Lasting innhold ...

Kjetil André Aamodt

Kjetil André Aamodt

En av verdens mestvinnende alipinister som holder seriøse, innsiktsfulle foredrag om prestasjon, fokus og mestring.

Kjetil André Aamodt er en av verdens mestvinnende alpinister. Han har totalt 20 mesterskapsmedaljer, fire OL-gull og fem VM-gull. Kjetils foredrag vil engasjere og trollbinde deg, og ikke minst – åpne øynene dine for hvordan du kan nå ditt potensiale.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kjetil André Aamodt har flere medaljer fra internasjonale mesterskap enn noen annen alpinist. Han vant 22 NM-titler i løpet av karrièren og er en av fem mannlige alpinister med verdenscupseier i alle fem disipliner. Han har flest medaljer i OL og VM, og flest VM- og OL-gull i historien.

I 2007 ble han tildelt St. Hallvard-medaljen «for å ha representert Norge og Oslo på en fremragende måte». I forbindelse med TV-aksjonen på NRK samme år ble han også utnevnt UNICEF-ambassadør.

Etter å ha lagt opp som utøver har Aamodt jobbet mye som ekspertkommentator og programleder. I 2010 ledet han underholdningsprogrammet “Hvem kan slå Aamodt og Kjus?” På TVNorge.

I Aamodts foredrag får du høre historien hans og hvordan han har klart å bli en av verdens mestvinnende alpinister. Det er et engasjerende, seriøst foredrag om hvordan man oppnår sitt potensiale, krydret med humor. Foredraget er en spennende opplevelse og gir deg en unik innsikt som bare Aamodt kan levere.

Kjetil André Aamodt holder foredrag på norsk og engelsk.

  Foredrag

  Kjetil Andre Aamodt holder foredrag om prestasjonskultur, team, ledelse og hvordan nå sitt potensiale. Foredraget er basert på hans egne erfaringer fra 30 år som idrettsutøver.

  Foredraget dekker emner som:

  • Prestasjon i idretten vs næringsliv
  • Hardt arbeid
  • Trivsel versus ambisjoner
  • Initiativ og ansvar
  • Mestring
  • Fokus og prioriteringer
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Kjetil André Aamodt