Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

En utrolig og sterk historie om hvordan man kan sette seg verdens høyeste mål - og nå dem!

Håkon William Skog Erlandsen

Håkon William Skog Erlandsen

Med ydmykhet, humor og dramatikk forteller Håkon sin historie som tok han fra å være underdog til toppen av verden. Et musikalsk foredrag som virkelig vekker salen!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Håkon William Skog Erlandsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Håkon

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Som jazzmusiker var Håkon på vei mot rennesteinen, men klarte å vri om livsstilen. Fra brune barer til høye fjelltopper og ekstremsport. Med musikk og følelser får du oppskriften på hvordan du og din bedrift kan sette seg høye mål – og nå dem!

Et foredrag med Håkon William Skog Erlandsen gir deg:

 • Ett av landets mest spennende foredrag. Musikk og ekstremsport – kombinert!
 • Innsikt i hva som skaper prestasjonskultur og team i verdensklasse
 • En samtaleemne i lang tid. Et referansepunkt for måloppnåelse for deg og bedriften

Håkon W. Skog Erlandsen er lidenskapelig opptatt av prestasjon. Med internasjonal bakgrunn fra både musikk og idrett har han samlet erfaring og klart å definere hva som skal til for å nå de høyeste målene i verden. Hva krever det egentlig av en person å bli en av de beste i verden på et instrument? Hva skal egentlig til for å klatre Mount Everest?

Som kanskje den eneste i verden kombinerer Håkon musikk, eventyr og idrettslige prestasjoner. Fra å ha turnert i over 35 land og spilt på store festivaler til å ha besteget det høyeste fjellet på de fleste kontinent i verden, viser Håkon at han er i absolutt verdensklasse med det han gjør. En sann pioner i sitt felt. Den eventyrlige nysgjerrigheten mot muligheter, planlegging, risikovurdering og team, har Håkon dannet sin egen teori rundt hva som skal til for å prestere – uavhengig av retning!

Kreativitet og innovasjon er ofte nøkkelord i en arbeidsplass eller organisasjon. Dette er gjennomlysende i Håkon sin måte å gå frem på. Og resultatet blir da spektakulært! Fra å være en beskjeden korpsgutt fra lille Mo i Rana, til å bli første til å spille konsert på Mount Everest! Håkon har gjennom sin karriere-reise opparbeidet seg en imponerende CV. Han har i tillegg mottatt en rekke priser som ambassadør for Nord-Norge og utmerkelser som musikalsk talent. 

Gjennom et musikalsk foredrag får dere være med på ekspedisjonene til 33 år gamle Håkon. Fra et usunt liv som musiker til internasjonal eventyrer. Dette er en seanse som virkelig kommer til å motivere, inspirere og berøre hele følelsesspekteret

Håkon William Skog Erlandsens kan tilby konserter i tilknytning til deres event. Han spiller også flere konserter ute i natur. På fjell eller inne i grotter.

Håkon William Skog Erlandsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Håkon William Skog Erlandsen
Håkon William Skog Erlandsen foredrag

Hvordan sette seg verdens høyeste mål, og nå de!

 • Hvordan bli et sterkt individ
 • Hvor store mål kan man tillate å sette seg?
 • Selvrespekt – Ditt viktigste verktøy, samt største utfordring
Håkon William Skog Erlandsen foredrag

Å jakte topper - en musikalsk reise

 • Inspirasjon og motivasjonsforedrag i verdensklasse
 • Hva er presentasjonskultur og hvor viktig er det
 • Hvordan kan du får ditt team til å prestere på topp
Håkon William Skog Erlandsens underholdning

Håkon William Skog Erlandsen tilbyr i tillegg

 • Musikalske innslag og konserter i tilknytning til deres event.
 • Han spiller også flere konserter ute i natur. På fjell eller inne i grotter.

Referanser

Håkons innlegg ga publikum gåsehud, latter og tårer i øynene. Vi ble med han både høyt og lavt. Hele foredraget var som et deilig spaopphold for sjelen. Han avsluttet til stående applaus. Vi er så glad for at vi fikk oppleve Håkon sitt foredrag

Vilde Nygaard

Kunnskapsparken Helgeland AS

Om det er Kick-off med en kunde eller et motivasjonsforedrag du er ute etter, kan vi i Gjensidige Boligselgerforsikring, varmt anbefale «Chasing Summits». Håkon har en fantastisk formidlingsevne og en historie som berører alle og enhver, og som gir deg trua og motivasjon til å klare alt. Når du og får musikk med på reisen skapes det magiske øyeblikk. Tror også kunden vår er enige med oss, at det var 70 personer som var målløse av begeistring. Vi kan varmt anbefale dere «Chasing summits».

Monika Sande Nore

Gjensidige

Håkon har en fantastisk formidlingsevne og setter godt med spor i publikumet

Espen Stothard

Heimdal Eiendomsmegling

Amazing! Når man har vært på eller hørt på nærmere 100 foredrag, så blir det mye likt. Man føler man har hørt det før, og det blir mer en bevisstgjøring hvor publikum kommer med et «bekreftende nikk» opp til flere ganger. Dette derimot, var helt ulikt noe vi har hørt tidligere. Jeg og mine kollegaer var målløse, noe som skal mye til. Du vet du har truffet spikeren på hode når halve salen sitter med en tåre i øyekroken, og «enkelte» hylgriner! Beste foredrag i nyere tid! Storyen, musikken og sammensetningen var simpelthen enestående!

Tommy Kaland

Kaland & Partners

Håkon entret scenen med vakker musikk, og holdt et motiverende foredrag med godt faglig innhold, bra visuelle innslag og musikalske perler. Vi ansatte levde oss inn i historien med stort engasjement, og det ble stilt mange spørsmål fra salen. Svarene dine var reflekterte og motiverte oss. Det er mange av erfaringene fra svært krevende ekspedisjoner, musikken og om livet generelt som vi kan overføres direkte til vår virksomhet og våre daglige utfordringer. Tusen takk! Foredraget anbefales på det sterkeste.

Erling Langeland, Adm. Dir

Oxer Eiendom

Meget bra - og veldig godt mottatt av gruppen - samt at vårt lokale denne dagen var meget godt egnet for bilder og musikk.

Terje Normann Johanssen

Nordic Arena Sør AS

Ekstremt profesjonell gjennomføring og fikk en fullstappet sal med 330 mennesker til å le, gråte og få gåsehud. Utrolig imponerende alt han har fått til, og hvordan han viser at han brydde seg om oss som arrangør ved å delta på hele konferansen vår og flette inn momenter fra hele dagen i avslutningsnummeret som Håkon holdt. Fått utrolig gode tilbakemeldinger fra samtlige i salen.

Mia Vesje Bråtebæk

Asker Næringsforening

Jeg kjenner Håkon fra tidligere og har brukt han før. Tror det var 5.gang jeg hørte han! Og hver eneste gang klarer å han å bergta meg med nye stunts og fantastisk foredragskunst! Han er unik og profesjonell i sin måte å "trekke hele dagen sammen" som han gjorde nå da han kom sist på scenen. Han hadde vært der hele dagen og fått med seg gullkorn. Dette fikk ALLE med seg - og det var det som løftet hele hans presentasjon til et trumf kort! Det ble en FABELAKTIG avslutning på en lang dag. Samtidig har jeg før brukt han "først" og han har da vært like flink til å formulere det "motsatt" som en start til en dag med flotte samtaler om ... "da de ulike temaene vi skal ta opp" - Han går all in, og gjør god research. Og det blir et personlig touch - hver gang! Som om det er denne dagen han har laget hele konseptet for! Den evnen er unik. Well done - og jeg kommer garantert til å bruke han igjen.

Tone Malm Meinich Hvam

Asker Næringsforening

Svært vellykket.

Henry G. Nygård

Oslo Trelast- og Byggevareforening
Uforpliktende forespørsel på Håkon William Skog Erlandsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Håkon William Skog Erlandsen