Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-05

Psykologien bak arbeidsglede

Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

Klinisk psykolog og ettertraktet foredragsholder formidler arbeidsglede og arbeidspsykologi med en forfriskende vri.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Jan-Martin Berge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Jan-Martin

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Jan-Martin Berge holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidslivet. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco.

«PsykologBerge» har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner, og hvordan godt samarbeid, arbeidsglede og gode ledere skapes.

Jan-Martin er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi, samt spesialist i kognitiv terapi. Han har arbeidet over flere år i offentlig og privat virksomhet og er lidenskapelig opptatt av psykologi, lederutvikling, terapi og formidling.

Over flere år har Jan-Martin utviklet varemerket akademisk stand-up og er blitt en ettertraktet og bejublet foredragsholder med fantastiske tilbakemeldinger. Han forankrer alt innholdet sitt i forskning, og er kjent for sin evne til å kombinere fag med karisma og glimt i øyet. I foredragene belyser han alltid de relevante temaene sine med humor, stort engasjement og eksempler du vil kjenne deg igjen i.

I tillegg til å være en populær foredragsholder, er «PsykologBerge» hyppig brukt innen TV og Radio, både i NRK og TV2. Han er også en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer.

Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk, og kombinerer alltid fag med utbredt bruk av humor. Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Jan-Martin skreddersyr også prosesser for teamutvikling.

Et foredrag med Jan-Martin Berge gir deg:

 • Faglig sterk og svært engasjerende foredragsholder.
 • Konkrete verktøy til å forbedre ditt arbeidsmiljø.
 • Utbredt bruk av humor og treffende eksempler.
Vis foredrag med Jan-Martin Berge
Jan-Martin Berge foredrag

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

 • Dette inspirasjonsforedraget ble til etter følgende bestilling: -Vi ønsker ikke moralisering og tungt stoff, men påfyll, og inspirasjon. Foredraget passer når dere ønsker faglig påfyll, inspirasjon, og mye latter!
 • «Akademisk standup» er en dekkende betegnelse. Her blandes forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og eksempler. Temaet er alvorlig nok og tema presenteres på en underholdende, nyansert og forskningsbasert måte. Målet er å inspirere ved å vise engasjement, tilstedeværelse og kunnskap.
 • Et foredrag om arbeidsglede skal virke arbeidsgledende!
Jan-Martin Berge foredrag

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

 • Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd.
 • Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid.
 • Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter.
 • Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!
Jan-Martin Berge foredrag

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

 • Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både du, bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon?
 • Foredraget fokuserer på hva vi vet fra forskning, hva virker av kommunikasjon, hvordan skaper du den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne?
 • Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.
Jan-Martin Berge foredrag

Inkluderingskompetanse

 • Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet.
 • Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.
Jan-Martin Berge foredrag

Ledelse i usikre tider

 • Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser?
 • Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess.
 • Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling.
 • I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.
Jan-Martin Berge kurs

Kurs

 • Lederkurs: Hvordan fremme økt indre motivasjon hos våre ansatte? Skape økt bevissthet og kunnskap om indre motivasjon. Lære hvordan man som leder fremmer indre motivasjon hos seg selv og sine kollegaer.
 • Sykefravær: Når livet blir for mye å takle – gode verktøy til den vanskelige samtalen: Hvordan kan ledere bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon?
 • Arbeidsglede når du jobber under press: Kurset fokuserer på hvordan vi kan bevare arbeidsgleden i tider endring og press.
  Uforpliktende forespørsel på Jan-Martin Berge

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Jan-Martin Berge