Lasting innhold ...

Heidi Klefstad

Heidi Klefstad

Daglig gleder og foredragsholder

Med 25 års erfaring har Heidi Klefstad mye å lære bort om å motivere. I en løs og ledig tone kommer hun med hverdagsfilosofiske betraktninger rundt det å våge å velge glede som tilnærming for å oppnå det du ønsker – både i arbeid og privatliv.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Heidi Klefstad er en forfriskende og sprudlende foredragsholder. Ikke alle kan kalle seg «profesjonell gledesspreder» som Heidi. Som følge av en skrivefeil ble hun «daglig gleder». Med mer enn 11 års erfaring fra kjøpesenter kan Heidi med rette si at hun har lært mye om både ledelse, markedsføring og service. Men kanskje viktigst av alt; hun har lært masse om mennesker.

Heidi snakker om å gjøre hverandre gode, om å se og bli sett og om hvordan vi alle kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø. Hun snakker om å spre arbeidsglede og om å lede med hjertet.

Filosofien er enkel, men genial. En bred yrkeserfaring og ikke minst livserfaring, har lært Heidi at de fleste trenger en påminnelse om virkningen av godt humør, en hilsen, et smil, et blikk og noen rosende ord. Hun minner oss om at det å være en daglig gleder smitter som ringer i vann.

Det handler om å tenke «riktig» og ha fokus på de gode tankene. Det å oppøve en sunn og positiv tankegang er like viktig som å trene deg til en god fysisk helse.

Heidi holder foredrag på norsk og svensk.

  Velg å være en Daglig Gleder! – Et foredrag om arbeidsglede

  Har du det godt med deg selv, yter du også best i jobbsammenheng og har mest å gi til dine medmennesker. Ditt gode humør og dine oppbyggende kommentarer løfter menneskene rundt deg, og på den måten kan glede og pågangsmot spre seg som ringer i vann.
  • Foredraget har et hverdagsfilosofisk utgangspunkt der Heidi snakker om hvordan vi med enkle grep kan skape en bedre hverdag for oss selv og våre omgivelser.
  • Det handler om å tenke positivt, det handler om å være til stede for andre, det handler om å gi den rette kommentaren!
  • Det er våre valg og vår atferd som langt på vei avgjør hvordan vi har det, vi høster det vi sår.
  • Gjør det DU kan gjøre for at hverdagen din skal være rik på gleder.
  • Har du lyst til å bli en enda bedre daglig gleder?

   

  En glede i hver pose

  • ”En glede i hver pose” er et foredrag om det å selge med personlighet, glede og ærlighet.
  • Du lærer massevis om kunsten å selge.
  • Heidi har jobbet i mange år med salg for butikkansatte og butikkledere.
  • Det kan være en rekke omstendigheter som skal falle på plass for å få gjennomført et salg, og i så fall er det er viktig at du som selger har størst mulig kontroll over hva som skjer.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Heidi Klefstad

Les mer...

Foredragsholdere relatert til