerte og motiverte samtidig som det var greit å ha det kjipt og gi litt f….. Foredraget til Gyrid var veldig interessant og engasjerende. Likte veldig godt at hun formidlet på en enkel og forståelig måte, med gode tips for hvordan vi kan gjøre vår egen hverdag bedre."

Arne Persson, Rektor

Rjukan barneskole

"Gyrid formidlet noe alle kjente seg igjen i og som inspirerte hver enkel. Gode tilbakemeldinger fra ansatte som syntes dette var KNALLbra. Anbefaler Gyrid på det sterkeste til kick off arrangement og generelt motivasjonsforedrag."

Anita Stubberud Grøndahl, Eiendomssjef

Newsec Basale AS

Traff veldig bra og satt seg inn i hvem som var deltagere

Kjell-Ivar Gudbrandsen

Storkjøkkenforum

"Utrolig imponert over ditt bidrag fra scenen, Gyrid!! Takk for at du sto på og leverte fra øverste hylle, Gyrid. Takk for at du tok deg tid til å dele dine personlige opplevelser med oss i Odal Sparebank m/ datterselskaper. Vi er også veldig takknemlig for at du var dønn ærlig på at handlingsrom handler om tillit. Som jeg har sagt til mine ansatte i Odal Sparebank, så tar det tid å skape en felles kultur og virkelighetsforståelse. Vi går stadig mer i takt. Vi er ikke i mål, men vi er på god vei. For å henge med i svingene også fremover er det viktig med gode inspiratorer og veiledere. Og da er kun det beste godt nok. Igjen, tusen takk for at du er med på å gjøre oss litt bedre!"

Torleif Lilløy, Administrerende banksjef

Odal Sparebank

Det var en fryd å oppleve det forrykende, motiverende og reflekterende foredraget Gyrid Beck Solberg holdt for 50 ledere i Bydel Frogner, Oslo kommune. Makan til motivator og energiutløser skal du lete lenge etter. Hun satte spor! Derfor anbefaler jeg henne sterkt til andre som vil lykkes med egenutvikling og det å bygge team som leverer!

Odd Rune Andersen, bydelsdirektør Oslo kommune

Bydel Frogner, Oslo kommune

Gyrid leverer med en fantastisk energi og entusiasme! Det er svært krevende å formidle dette innholdet over Teams. Budskapet er tydelig og historiene er engasjerende og morsomme, i tillegg til at de får frem viktige poeng. Vi koste oss og fikk et knallgodt påfyll og mye til ettertanke. - "Det er ikke lett, men det er enkelt..."

Bjarte Gudmundsen

Bouvet

Veldig kjekt og svarte til forventningene!

Nina Monstad

Tannhelse Rogaland

Veldig fint og inspirerende foredrag.

May-Britt Hammer

Atlas Copco

Vi var veldig fornøyde med foredraget Gyrid holdt for oss. Vi lurte på om hun klarte å komme gjennom til avdelingen, noe hun klarte. Hun var flink til å formidle og klarte å engasjere gruppen gjennom hele foredraget. Dette med bruk av egne historier og fellesoppgaver som ble utført på slutten. Det er et foredrag vi anbefaler alle å høre på.

Tony Karlsen, Arbeidsleder - Drift park og friluftsliv

Lillestrøm kommune

Fantastisk foredrag av Gyrid. Vi hadde en time med digitalt foredrag om temaet "det er meg det kommer an på". Det kan være vanskelig å nå mottaker i et digitalt foredrag, men Gyrid klarte dette med glans. Hun fikk frem budskapet på en fantastisk måte med sin gode utstråling og fantastiske historier.

Tonje Bendiksen

NAV Økonomi stønad

Helt presis på merket i forhold til forventninger! Ga oss inspirasjonen, innholdet og retningen vi trengte i oppstarten av et nytt skoleår. Dyktig dame som er troverdig og beveger, maner til latter og gir grobunn for egenrefleksjon. Anbefales på det varmeste!

Rolf Peder Lundh

Gokstad skole

En god og dyktig foredragsholder som holdt et interessant og motiverende foredrag. Emnene Gyrid Beck Solberg snakket om var relevante og det er alltid spennende å høre en faglig flink foredragsholder snakke om disse tingene. Foredraget passet godt til den målgruppen som var i salen og tilbakemld overordnet var meget gode fra deltakerne.

Bjørn Bohne

Bergen Kundeservice forum

Veldig bra foredrag som gir god inspirasjon:-) Gyrid er også en fantastisk hyggelig dame:-)

Monica Martinsen

Safe sokkel i Equinor

Det var innertier og helt riktig for oss. Engasjert og engasjerende!

Trygve Egenes

H. Henriksen AS

Foredraget opplevdes som veldig nyttig for alle, og var enda bedre enn forutsett.

Karianne P. Hoel

Fagforbundet Ringsaker

Et supert, inspirerende,motiverende og humørfylt foredrag. Noe vi virkelig trengte etter å ha stått i en pandemi nå i lang tid og ha vært en av de klinikkene som har hatt det tøffest, så var det veldig befriende å få en slik boost med inspirasjon. Vil virkelig anbefale Gyrid til andre 🥰

Heidi Kolstad

Medisinsk klinikk OUS

Foredraget var en suksess, Gyrid leverte varene vi var over 80 inne på Teams, det har vi ikke opplevd tidligere på et inspirasjonsforedrag som har blitt avholdt digitalt. vi var så fornøyde at vi tenker at vi i fremtiden også kan holde slike foredrag digitalt selv om vi i hovedsak ønsker å holde slikt fysisk. men at vi kan gjøre dette i tillegg.

Hanne Slettvold

Fagforbundet

Topp foredrag!

Kjersti Linnea Heberg

Kvinneklinikken Ahus

Det var et veldig bra foredrag og temaet Det er deg det kommer an på, passet svært godt til vår fagdag. Gyrid hadde også satt seg inn i hva vi jobber med og flettet inn litt av det hun hadde fått vite om økten før på fagdagen. Tiden gikk fort, og det var nesten så vi kunne ønsket oss lenger tid med henne. Veldig hyggelig og profesjonell foredragsholder.

Heidi Østensen Hole

Boligbyggelaget Usbl

Veldig inspirerende og fint foredrag. Bare positive tilbakemeldinger!

John Arne Ommundsen

Scandinavian Cosmetics AS

Vi har nettopp hatt en salgskonferanse for vårt selskap med 95 personer til stede. I den forbindelse var vi så heldig å ha Gyrid til å holde et foredrag for oss om et viktig tema vi alle kan bli bedre på. Sjelden har vi fått så mange gode tilbakemeldinger på en ekstern foredragsholder. Uoppfordret har mange nevnt dette innlegget som samlingens høydepunkt. Og med rette, for hun belyser noe som vi alle ikke er like bevisste på, på en meget jordnær og underholdene måte. Vi kan gi henne vår sterkeste anbefaling

John Arne Ommundsen

Scandinavian Cosmetics AS

Gyrid er virkelig en boost for de fleste, og fikk engasjert en gjeng butikksjefer hos oss tidlig på morgenkvisten!

Kristin Henriksen

Sandvika Storsenter

Tilbakemelding fra alle våres 70 medarbeidere er positive. Dette er et foredrag til ettertanke og inspirasjon.

Anne Lene De Lange

Smidsrød FUS Barnehage

Passet perfekt som avslutning på vårt seminar. Både budskapsmessig og ikke minst energien hun utstrålte og videreførte til deltakerne.

Mona Merete Langbo

Thon Eiendom

Vi var så heldige å ha Gyrid på besøk hos oss. Man blir så inspirert av å høre på Gyrid. Hun engasjerer publikum og leverer med glimt i øyet. Så nå gleder vi oss til å benytte oss av verktøyene hun presenterte for oss og sette de ut i livet. Jeg liker at hun forklarer ting enkelt og med humor. Vi skulle alle hatt en Gyrid på skulderen.

Anette Sahlsten

Extenda Retail

Vi i Opplæringskontoret Innlandet (OKINN) brukte Gyrid på oppstartsamlingen for årets nye lærlinger og deres faglige ledere og veiledere. Det var en relativt stor gruppe ca. 120 personer hvorav litt over halvparten er ungdom mellom 18 og 25 år. Øvrige deltagere er erfarne fagarbeidere med opplæringsansvar i bedrift.Vi hadde bestilt foredraget "Det er deg det kommer an på". Det er en stor overgang fra skolehverdagen som elev, til arbeidshverdagen i en bedrift som lærling. Noen ganger butter det i mot både for lærlingen og de som er ansvarlig for opplæringen. Vi ønsker at alle våre medlemsbedrifter og lærlinger skal lykkes med opplæringen slik at lærlingene fullfører læretiden og kommer ut som gode fagarbeidere. Gyrid var engasjert, tydelig, direkte og morsom. Hun traff både ungdommene og de voksne med sitt budskap om at det er du selv som må ta ansvar dersom du skal bli bedre i noe, og kunne takle og løse de utfordringene du møter underveis, slik at du lykkes i å nå målet ditt. Flere av ungdommene henvendte seg på eget initiativ direkte til Gyrid på slutten av dagen og takket for et godt foredrag. Det er ganske uvanlig. Vi har også fått gode tilbakemeldinger fra " de voksne" deltagerne på samlingen. Vi kan gjerne anbefale Gyrid til andre som planlegger lignende arrangement.

Marit Liberg

Opplæringskontoret Innlandet

Gyrid er en inspirerende foredragsholder som virkelig eier rommet med stor formidlingsevne! Det var akkurat dette vi trengte! Hun er ekte og bruker eksempler man lett kan kjenne seg igjen i, ikke minst legger hun igjen metaforiske bilder som er lett å huske i hverdagen. Våre ansatte var strålende fornøyd med foredraget i sin helhet. Takk Gyrid!

Ina Nyheim Bruun

Kriminalomsorgens Yrkesforbund (KY)

Suverent av Gyrid, traff med salen og fikk veldig god respons etterpå.

Erik Holtan

SparebankenDIN

Gyrid er kjempeflink og skikkelig god til dette! Hun engasjerte 250 lærlinger på årets lærlingedag og vi har fått bare positive tilbakemeldinger :)

Astri Elise Knutsen

OKOS Telemark

Meget godt fornøyde! Gyrid leverte til de grader, morsomt og lærerikt foredrag + at hun er en utrolig hyggelig dame! Vi lytter gjerne til Gyrid igjen!

Hanne Berger, Per Kristian Trøen

Vats A/S

Vi ønsker å takke for at vi fikk lov til å booke Gyrid. Vi kjører en evaluering blant tilhørerne 90% av deltakerne gir toppkarakter. Gyrid får tilbakemelding på at hun er helt super formidler, supert engasjement og en fantastisk dame som alle burde oppleve.

Thomas Klingen

Buskerud FrP
Uforpliktende forespørsel på Gyrid Beck Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Gyrid Beck Solberg
Gyrid Beck Solberg

4.75 ut av 5 stjerner

"Foredraget med Gyrid var inspirerende og full av liv, engasjementet løftet rommet og skapte tanker/refleksjoner hos alle. En times foredrag vil leve videre hos oss i lang lang tid, og være med oss når vi nå skaper endringer for fremtiden. Gyrid er et fantastiske menneske som minner oss på de mest opplagte tingene, men på en måte som gjør at de forblir hos oss."

Didde Christensen, Vice President Technology - Nordic Choice Vis alle referanser

Foredragsemner med Gyrid Beck Solberg