Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Om å spre arbeidsglede og om å lede med hjertet

Heidi Klefstad

Heidi Klefstad

Sett et smil på ansiktene til kollegene eller medlemmene dine med et foredrag med den svært motiverende daglige gledessprederen.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Sprudlende og humørspredende foredragsholder som fikk oss til å våkne. Alt er mulig hvis man bare vil det sterkt nok! Heidi fikk oss til å tenke over hvor viktig vårt humør er i en arbeidshverdag, både for kolleger og kunder. Latteren satt løst i salen, og publikum var svært fornøyde."

Hanne Skjemstad, Fagansvarlig - Butikk Comfort-Kjeden Vis alle referanser

Et foredrag med Heidi Klefstad gir deg:

 • Fantastisk blid, sprudlende og motiverende foredragsholder.
 • Arbeidsglede satt i fokus på en ny og forfriskende måte.
 • Et viktig, men enkelt budskap som treffer alle.
Uforpliktende forespørsel på Heidi Klefstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Heidi

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Med 30 års erfaring har Heidi Klefstad mye å lære bort om å motivere. I en løs og ledig tone kommer hun med hverdagsfilosofiske betraktninger rundt det å våge å velge glede som tilnærming for å oppnå det du ønsker – både i arbeid og privatliv.

Et foredrag med Heidi Klefstad gir deg:

 • Fantastisk blid, sprudlende og motiverende foredragsholder.
 • Arbeidsglede satt i fokus på en ny og forfriskende måte.
 • Et viktig, men enkelt budskap som treffer alle.

Heidi Klefstad er en profesjonell gledesspreder. Hun snakker om det å gjøre hverandre gode, om å bli sett og hvordan vi alle kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø. Om å spre arbeidsglede og om å lede med hjertet.

Heidi Klefstads foredrag er forfriskende og sprudlende. Ikke alle kan kalle seg «profesjonell gledesspreder» som Heidi. Som følge av en skrivefeil ble hun «daglig gleder», og hun har siden jobbet med å formidle den enorme verdien i å glede andre.

Med mer enn 17 års erfaring fra kjøpesenter og 15 år fra reiseliv kan Heidi med rette si at hun har lært mye om både ledelse, markedsføring og service. Men kanskje viktigst av alt; hun har lært masse om mennesker.

Filosofien er enkel, men genial. En bred yrkeserfaring og ikke minst livserfaring, har lært Heidi at de fleste trenger en påminnelse om virkningen av godt humør, en hilsen, et smil, et blikk og noen rosende ord. Hun minner oss om at det å være en daglig gleder smitter som ringer i vann.

Det handler om å tenke «riktig» og ha fokus på de gode tankene. Det å oppøve en sunn og positiv tankegang er like viktig som å trene deg til en god fysisk helse.

Heidi Klefstad foredrag kan holdes på norsk og svensk.

Vis foredrag med Heidi Klefstad
Heidi Klefstad foredrag

GLEDE på jobben!

Har du det godt med deg selv, yter du også best i jobbsammenheng og har mest å gi til dine medmennesker. Ditt gode humør og dine oppbyggende kommentarer løfter menneskene rundt deg, og på den måten kan glede og pågangsmot spre seg som ringer i vann.

 • Foredraget har et hverdagsfilosofisk utgangspunkt der Heidi snakker om hvordan vi med enkle grep kan skape en bedre hverdag for oss selv og våre omgivelser.
 • Det handler om å tenke positivt, det handler om å være til stede for andre, det handler om å gi den rette kommentaren!
 • Det er våre valg og vår atferd som langt på vei avgjør hvordan vi har det, vi høster det vi sår.
 • Gjør det DU kan gjøre for at hverdagen din skal være rik på gleder.
 • Har du lyst til å bli en enda bedre daglig gleder?
Heidi Klefstad foredrag

God service - din beste markedsføring!

 • ”En glede i hver pose” er et foredrag om det å selge med personlighet, glede og ærlighet.
 • Du lærer massevis om kunsten å selge.
 • Heidi har jobbet i mange år med salg for butikkansatte og butikkledere.
 • Det kan være en rekke omstendigheter som skal falle på plass for å få gjennomført et salg, og i så fall er det er viktig at du som selger har størst mulig kontroll over hva som skjer.

Referanser

«Heidi er en inspirerende dame og det er spennende at hun bruker seg selv og sitt eget liv som eksempel. Hun er inspirerende og er flink til å bruke historier for å understreke poengene sine.»

Marianne Holstad, Area Manager

Nilson Group AB Filial Norge

«Klefstad gjorde en utmerket jobb, utrolig positiv og herlig dame. Tilbakemelding fra oss, befal og menige i Kystvakten er bare positivt. Vi sitter igjen med gode tips og tar det gode budskapet hennes på alvor. Nå skal Kystvakten stråle like mye som Klefstad!»

Ingrid Henriette Tønnessen, Ledende Menig

Kystvakten

"Heidi ga alt av seg selv. Jeg sendte henne følgene melding etter samlingen: Tusen takk, Heidi! En super dag med påfyll av latter, glede, energi, kultur, litt alvor, og en god pose med galskap!"

Seksjonsleder Eva Giskås

NAV

"Velg å være en Daglig Gleder av Heidi Klefstad, leverte virkelig til alles forventninger på AMFI Alta. Det er sjelden at vi opplever at tilskuere står i kø etter endt foredrag, for å gi klem til foredragsholder! Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra våre butikkledere, og svært mange ønsker at vi booker henne igjen, slik at ALLE ansatte kan få gleden av å oppleve henne. Vår opplevelse av Heidi er at hun har en fantastisk formidlingsevne, slik at det faglige innholdet treffer rett i hjertet! Blinkskudd og innertier kaller vi dette, og vi kan anbefale henne til alle som ønsker å få Daglig Glede og Daglige Gledere!"

Markedskoordinator Vera Irene Henriksen

AMFI DRIFT AS, avd AMFI Alta

"For oss var dette akkurat hva vi trengte. Hennes bakgrunn og erfaring gir oss konkrete ting vi kan ta med oss videre. Vi gleder oss til vi skal møte henne igjen. :-)"

Senterleder, Turid Larsen Skjæveland

AMFI Ålgård

Heidi, du bruker deg selv og ditt liv til å formidle et viktig budskap, nemlig livsglede! Med både varme og humor treffer du bredt, og din entusiasme er smittende. Men dette er mer enn et øyeblikks feel good.. under ligger også motet til være sårbar og til å stå i eget liv. Det føles godt å sende av gårde 60 arrangement-deltakere med et smil om munn og et varmt hjerte. Som ringer i vann tar vi alle med oss dine kloke tanker videre, på jobben, hjemme og i livet 🙏

Kari Brantenberg

Kinnarps AS

"Utrolig inspirerende og lærerikt."

Regionleder Lisbeth Kleveland

Frelsesarmeens rusomsorg region nord

""Fantastisk motiverende, spennende, livgivende og supert foredrag!". "Veldig bra!". Vi har begynt med high five og morgenmassasje hver dag :-)"

Annelise Waka, Avd. Leder

Lovisenberg Diakonale Sykehus

"Jeg var så heldig å få høre Heidi på Copperhill Moutain Lodge i Sverige. Hun gjorde så inntrykk. Glede er noe av det viktigste og beste man kan oppleve, og Heidis ord i Daglig Gleder har et lite strøk av genialitet i seg – de sitter!"

Gunnar Andersen, Saksbehandler

Kreditorforeningen Sør SA

"Heidi gir av hele seg selv, og er en energiskaper av rang! Både butikkmedarbeidere og butikkledere glødet etter foredraget."

Bent O. Hansen, Senterleder

Kvadrat Kjøpesenter

"Sprudlende og humørspredende foredragsholder som fikk oss til å våkne. Alt er mulig hvis man bare vil det sterkt nok! Heidi fikk oss til å tenke over hvor viktig vårt humør er i en arbeidshverdag, både for kolleger og kunder. Latteren satt løst i salen, og publikum var svært fornøyde."

Hanne Skjemstad, Fagansvarlig Butikk

Comfort-Kjeden

"Fin blanding av humor og alvor, med alvor i humoren."

Finn Henrik Pettersen, Daglig leder

Flerfaglig opplæringskontor i Lofoten

Veldig bra foredrag med god ix av humor og alvor!

Roy Sundstrøm

Negotia

"Fin atmosfære, behagelig foredragsholder, mange gode poeng. De fleste var veldig fornøyde. Noen innslag har vi vært med på i andre sammenhenger. Det er nok ikke til å unngå."

Inger Hole, Sekretær

Adventistkirkens Sykehjem, Nordås

"Heidi er en god formidler, down to earth og rett på sak. Hennes motivasjonsforedrag er annerledes, er alvorlig og også humørfylt. Hun er en varm person som gir masse av seg selv. Budskapet er enkelt å forstå, og vi får tips og triks. Anbefales!"

Unni M. Salminen, Seniorkonsulent

NTL NTNU

"Foredraget til Heidi var veldig klokt, det var mye latter men også alvorlige undertoner som fikk oss til å tenke. En lo så tårene trillet og hun berørte oss også med å fortelle ærlig om sitt liv. Vi hadde ei herlig opplevelse."

Anne Grete Ekker, Personalrådgiver

St.Olavs hospital avdeling Røros sykehus

Daglig gleder Heidi Klefstad var invitert til samling for nesten hundre medarbeidarar ved avdeling for bioteknologi og nanomedisin i Sintef. Der møtte Heidi ein gjeng med ganske så seriøse forskarar som arbeider med bioteknologi, kjemi mm. for å løysa ei rad problemstillingar som handlar om mat, fôr, vaksiner og andre medisinar, plast, nye materiale og mykje meir. Midt i dagen kom Heidis forrykande innlegg om å ‘være en daglig gleder’. Heidi tulla og tøysa med daglege opplevingar som me mange kjende oss att i, med formuleringar som fekk salen til å le høgt mange gonger. Eit herleg lite sjølvhøgtideleg foredrag som alle blei i skikkeleg godlag av OG som me alle lærte noko av. Det er uvanleg å kunna høyra eit foredrag og kunna ta lærdomen i bruk umiddelbart. Heidis foredrag er slik. Ein sånn gjeng som den Heidi møtte hos oss, er ikkje alltid så begeistra for avbrekk av den morosame sorten, men den tydelege bodskapen som Heidi hadde med seg, gjekk rett inn. Like etter vår samling, opplevde avdelinga ei svært trist hending, og fleire refererte då til Heidis ord om å vera meir til stades for kvarandre. Hei, takk og ha det er hyppigare i bruk enn før, kan eg seia, rett nok utan vitskapleg belegg. Eg håper å finna ein anledning til å invitera Daglig gleder igjen.

Ågot Aakra

SINTEF Energi AS

Veldig bra!!! :-) En fantastisk positiv dame. Alvor med humor. Nå er vi flere her i Anticimex Vest som er en Daglig Gleder!! :-)

Regionsjef, Monica Botnen

Anticimex

Lun, personlig, humor, skråblikk og passe uformelt

Trond Schjetne

Anticimex

Fantastisk formidlingsevne rundt et viktig tema. Her har alle noe å ta med seg både på arbeidsplassen og privat.

Anne Myrvang

Bergans Fritid AS

Supert, Heidi gav oss en skikkelig boost - og det var spot on med tanke på vårt arbeidsmiljøarbeid

Anita Åsvang

Hårstadmarka barnehager

Svarte til forventningene, har vært på hennes foredrag tidligere.

Kristin Bergmann

Helsestasjon

Kjempebra foredrag av Heidi. Levde virkelig opp til forventningene.

Marte Fordal Bjugan

Fosslia Omsorgssenter

Daglig gleder Heidi Klefstad var invitert til samling for nesten hundre medarbeidarar ved avdeling for bioteknologi og nanomedisin i Sintef. Der møtte Heidi ein gjeng med ganske så seriøse forskarar som arbeider med bioteknologi, kjemi mm. for å løysa ei rad problemstillingar som handlar om mat, fôr, vaksiner og andre medisinar, plast, nye materiale og mykje meir. Midt i dagen kom Heidis forrykande innlegg om å ‘være en daglig gleder’. Heidi tulla og tøysa med daglege opplevingar som me mange kjende oss att i, med formuleringar som fekk salen til å le høgt mange gonger. Eit herleg lite sjølvhøgtideleg foredrag som alle blei i skikkeleg godlag av OG som me alle lærte noko av. Det er uvanleg å kunna høyra eit foredrag og kunna ta lærdomen i bruk umiddelbart. Heidis foredrag er slik. Ein sånn gjeng som den Heidi møtte hos oss, er ikkje alltid så begeistra for avbrekk av den morosame sorten, men den tydelege bodskapen som Heidi hadde med seg, gjekk rett inn. Like etter vår samling, opplevde avdelinga ei svært trist hending, og fleire refererte då til Heidis ord om å vera meir til stades for kvarandre. Hei, takk og ha det, er hyppigare i bruk enn før, kan eg seia, rett nok utan vitenskapelig belegg. Eg håper å finna ein anledning til å invitera Daglig gleder igjen.

Ågot Aakra

Sintef AS

Veldig treffende i forhold til tematikken vi hadde for arrangementet og meget bra gjennomført!

Vidar Solevåg

Frelsesarmeen

Vi lo høyt og ble svært inspirert

Mathilde Dagsvik Ottesen

Alstahaug kommune
Uforpliktende forespørsel på Heidi Klefstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Heidi Klefstad
Heidi Klefstad

4.75 ut av 5 stjerner

"Sprudlende og humørspredende foredragsholder som fikk oss til å våkne. Alt er mulig hvis man bare vil det sterkt nok! Heidi fikk oss til å tenke over hvor viktig vårt humør er i en arbeidshverdag, både for kolleger og kunder. Latteren satt løst i salen, og publikum var svært fornøyde."

Hanne Skjemstad, Fagansvarlig - Butikk Comfort-Kjeden Vis alle referanser

Foredragsemner med Heidi Klefstad