Lasting innhold ...

Lars Monsen

Lars Monsen

Villmarks- og ekspedisjonsfarer og Norges mest kjente eventyrer. Foredragene er en opplevelse i seg selv!

Lars Monsen er en svært populær foredragsholder som er kjent for å trollbinde sitt publikum og inspirere til å legge ut på små og store eventyr!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Lars Monsen er en av Norges mest kjente eventyrere. Han har tilbrakt mer enn 4000 netter i sovepose, over halvparten av dem om vinteren.

Han har møtt flere enn 250 bjørner og 70 ulver. Han har gått Norge og Alaska på langs, krysset Canada og levd et år på Nordkalotten. Lars er utdannet allmennlærer og arbeidet som lærer i 2 år før han ble eventyrer på heltid.

ET FOREDRAG MED LARS MONSEN GIR DEG

 • Motiverende foredrag som inspirerer til mot, mestring og samarbeid
 • En sterk opplevelse som det er umulig å ikke bli berørt av
 • Uforglemmelige historier med fantastiske bilder fra eventyrlige ekspedisjoner

Lars Monsen har markert seg som tv-personlighet og ble kjent i 2005 i forbindelse med NRK-programmet «Canada på tvers», som dokumenterte ekspedisjonen hans gjennom Nord-Alaska og Canada. Senere fulgte serien «På tur med Lars Monsen» og «Nordkalotten 365».

I 2010 kom suksessprogrammet «Ingen grenser» der Monsen legger ut på langtur sammen med en gjeng funksjonshemmede. For dette fikk han «Folkets pris» under Gullruten 2010, mens selve serien vant i kategorien «Beste reality».

Monsen har skrevet 18 bøker om sine villmarkseventyr. Han er en ivrig hundesledekjører, og har blant annet deltatt i Finnmarksløpet og Femundløpet.

Lars Monsen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Lars Monsen foredrag

  Det ville ekstra!

  Lars Monsen har med sine prosjekter og ikke minst med «Ingen grenser», vist hvordan «alle» kan legge ut på tur til tross for begrensninger.

  • Dette Lars Monsen foredrag handler om å sette seg høye mål, tøye egen smerteterskel, tørre å være annerledes og god i motgang.
  • Lars legger samtidig vekt på verdier som det å samarbeide og vise lagånd.
  • Det handler nemlig ikke om å overvinne andre, men om å overvinne egne begrensninger og sammen nå målet.
  • Dette gjelder oss alle – uansett forutsetninger.
  • Noen ganger må man ha vett til å bøye av og snu, men ofte klarer man langt mer enn man tror.
  • Dette er et svært motiverende foredrag som inspirerer til pågangsmot, mestring og samarbeid, samtidig som du blir tatt med på eventyrlige ekspedisjoner i form av bilder, film og fantastiske historier.

   

  Lars Monsen foredrag

  Vilt og Vakkert!

  Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse med landets mest kjente villmarking og en av Norges mestselgende artister.

  • I dette Lars Monsen foredrag viser han film fra kjente og ukjente ekspedisjoner og skildrer dramatiske, vakre og humoristiske opplevelser i villmarka.
  • Trine Rein synger og forteller om sitt liv både før og etter at hun og Lars ble et par.

  Vilt & Vakkert gikk for fullsatte kulturhus landet rundt. Gled deg til en sterk opplevelse som får fram både latter og tårer – ingen sitter uberørt igjen etter denne forestillingen!

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Lars Monsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Lars Monsen