Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Det er meg det kommer an på

Gyrid Beck Solberg

Gyrid Beck Solberg

Med erfaring med toppidrettsutøvere hjelper hun personer av alle aldre til å bli en bedre versjon av seg selv.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

«Engasjert og motiverende foredrag. Me var på utkikk etter et foredrag som skulle løfte de ansatte på personalsamlingen og gi de noen enkle tips til hvordan de selv kan bidra for at hver dag skal bli litt bedre.»

Nils Asbjørn Lie, HR Direktør - Flåm AS Vis alle referanser
Uforpliktende forespørsel på Gyrid Beck Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Gyrid

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Hun holder foredrag for næringslivet, ungdom og toppidrettsutøvere om å fokusere på det å ta ansvar, og det å bli motivert. 

Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Som datter av Frank Beck, som regnes som en legende i foredragsverden, har hun vokst opp med denne tankegangen.

Hun skjønte tidlig at her var det mye å hente og at hun også ville gå denne veien. Så nå viderefører hun hans filosofi, men på sin særegne måte, og med sine egne historier.

Gyrid er opptatt av å sette seg mål og å ta seg selv ”på fersken” i å være bra nok. Hun stiller seg spørsmål som ”Hva kan JEG gjøre i dag for å oppnå små, positive endringer i min hverdag?». Det kan være vanskelig, men så absolutt mulig.

Gyrid har reiselivsutdannelse, men har aldri jobbet med det. Hun har både bodd og jobbet i USA, jobbet mye med ungdom og jobbet i 10 år som mental trener på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Hun har 3 års utdannelse innen NLP. Som håndballtrener gjennom mange år har hun blant annet jobbet tett med håndballspiller Anja Hammerseng-Edin.

Gyrid Beck Solberg foredrag holdes for næringslivet, ungdom, idretten, toppidrettsutøvere, og ellers alle som kunne tenke seg å fokusere på det å ta ansvar og bli motivert.

Gyrid Beck Solberg foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Gyrid Beck Solberg

  Gyrid Beck Solberg foredrag

  Det er meg det kommer an på

  Dette Gyrid Beck Solberg foredrag er opptatt av mål og hva som skal til for å nå dem. Svarene mener hun ligger i oss selv. De kan være vanskelig å finne, men absolutt mulig.

  • Det er lett å finne unnskyldninger, bortforklaringer og begrensninger, men spørsmålet du må stille deg selv er: «Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?»
  • Det er ditt ansvar å finne dem. Vil du være en årsak til din egen fremtid, er det viktig å være bevisst hvordan du tenker og hvordan du snakker, både til deg selv og andre.

Referencer

"Foredraget med Gyrid var inspirerende og full av liv, engasjementet løftet rommet og skapte tanker/refleksjoner hos alle. En times foredrag vil leve videre hos oss i lang lang tid, og være med oss når vi nå skaper endringer for fremtiden. Gyrid er et fantastiske menneske som minner oss på de mest opplagte tingene, men på en måte som gjør at de forblir hos oss."

Didde Christensen, Vice President Technology

Nordic Choice

«Engasjert og motiverende foredrag. Me var på utkikk etter et foredrag som skulle løfte de ansatte på personalsamlingen og gi de noen enkle tips til hvordan de selv kan bidra for at hver dag skal bli litt bedre.»

Nils Asbjørn Lie, HR Direktør

Flåm AS

«Motivasjon med feiende flott dame... Tusen takk til Gyrid Beck Solberg som holdt et flott motiverende foredrag på enhetsmøte vårt. Vi lærte at man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht arbeidsmiljø, privatliv etc.., og ikke være så opptatt av hva andre gjør, eller for den saks skyld ikke gjør –> «Det er meg det kommer an på»!»

Astrid Skustad, Skolesekretær

Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter

"Nøtterøy kommune, barn og unge, er i gang med endringsarbeid. I den anledning ønsket vi et motivasjonsforedrag som gav oss inspirasjon og mulighet til selvrefleksjon. Gode rykter om en dame ved navn Gyrid Beck kom opp som alternativ. Og gjett om hun leverte!! Vi ble både engasjert, berørt, utfordret og ikke minst motivert. Godt jobbet Gyrid Beck. Vi håper mange flere får anledning til å høre på deg. Du gjør virkelig en forskjell!"

Hilde Nordberg Forsmo

Nøtterøy kommune

"Et foredrag som treffer alle. :-)"

Daglig Leder Stig-Henrik Klophmann

Nokas Teknikk Sør AS

For et fyrverkeri av en motivator! Dersom du er ute etter å blåse positiv kraft inn i det du driver med, og samtidig vekke motivasjonen og engsjementet til dine medarbeidere - så er dette riktig dame å leie inn! Heia Gyrid!

Marion Kvellheim, Utviklingsrådgiver for barnehage, skole og oppvekst

Drammen kommune

"Gyrid holdt et supert, inspirerende og motiverende foredrag. Hun brukte mye humor så det var god stemning og latter i lokalet. Dette passet veldig godt til våre medlemmer og vi fikk mange gode tilbakemeldinger."

Marte Skogland Andersen

Utdanningsforbundet Asker

"Et fantastisk foredrag fra en ærlig, dyktig, inspirerende og ekte dame, som rørte ved noe hos alle deltakere."

Torild Hafskjold, Musikkonsulent

Norges Musikkorps Forbund

"Svært engasjerende og treffende for målgruppen som er toppidrett sprang og dressur og trav."

Studierektor Sindre Bjerkeseth

Melsom Videregående Skole

"Veldig god, inspirerende foredragsholder til riktig pris. :)"

Avdelingsleder Benedicte Eian Iversen

Fjord Fruene

"Tusen takk for et motiverende og bra foredrag. Du satte oss i et modus hvor det ble tid til å gå inn i seg selv. Bare bli litt bedre. Har hørt din fra Frank Beck ved noen anledninger, og alltid syntes at han var en av de beste foredragsholdere. Etter å ha hørt deg, forstår jeg at «eple faller ikke langt fra stammen», du var minst like god. Takk Gyrid."

Espen Auestad Tollefsen, Driftsjef

Meny AS

"Seminaret vi hadde sammen med Gyrid, innfallsvinkelen hun hadde på utfordringene våre, humoren, argumentasjonen og ikke minst den smittende entusiasmen gjorde at dette ble en særdeles opplevelsesrik og ikke minst inspirerende og god samling. I tillegg til ovennevnte la hun vekt på sentrale og enkle punkter så som; hva var bra med det jeg gjorde sist, hvorfor var dette bra og hva kan eventuelt gjøres bedre. I en så utpreget salgsorganisasjon som eiendomsmeglere opererer i, er forannevnte enkle men samtidig geniale spørsmål å stille seg selv hver dag . Man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht salg, arbeidsmiljø etc. og ikke være så opptatt av hva andre gjør eller for den saks skyld ikke gjør –> «Det er meg det kommer an på» ! Vi vil således på det varmeste anbefale å benytte Gyrid som inspirator og coach – det var en meget god og inspirerende samling vi hadde sammen med henne og som helt sikkert gir avkastning. Og helt på slutten - Gyrid; «farsan» hadde vært stolt av deg – du var god!"

Geir Holland, PRIVATmegleren

Megler Holding AS

"Gyrid var godt forberedt, klar og tydelig og bidro til en god stemning blant deltakere."

Partner Benth Walmestad

Svea Finans AS

"Foredraget til Gyrid var veldig bra! Innlevelse og evnen til å engasjere var akkurat det vi trengte.. Tilbakemeldingene vi har fått fra kolleger i etterkant tyder på at dette engasjerte og ga rom for ettertanke."

Pål Thomas Kvil, Interiørsjef

Moelven Wood AS

"Motiverende, bena plantet på jorden, troverdig, god dialog i forkant."

Julie Lampe, HR Constultant

Findus Norge AS

"Formidlingsevne som fenger. Innhold til ettertanke. Engasjerende og utfordrende, men også ydmyk og inkluderende. Dette var bra."

Dag R. Foss-Hansen, Leder

Avinor AS

"Et engasjerende foredrag som berører oss alle. Vi kjenner oss igjen – og da går en times foredrag med Gyrid fort.Gyrid er kjapp i replikken og kommer med fortelling fra virkeligheten som det er lett å sette seg inn i. Man rett og slett følger med da det er spennende.Gyrid får oss til å tenke litt mer over hva jeg selv kan gjøre – og at det ikke er så vanskelig – det føles i hvert fall slik etter et slikt foredrag.Gyrid er så menneskelig – hun prater om alle – til alle – for alle – slik at alle føler seg sett. Hun er flink til å se menneske. Anbefaler Gyrid på det varmeste."

Heidi Andreassen, Sekjsonssjef

Helfo

"Jeg synes det var gøy og inspirerende å høre på Gyrid. Hun var god til å variere og holde trykket oppe slik at en hele tida var interessert. Veldig bra på alle måter. Hun inspirerte og motiverte samtidig som det var greit å ha det kjipt og gi litt f….. Foredraget til Gyrid var veldig interessant og engasjerende. Likte veldig godt at hun formidlet på en enkel og forståelig måte, med gode tips for hvordan vi kan gjøre vår egen hverdag bedre."

Arne Persson, Rektor

Rjukan barneskole

"Gyrid formidlet noe alle kjente seg igjen i og som inspirerte hver enkel. Gode tilbakemeldinger fra ansatte som syntes dette var KNALLbra. Anbefaler Gyrid på det sterkeste til kick off arrangement og generelt motivasjonsforedrag."

Anita Stubberud Grøndahl, Eiendomssjef

Newsec Basale AS

"Utrolig imponert over ditt bidrag fra scenen, Gyrid!! Takk for at du sto på og leverte fra øverste hylle, Gyrid. Takk for at du tok deg tid til å dele dine personlige opplevelser med oss i Odal Sparebank m/ datterselskaper. Vi er også veldig takknemlig for at du var dønn ærlig på at handlingsrom handler om tillit. Som jeg har sagt til mine ansatte i Odal Sparebank, så tar det tid å skape en felles kultur og virkelighetsforståelse. Vi går stadig mer i takt. Vi er ikke i mål, men vi er på god vei. For å henge med i svingene også fremover er det viktig med gode inspiratorer og veiledere. Og da er kun det beste godt nok. Igjen, tusen takk for at du er med på å gjøre oss litt bedre!"

Torleif Lilløy, Administrerende banksjef

Odal Sparebank
Uforpliktende forespørsel på Gyrid Beck Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

4.75 ut av 5 stjerner

«Engasjert og motiverende foredrag. Me var på utkikk etter et foredrag som skulle løfte de ansatte på personalsamlingen og gi de noen enkle tips til hvordan de selv kan bidra for at hver dag skal bli litt bedre.»

Nils Asbjørn Lie, HR Direktør - Flåm AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Gyrid Beck Solberg