Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Hvordan bli rik på et år

Marie Olaussen

Marie Olaussen

Få konkrete verktøy til å ta kontroll over egen økonomi.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Marie Olaussen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Marie Olaussen kom i januar 2021 ut med bestselgerboka “Hvordan bli rik på et år”. Foredraget med samme navn inspirerer til økt forståelse av egen økonomi og hjelper deg med å få lave skuldre og råd til det som betyr noe i livet. 

Et foredrag med Marie Olaussen gir deg:

 • Morsomme og enkle sparetips.
 • Økonomiske verktøy helt uten fremmedord.
 • Tips til hvordan du varig endrer vanene dine.

Marie Olaussen er samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad, forfatter på Cappelen Damm, podkaster og konferansier/debattleder.

Hver dag får hun meldinger fra kvinner og menn som følger hennes instagramkonto “Hvordan bli rik”, og som synes økonomi og sparing er vanskelig, men som sier de er inspirert av hennes enkle og morsomme sparetips.

Da Marie Olaussen rotet til sin egen økonomi, ga hun seg selv et år på å rydde opp. Siden hun er journalist i Tønsbergs Blad, bestemte hun seg for å bruke seg selv som eksempel og lage et prosjekt ut av det.

Ett år senere sitter hun igjen uten kredittgjeld, med 100 000 kr på sparekonto, en suksessfull instagramkonto og en bestselgende bok om privatøkonomi “Hvordan bli rik på et år”.

I foredraget sitt viser hun hvordan du kan endre vanene dine, slik at du frigjør penger til akkurat det du selv har lyst til å prioritere.

Marie Olaussen tar også oppdrag som debattleder og konferansier.

Vis foredrag med Marie Olaussen
Marie Olaussen foredrag

Hvordan bli rik på et år

 • Hvordan bli rik på et år er et morsomt, inspirerende, overraskende og veldig nyttig foredrag om privatøkonomi.
 • Da Marie Olaussen rotet til sin egen økonomi, ga hun seg selv et år på å rydde opp. I foredraget viser hun hvordan du kan endre vanene dine, slik at du frigjør penger til akkurat det du selv har lyst til å prioritere. Du kan senke forbruket samtidig som du drikker kaffe på farten, investerer til de store drømmene og drar på ferien familien aldri glemmer.
 • Marie forklarer de økonomiske verktøyene helt uten fremmedord og på en måte som gjør at du får lyst til å legge om stilen, bruke mindre og spare mer til det som gleder akkurat deg.
Marie Olaussen foredrag

"Hjelp, nå kommer lønna!"

 • Hva skjer den dagen lønna står på konto? Øker formuen eller forsvinner bare pengene til å dekke gjeld og faste utgifter?
 • 3,2 millioner nordmenn har usikret gjeld. En av fem klarer ikke å betale en uventet utgift. Økonomiske bekymringer gir dårlig psykisk helse, og mange arbeidstakere møter slitne på jobb fordi de ligger våkne om natten og uroer seg for om pengene strekker til. Dette rammer like gjerne en ansatt med høy lønn som en med lav lønn.
 • Marie Olaussen holder et tankevekkende og inspirerende foredrag om de smarte grepene som kan tas den dagen lønna kommer. Hun viser hvordan pengene som kommer hver måned kan endre hverdagen og samtidig sikre at de store målene i livet kan nås. Foredraget passer også godt for den med orden i økonomien.
Marie Olaussen konferansier

Debatter og konferanser

 • Marie Olaussen tar også oppdrag som debattleder og konferansier.
Uforpliktende forespørsel på Marie Olaussen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Marie Olaussen