Lasting innhold ...

Karoline Dyhre Breivang

Karoline Dyhre Breivang

En av Norges mest erfarne og vinnende håndballspillere - hun vet hva som skal til for å bygge opp en vinnerkultur!

Karoline Dyhre Breivang har vært aktiv og profesjonell håndballspiller siden 2000. Med utgangspunkt i egne erfaringer snakker hun engasjerende om hvordan man skaper et vinnerlag og hvordan man håndterer motgang.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Med sine 305 landskamper er den tidligere håndballspilleren Karoline Dyhre Breivang lagspilleren med flest landskamper uavhengig av kjønn og idrett.

Etter 14 år på det norske håndballandslaget og 18 år i eliteserien er hun en av landets mest meriterte håndballspillere, og har vunnet alt som er mulig å vinne. Merittlisten med landslaget inkluderer bl.a. to OL-gull, ett VM-gull og fem EM-gull. Med Larvik Håndballklubb har Karoline vunnet 12 seriegull på rad, kun tapt én seriekamp og vunnet ett Champions League-gull.

Gjennom alle disse årene i to sterke vinnerkulturer har Karoline erfart hva som skal til for å gjenskape suksess gang etter gang, og hun har selv hatt en nøkkelrolle i å opprettholde og utvikle disse vinnerkulturene. Karoline er kjent for å motivere og å få det beste ut av både seg selv og sine lagvenninner. Dette resulterte i at hun fikk prisen som «Årets Lagspiller» på idrettsgallaen i 2012. Hun har også vært kaptein for håndballjentene i to mesterskap.

Selv om karrièren stort sett har bestått av suksess har hun også måttet takle motgang.  Etter å ha blitt satt ut av landslaget våren 2011 kom hun sterkt tilbake og gjorde sitt beste mesterskap i desember samme år hvor Norge vant VM-gull.

Karoline er engasjerende, troverdig og trygg på scenen, og har holdt foredrag for store bedrifter og forbund. Hun bruker sin historie og erfaring til å skreddersy alle Karoline Dyhre Breivang foredrag basert på lagspill, motivasjon og vinnerkultur.

Karoline Dyhre Breivang foredrag holdes på norsk men kan vurdere engelsk ved spesielle tilfeller.

Foto: Svein André Svendsen

  Karoline Dyhre Breivang foredrag

  Nøkkelen til suksess – hvordan bygge et vinnerlag

  • Karoline har fra sine snart 20 år i toppidretten god erfaring om hvordan man skaper et vinnerlag over tid, hva som kjennetegner en god lagspiller, vinnerkultur, hvordan håndtere motgang samt felles eierskap til målet.
  • Dette Karoline Dyhre Breivang foredrag er motiverende, lærerikt og underholdene, og gir deg verktøy å ta med videre i hverdagen.
  • Foredraget passer for alle; næringsliv, idrettslag og alle andre som ønsker å skape eierskap og samhold.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Karoline Dyhre Breivang

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Karoline Dyhre Breivang