Lasting innhold ...

Mads Kaggestad

Mads Kaggestad

Motivator og tidligere proffsyklist som brenner for å inspirere andre innen mosjon, livskvalitet og utvikling!

Mads Kaggestad kommer fra en idrettsfamilie og har skapt seg en karrière med rød tråd til hans erfaringer fra idretten. Han nådde guttedrømmen om å bli proffsyklist og etter endt sykkelkarrière ble han sportskommentator for TV2. I tillegg arbeider Mads med å følge opp fysisk trening, mosjon og lagbygging som verdier i næringslivet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mads Kaggestad var proffsyklist i Frankrike i fem år, og har tre NM-medaljer i landeveissykling.
Etter kun et år som amatør i Frankrike ble han proffsyklist, og syklet blant annet for norgeshistoriens første profflag for herrer Team Krone i 2002, og var lagkamerat med Thor Hushovd i Credit Agricole fra 2003-2008.

I dag jobber Mads som sportskommentator i TV2, og er medeier i Avantas Aktiv. Gjennom Avantas Aktiv følger han opp over 2000 mennesker i ulike bedrifter ved å følge opp mosjon som verdi- og delmål.

Mads har et brennende engasjement i verdien av mosjon for bedre livskvalitet og som metode for personlig utvikling. Gjennom egen erfaring har han opplevd hvordan ledere kan skape en bedriftskultur som motiverer flere til å ta vare på egen helse gjennom bedrede mosjonsvaner.

Hans erfaring fra idretten gjør han naturlig engasjert i trening, lagarbeid og idrettens utfordringer relatert til doping. Mads er opptatt av verdiarbeid på organisasjonsnivå, og hvordan dopingbruk blant utøvere i stor grad skyldes en u-kultur relatert til dårlig ledelse.

Mads Kaggestad foredrag holdes på norsk og kan vurdere engelsk ved spesielle anledninger.

  Mads Kaggestad foredrag

  Foredrag

  Mads Kaggestad foredrag er altid skreddersydd og tilpassa ut fra hver kundes ønsker og behov. Foreslåtte titler til inspirasjon for kunden kan være:

  1. Den vidunderlige effekten av mosjon og et lag som stimulerer.
  2. Doping, idrettens skyggeside.
  3. Sykkel, trening, sterke lag og hvorfor det er så lurt å holde seg i form!
  4.  Sykling, den individuelle idretten som gjøres best som lag. Hvordan har sykkelsporten utviklet seg fra en individuell idrett til en idrett hvor laget får stadig større betydning. Hva motiverer hjelperytteren til å ofre seg for kapteinen når de selv havner langt ned på resultatlisten?

  Mads Kaggestad foredrag kan blant annet ta utgangspunkt i temaer som arbeidskultur, doping, elitesport, helse og mosjon, idrett, livsstil, motivasjon, målsetting, personlig utvikling, sykling, teambuilding, topprestasjoner, trening, valg, verdier og vinnerkultur

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Mads Kaggestad

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Mads Kaggestad